1. Sähkö
 2. Ladattava Hybridi
Toyota palvelee

Ladattava hybridi

Aja vieläkin pidemmälle pelkän sähkön voimalla
Kaikissa Toyotan hybridiautoissa on kaksi moottoria - bensiinikäyttöinen polttomoottori ja sähkömoottori, jotka toimivat saumattomassa yhteistyössä. Liikkeellelähdöt tapahtuvat aina sähkömoottorin voimin, ja voit rullata matka-ajossakin sähköllä. Toyotan täyshybridillä ajat jopa puolet ajasta sähköllä. Mikäli haluat ajaa vieläkin pidemmälle pelkän sähkön voimalla, mallistostamme löytyy myös ladattavia plug-in -hybrideja - esim. Toyota RAV4 Plug-in Hybrid -mallin sähköajokantama on jopa 74 km.
 • Parhaat palat molemmista maailmoista

  Toyotan ladattavalla hybridiautolla voit nauttia sekä hiljaisesta ja lähipäästöttömästä täyssähköajosta päivittäisessä ajossa että huolettomista kilometreistä tehokkaalla ja taloudellisella itselataavalla hybridillä. Ladattavien hybridiemme sähköajokantama riittää kattamaan keskimääräisen eurooppalaisen ajosuoritteen, joka on n. 50 km päivässä. Päivittäiset ajot hoituvat siis helposti pelkän sähkön voimalla, ja pidemmillä reissuilla matka jatkuu itselataavana hybridinä, kun ladattu ajoakku on ajettu tyhjäksi - hiljaisesti ja taloudellisesti.  

 • Ladattavan hybridin suorituskyky

  Toyotan hybridimalliston huipulle asettuva RAV4 Plug-in Hybrid -malli edustaa Toyotan näkemystä kaikkien tarpeet täyttävästä ladattavasta plug-in -hybridiautosta, jossa huikea suorituskyky ja pieni energiankulutus kohtaavat kaikissa tilanteissa. Se tarjoaa yli 300 hevosvoiman tehon, erinomaisen kiihtyvyyden, pienen kulutuksen, äärimmäisen alhaiset päästöt sekä jopa 74 km ajomatkan ladatulla sähköllä.

Tutustu ladattavan auton omistajan oppaaseen

Latausopas on suunnattu kaikille täyssähköauton tai ladattavan hybridin omistajille tai sellaista harkitseville. Tämä maksuton opas sisältää mm.

 • Tietoa auton lataamisesta
 • Keskeisiä huomioita olosuhteiden vaikutuksista sähköautojen ja ladattavien hybridien ominaisuuksiin
 • Vinkkejä taloudelliseen ajoon ja pitkien matkojen taittamiseen sähköautolla
 • Sanastoa

Ladattavan hybridin lataaminen

Ladattavan hybridin lataaminen on helppoa ja vaivatonta, lataatpa autoasi kotona kotiin asennatavasta latausasemasta, työpaikallasi tai yleisestä sähköauton latauspisteestä.

 • Lataaminen kotona

  Ladattavan hybridin lataaminen onnistuu kotioloissa ilman varsinaista kotilatausasemaa auton mukana tulevalla tilapäislatauslaitteella (virta 8A, jännite 230V, teho 1.8kW), mutta emme suosittele jatkuvaa lataamista kotipistorasiasta. Tutustu Toyotan avaimet käteen -periaatteella myytäviin laadukkaisiin kotilatausasemiin.

 • Lataaminen latausasemasta

  Auton mukana toimitetaan kaksi latauskaapelia: perinteinen Suko-kaapeli ja Mennekes-kaapeli. Auton ajoakku on ladattavissa tyhjästä täyteen 6,6 kW latausteholla Mennekes-kaapelin avulla alle kolmessa tunnissa.

Toyotan kotiasennettavat latausasemat

Toyota on tuonut myyntiin omat, sen tiukat laatuvaatimukset täyttävät kotiasennettavat latausasemat sähköautoja ja ladattavia plug-in hybrid -autoja varten. 
Tutustu latausasemiin tästä

MyT Connected-palvelut

MyT-mobiilisovelluksen avulla saat kaiken irti ladattavasta hybridiautostasi. Voit esimerkiksi tarkastaa jäljellä olevan sähköajokantaman sekä käynnistää, lopettaa tai ajastaa autosi akun latauksen helposti älypuhelimesi ruutua napauttamalla.
Tutustu MyT-palveluihin

Kestävää voimaa

Kuten kaikki muutkin osat Toyota-autoissa, ladattavien hybridiautojemme hybridiakut on suunniteltu kestämään. Lisää mielenrauhaa Hybridiakkuturva: myönnämmeToyota-merkkihuollossa huolletuille hybridiautoille 10 vuoden / 350 000 km Toyota hybridiakkuturvan.

Voit luottaa siihen, että kun autosi hybridiakku tulee tiensä päähän, se hävitetään turvallisella ja vastuullisella tavalla. Lisäksi pyrimme kierrättämään yli 50 % hybridiakun painosta.

RAV4 Plug-in Hybrid
Alkaen 57 375,91 €
Ostettavissa verkosta
RAV4 Plug-in Hybrid Active Edition 5-ovinen
Prius Plug-in
Alkaen 43 979,93 €
Ostettavissa verkosta
Prius Plug-in Active

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/fi/fi?fuelType=plugin

Lue lisää

Toyota Plug-in -mallisto