Navigaattorin karttojen päivitys

Päivitä kartat itse

Oheinen video opastaa, kuinka voit itse asentaa uusimman karttapäivityksen Toyotasi navigointilaitteeseen. Seuraa ohjeita ja päivitys sujuu joustavasti ja helposti.

Näin teet karttapäivityksen Toyotan navigointilaitteeseen.

Video opastaa, miten asennat karttapäivityksen Toyotasi navigointilaitteeseen. Kun kartat ovat ajan tasalla, matkat sujuvat vaivattomasti!

Karttapäivitysohjeet Toyota-navigointilaitteeseen
Näillä ohjeilla päivität Toyotasi navigaattoriin tuoreimmat kartat.
 1. Tarkista ensimmäiseksi Toyotasi navigointilaitteen nykyinen ohjelmistoversio. Paina "Asetukset" ja valitse "yleiset". Seuraavaksi valitse "Järjestelmätiedot". Kartta- ja ohjelmistoversiot näkyvät ruudulla. 
 2. Vertaa seuraavaksi, onko uutta karttapäivitystä saatavilla kirjautumalla verkkosivuillamme MyToyota-asiakasportaaliin. Jos et ole vielä syöttänyt autosi tietoja portaaliin, tee se nyt kohdassa "Autoni". Muista myös syöttää Laitetunniste-id "Autoni"-osion "Multimedia"-kohtaan. 
 3. Kun autosi tiedot näkyvät portaalissa, voit tarvittaessa siirtyä sovelluskauppaan. Saatavilla olevat karttapäivitykset näkyvät "Kartat"-välilehdellä. Valitse haluamasi päivitys ja siirry ostamaan. Jos autoosi kuuluu ilmaiset karttapäivitykset, sinua ei veloiteta ostoksesta, vaan laskun summaksi tulee automaattisesti 0 €. Muussa tapauksessa seuraa portaalin maksuohjeita. 
 4. Kun olet ostanut karttapäivityksen, siirry kohtaan "Ostetut tuotteet" ja klikkaa ostamasi karttapäivityksen tiedot auki. Tulosta tai kirjoita ylös aktivointikoodi, tarvitset sitä myöhemmin. 
 5. Lataa seuraavaksi karttapäivitys työpöydälle.
 6. Kun ZIP-tiedoston lataus on valmis, pura sisältö tyhjälle, vähintään 8 GB:n täysin tyhjälle USB-muistitikulle. 
 7. Nyt voit asentaa USB-tikulla olevan puretun karttapäivityksen autosi navigointilaitteeseen. Auton tulee olla käynnissä päivityksen ajan. 
 8. Aseta USB-tikku auton USB-pistokkeeseen. Navigointilaite havaitsee USB-tikun ja pyytää sinua vahvistamaan, että haluat päivittää kartat. 
 9. Laite tarkistaa seuraavaksi, onko aktivointikoodi syötetty. Jos et ole jo aiemmin syöttänyt MyToyota-portaalista tulostamaasi aktivointikoodia, laite pyytää yrittämään uudelleen. Valitse "Hyväksy", jolloin pääset syöttämään portaalista talteen ottamasi aktivointikoodin. 
 10. Valitse navigointilaitteesi alueeksi itä tai länsi. Suomessa suosittelemme valitsemaan lännen. Voit halutessasi myös valita asennettavat kartat maittain. 
 11. Kun olet tyytyväinen valintoihisi, paina "Päivitä", jolloin laite pyytää sinua vielä hyväksymään valinnat painamalla "OK". 
 12. Aloita päivitys painamalla "Hyväksy". Muista, että auton tulee olla käynnissä päivityksen ajan! 
 13. Ota USB-tikku pois latauksen päättymisen jälkeen viedäksesi päivityksen loppuun. 
Karttapäivitys on nyt valmis, ja kartat ovat valmiina opastamaan sinut, minne haluat!

Lue lisää:

Toyota-jälleenmyyjä on myös rengasasiantuntija. Toyota-jälleenmyyjä on myös rengasasiantuntija. Toyota-rengasasiantuntijan valikoimista löydät laadukkaat ja turvalliset rengasmerkit kuten Bridgestone, Continental, Nokian, Barum, Firestone sekä Seiberling. Toyota-rengasasiantuntijan avulla pidät renkaasi kunnossa. Toyota-rengasasiantuntijan avulla pidät renkaasi kunnossa. Renkaat ovat ainoa yhteys auton ja tien välillä. Turvallisuuden vuoksi on tärkeää, että renkaat ovat aina kunnossa; kulutuspinnat ja ilmanpaineet kohdillaan ja oikeat renkaat alla oikeaan aikaan. Toyota auttaa ja neuvoo vahingon sattuessa Toyota auttaa ja neuvoo vahingon sattuessa Täältä löydät toimintaohjeet mm. kolariin, eläinkolariin, ilkivaltatapauksiin sekä lasivahinkoihin. Toyota talvikuntotesti Toyota talvikuntotesti Ei siitä mihinkään pääse. Päivät käyvät yhä pimeämmiksi ja kylmemmiksi. Talvi on tulossa. Se tuo sekä sinulle että autollesi monia uusia haasteita. Tarkasta muutama tärkeä kohde ja Toyotasi on valmis talven haasteisiin.