1. Omistajalle
  2. Toyota Rahoituksen asiakaspalvelu
  3. Ohjeita Rahoitusleasing-auton käyttäjälle
Toyota palvelee

Ohjeita Rahoitusleasing-auton käyttäjälle

Tästä löydät tietoa Rahoitusleasing-autosi ajamiseen ja käyttöön liittyvistä asioista.
Auton kanssa ulkomaille

Jos haluat matkustaa auton kanssa ulkomaille, tulee Toyota Rahoitukselta pyytää maastavientilupa sekä vakuutusyhtiöltä Green Card. Voit olla yhteydessä leasing@toyota.fi tai asiakaspalvelunumeroon maastavientilupaa koskien.

Kun ajoneuvolla matkustetaan ulkomaille tai Ahvenanmaalle, tulisi mukana olla myös rekisteriotteen tekninen osa. Lue lisää Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin sivuilta täältä.

Vahingot

Vahingon sattuessa tulee asiakkaan tehdä vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöön ja korjauttaa auto viipymättä Toyota Huollossa.

Toiminta auton vikatilanteissa

Auton vikatilanteisiin liittyviin kysymyksiin vastaa parhaiten oma Toyota-liikkeenne tai Toyota Infon maksuton puhelinnumero 0800-13663. Toyota Infon numerosta saa apua 24 tuntia vuorokaudessa (Tiepalvelu), mikäli matka katkeaa yllättäen.

Sopimuksen päättyminen

Toyota Rahoitus lähettää päättymisilmoituskirjeen noin kuukausi ennen sopimuksen päättymistä. Kirjeessä pyydämme ilmoittamaan auton ostajan ja kauppahinnan.

Rahoitusleasingissa asiakkaan tulee ensisijaisesti itse etsiä autolle ostaja. Mikäli kuitenkin haluatte Toyota Rahoituksen myyvän auton, veloitamme myynnistä sen hetkisen hinnaston mukaisen toimenpidepalkkion.

Jos auton vaihto ei ole vielä ajankohtaista, olethan tällöin yhteydessä leasing@toyota.fi, niin laskemme sinulle jatkotarjouksen.

Muut asiat

Mikäli aiemmat kohdat eivät vastanneet kysymykseesi, voit olla yhteydessä osoitteeseen leasing@toyota.fi.