Toyota on maailman arvokkain autobrändi

Best Global Brands 2019

Interbrand on julkaissut tuoreen listauksen maailman arvokkaimmista brändeistä (Best Global Brands 2019). Toyota säilytti paikkansa maailman kymmenen arvokkaimman brändin joukossa ollen sijalla 7. Toyotan markkina-arvo oli tutkimuksen tekohetkellä noin 56 miljardia dollaria. Lisäksi Toyota on vuoden 2019 tutkimuksen mukaan edelleen maailman arvokkain autobrändi.

Interbrandin mukaan kuluttajat ovat aiempaa vaativampia: ”Julkaisimme ensimmäisen raporttimme 20 vuotta sitten. Tämän päivän kuluttajat ovat tiedostavampia ja vaativampia kuin koskaan ennen. Tarjontaa on aiempaa enemmän, eivätkä kuluttajat ole yhtä uskollisia brändeille kuin aiempina vuosina. Brändejä arvioidaan yhtä enemmän konkreettisten tekojen kuin lupausten kautta, ja kuluttajan luottamus brändiä kohtaan on noussut tärkeään asemaan.”

Autoala elää historiansa suurinta murroskautta, ja isot teknologiajätit, jotka nousevat tutkimuksen kärkisijoille, tuovat oman lisänsä alan kohtaamiin haasteisiin. Parhaiten pärjäävät autobrändit ovat jo tehneet toimintaansa sellaisia muutoksia, joiden avulla pystytään vastaamaan paremmin kuluttajien nopeasti kasvaviin vaatimuksiin.

Toyota pyrkii määrätietoisesti kohti sellaista yhteiskuntaa, joka huomioi ympäristön ja jossa liikkuminen on mahdollista kaikille. Se onkin muuttumassa autoja valmistavasta yrityksestä yritykseksi, joka tarjoaa kattavia liikkumispalveluja kaikille. Matka kohti uutta päämäärää vaatii myös uudenlaista yhteistyötä alan eri toimijoiden kanssa. Toyota onkin avannut huomattavan määrän omistamiaan patentteja vapaaseen käyttöön.

Arvokkaimmat autobrändit 2019:
  1. Toyota
  2. Mercedes-Benz
  3. BMW
  4. Honda
  5. Ford
  6. Huyndai
  7. Volkswagen
  8. Audi
  9. Porsche
  10. Nissan

Lue lisää Toyotan laadusta

Toyotan itselataava hybridi on vaivattomin valinta Toyotan itselataava hybridi on vaivattomin valinta Toyotan Itselataavia hybrideitä kutsutaan myös nimellä täyshybridi. Nimi kertoo, että auto osaa itsenäisesti valvoa ja huolehtia polttomoottorin, sähkömoottorin ja akun saumattomasta yhteistoiminnasta. Sinun tehtäväsi on ajaa ja nauttia automaattivaihteiston vaivattomuudesta. Toyota on jatkossakin sähköisen autoilun edelläkävijä. Toyota on jatkossakin sähköisen autoilun edelläkävijä. Toyota kehittää aktiivisesti autoihin uusia käyttövoimia. Sähköinen autoilu on yksi mielenkiintoisimmista vaihtoehdoista hybridi- ja polttokennotekniikan ohella. Toyota tuo aivan pian markkinoille uusia mielenkiintoisia sähköautomalleja. Pistokehybridi on osa Toyotan laajaa hybridiperhettä Pistokehybridi on osa Toyotan laajaa hybridiperhettä Pistokehybridin akku voidaan ladata suoraan normaalista pistorasiasta, mutta auto voi myös liikkua hybridin tavoin polttomoottorin ja sähkömoottorin saumattomalla yhteistyöllä. Toyotalla on tärkeä rooli kasvihuoneilmiön torjunnassa Toyotalla on tärkeä rooli kasvihuoneilmiön torjunnassa Autoteollisuus kehittää aktiivisesti uusia vähäpäästöisempiä autoja, joilla niiden ympäristövaikutuksia vähennetään. Toyota on tässä kehityksessä aktiivinen ja erityisesti hybriditekniikan kehittämisessä se on ollut edelläkävijä.