Toyota on maailman arvokkain autobrändi

Best Global Brands 2019

Interbrand on julkaissut tuoreen listauksen maailman arvokkaimmista brändeistä (Best Global Brands 2019). Toyota säilytti paikkansa maailman kymmenen arvokkaimman brändin joukossa ollen sijalla 7. Toyotan markkina-arvo oli tutkimuksen tekohetkellä noin 56 miljardia dollaria. Lisäksi Toyota on vuoden 2019 tutkimuksen mukaan edelleen maailman arvokkain autobrändi.

Interbrandin mukaan kuluttajat ovat aiempaa vaativampia: ”Julkaisimme ensimmäisen raporttimme 20 vuotta sitten. Tämän päivän kuluttajat ovat tiedostavampia ja vaativampia kuin koskaan ennen. Tarjontaa on aiempaa enemmän, eivätkä kuluttajat ole yhtä uskollisia brändeille kuin aiempina vuosina. Brändejä arvioidaan yhtä enemmän konkreettisten tekojen kuin lupausten kautta, ja kuluttajan luottamus brändiä kohtaan on noussut tärkeään asemaan.”

Autoala elää historiansa suurinta murroskautta, ja isot teknologiajätit, jotka nousevat tutkimuksen kärkisijoille, tuovat oman lisänsä alan kohtaamiin haasteisiin. Parhaiten pärjäävät autobrändit ovat jo tehneet toimintaansa sellaisia muutoksia, joiden avulla pystytään vastaamaan paremmin kuluttajien nopeasti kasvaviin vaatimuksiin.

Toyota pyrkii määrätietoisesti kohti sellaista yhteiskuntaa, joka huomioi ympäristön ja jossa liikkuminen on mahdollista kaikille. Se onkin muuttumassa autoja valmistavasta yrityksestä yritykseksi, joka tarjoaa kattavia liikkumispalveluja kaikille. Matka kohti uutta päämäärää vaatii myös uudenlaista yhteistyötä alan eri toimijoiden kanssa. Toyota onkin avannut huomattavan määrän omistamiaan patentteja vapaaseen käyttöön.

Arvokkaimmat autobrändit 2019:
  1. Toyota
  2. Mercedes-Benz
  3. BMW
  4. Honda
  5. Ford
  6. Huyndai
  7. Volkswagen
  8. Audi
  9. Porsche
  10. Nissan

Lue lisää Toyotan laadusta

Jokaisen Toyota-auton laatu on tarkkaan varmistettu. Jokaisen Toyota-auton laatu on tarkkaan varmistettu. Me Toyotalla uskomme ihmisiin, koulutukseen ja oikeisiin työskentelytapoihin. Asetamme autoillemme korkeat tavoitteet ja pyrimme ylittämään ne. Toyotan monitasoinen laadunvarmistusjärjestelmä Toyotan monitasoinen laadunvarmistusjärjestelmä Sitoutumisemme laatuun ei pääty siihen, kun luovutamme auton asiakkaalle. Erilaisten seuranta- ja palvelujärjestelmien avulla varmistamme, että auto myös palvelee käyttäjäänsä erinomaisesti vuosia. Toyotan suunnittelu – laatua joka tasolla Toyotan suunnittelu – laatua joka tasolla Uutta ajoneuvoa kehittäessämme mietimme jo alkuvaiheessa, missä ja mitä ongelmakohtia voi ilmaantua. Ongelmien ennakoiminen ja tarvittavien ratkaisujen kehittäminen, on avain entistä parempien autojen valmistamiseen. Toyotalla laatu on tärkein päämäärä meille kaikille Toyotalla laatu on tärkein päämäärä meille kaikille Kaizen-periaate tähtää laadun hiomiseen mahdollisimman lähelle täydellisyyttä. Arjen työssä tämä tarkoittaa, että kehityksessä, tuotannossa ja huollossa puututaan jokaiseen havaittuun ongelmaan ja ne korjataan. Siksi Toyota-laatu on omaa luokkaansa.