1. Omistajalle
  2. Ohjeet
  3. Multimedia
  4. x-touch
Ota yhteyttä

Toyota X-Touch

Laiteparin muodostaminen Bluetoothin avulla

Valitse "puhelin" yhdistääksesi puhelimen järjestelmään. Valitse "kyllä" luodaksesi uuden laiteparin.

Tarkasta tämän jälkeen matkapuhelimestasi tarjolla olevien Bluetooth-laitteiden lista ja valitse listalta autosi multimediajärjestelmä. Se näkyy listassa nimellä "My Touch Screen". Kun laitepari on muodostettu, saat siitä ilmoituksen multimedialaitteesi näytölle.

Laiteparin muodostaminen USB-portin avulla

Mikäli haluat muodostaa laiteparin USB-portin avulla, varmista, että USB-kaapeli on yhdistetty matkapuhelimeesi ja autossasi olevaan USB-porttiin. Suorita pyydetyt toimenpiteet ja salli MirrorLink.