1. Omistajalle
  2. Varaosat
  3. Toyota Genuine Motor Oil
Toyota palvelee

Toyota Genuine Motor Oil

Aivan kuten me tarvitsemme vettä elääksemme tai kasvit auringonvaloa kukoistaakseen, autosi moottori tarvitsee öljyn, joka suojaa sen toimintaa parhaalla tavalla.

Autojemme moottorit on suunniteltu toimimaan koko ikänsä suorituskykyisesti, tehokkaasti ja luotettavasti kaikissa olosuhteissa. Näiden ominaisuuksien säilyttäminen edellyttää kuitenkin säännöllisiä huoltoja ja huippuluokan moottoriöljyä.

Toyota Genuine Motor Oil (TGMO) on ainoa moottorin voiteluaine, joka on juuri sinun autoasi varten. Toisin kuin muut öljymerkit kaikki TMGO-voiteluaineet on testattu ja kehitetty erityisesti Toyota-autoja varten ja siksi ne vastaavat parhaiten juuri sinun autosi moottorin tarpeisiin.

Näistä syistä TGMO on paras valinta autosi moottorille:

  • Suoja: Vahvan, ohuen suojakalvon ansiosta moottorin osat toimivat erinomaisesti yhdessä. Ilman kalvoa ne ylikuumenisivat ja leikkaisivat kiinni.
  • Voima: Kalvo tiivistää männän ja sylinteriseinämän välisen tilan ja näin moottori pystyy tuottamaan maksimivoiman.
  • Taloudellisuus: Varmistaa moottorin taloudellisen toiminnan vähentäen samalla hukkaenergiaa. Se puolestaan takaa pienemmän polttoaineenkulutuksen.
  • Luotettavuus: Estää erilaisten epäpuhtauksien syntymisen ja pitää moottorin puhtaampana. Näin esimerkiksi männänrenkaat eivät jumitu.
  • Pitkäikäisyys: Öljy neutraloi palamisen aikana syntyviä happoja, jotka saattaisivat aiheuttaa ajan myötä ruostumista.
  • Varmuus: Saat varmuuden siitä, että moottori toimii täydellisesti kaikenlaisissa sää- ja ajo-olosuhteissa.

Valitsetpa synteettisen tai mineraaliöljyn meillä on tarjota öljy kovimpiin olosuhteisiin niin diesel- kuin bensiinimoottoreihin. Ja öljy sopii ehdottoman varmasti juuri sinun Toyotaasi.

Oikean TGMO:n käytöllä varmistat, että autosi erinomainen suorituskyky, polttoainetaloudellisuus ja pienet päästöt säilyvät vuodesta toiseen.

Toyota-varaosat