Löydä jälleenmyyjäsi
Ota yhteyttä Toyotaan
Tilaa Toyota-uutiskirje
MyToyota

Best Global Brands 2017

Arvokkaimmat brändit tutkimuksen kohteena

Toyota on maailman arvokkain autobrändi myös vuonna 2017.

Toyota on pysynyt maailman arvokkaimpien brändien listalla jo usean vuoden ajan. Toyota on vuoden 2017 tutkimuksen mukaan maailman arvokkain autobrändi, ja maailman kaikkien brändien listalla Toyota on sijalla 7. Toyotan markkina-arvo oli tutkimuksen tekohetkellä noin 50 miljardia dollaria. Vuoden 2017 tutkimuksessa todettiin, että menestyneimmät brändit pitävät asiakkaansa toimintansa keskiössä. Asiakkaiden luottamus ja laadukkaiden autojen valmistus ovatkin olleet olennainen osa Toyotan arvopohjaa jo yrityksen alkuajoista lähtien. Lisäksi tutkimuksessa korostettiin muutosvalmiuden olevan yksi tärkeistä tekijöistä, jotka korostuivat vuoden 2017 10 arvokkaimman brändin joukossa. Nopeasti muuttuva maailma vaatii kykyä mukautua muutoksiin, ja vahvimmilta brändeiltä tällaista kykyä löytyy.

Toyota on, paitsi maailman arvokkain autobrändi, myös yksi maailman suurimmista autonvalmistajista. Esimerkiksi vuonna 2017 Toyota Motor Companyn valmistamia autoja myytiin yli 10 miljoonaa kappaletta.

Arvokkaimmat autobrändit Best Global Brands 2017
1. Toyota
2. Mercedes-Benz
3. BMW
4. Honda
5. Ford
6. Huyndai
7. Audi
8. Nissan
9. Volkswagen
10. Porsche

Lue lisää Toyotan laadusta

Toyota Suomen luotetuin automerkki myös vuonna 2017. Toyota Suomen luotetuin automerkki myös vuonna 2017. Toyota nappasi Suomen luotetuimman automerkin tittelin jo neljännentoista kerran. Vuoden 2017 perustelut kuulostavat tutuilta: laatu, hintansa arvoinen, vahva tuotekuva, kuluttajien tarpeiden ymmärtäminen sekä eettinen vastuullisuus. Toyota-merkkihuolto ylivoimainen Tekniikan Maailman testissä. Toyota-merkkihuolto ylivoimainen Tekniikan Maailman testissä. Tekniikan Maailma vertailee säännöllisesti merkkihuoltojen ja ”yleishuoltojen” laatutasoa. Uusin vertailu löytyy numerosta 11/2015. Tulokset ovat lehden mielestä musertavia. Merkkihuollot olivat ylivertaisia tarjolla olleisiin vaihtoehtoihin verrattuna. Erityisen hyvin menestyi Toyotan merkkihuolto. Toyota on jälleen maailman arvokkain autobrändi Toyota on jälleen maailman arvokkain autobrändi Interbrand on julkaissut tuoreen listauksen maailman arvokkaimmista brändeistä (Best Global Brands 2019). Toyota oli maailman kymmenen arvokkaimman brändin joukossa sijalla 7. Lisäksi Toyota on vuoden 2019 tutkimuksen mukaan maailman arvokkain autobrändi. Jokaisen Toyota-auton laatu on tarkkaan varmistettu. Jokaisen Toyota-auton laatu on tarkkaan varmistettu. Me Toyotalla uskomme ihmisiin, koulutukseen ja oikeisiin työskentelytapoihin. Asetamme autoillemme korkeat tavoitteet ja pyrimme ylittämään ne.