1. Omistajalle
  2. Varaosat
  3. Aidot Toyota-polttimot
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Aidot Toyota-polttimot

Ihmissilmä ei sopeudu hyvin heikkoon valoon. Yöaikaan kuljettajan näkymä saattaa olla jopa 70 % huonompi. Siksi auton polttimoita ei tulisi pitää itsestäänselvyytenä - oikean tyyppiset, juuri oikein toimivat polttimot ovat ratkaisevan tärkeä osa pimeäajon turvallisuutta. Oikean polttimon löytäminen on hyvä alku, mutta sen oikeanlainen asentaminen saattaa olla haaste. Suosittelemme aina käyntiä paikallisella Toyota-jälleenmyyjällä.

Valaistaksemme tiesi ja tehdäksemme ajostasi turvallista olemme kehittäneet laajan valikoiman Toyota-polttimoita. Ne tarjoavat monia etuja:

  • Ne täyttävät Toyotan tiukat laatuvaatimukset ja toimivat luotettavasti kaikissa sääolosuhteissa.
  • Valitut materiaalit, kuten kvartsilasi valmistavat pitkän käyttöiän.
  • Jokaiseen Toyota-malliin löytyy juuri siihen täydellisesti sopivat polttimot.
  • Ne tekevät ajamisestasi turvallisempaa.
  • Polttimomme ovat luotettavia ja niiden valaisema alue on kirkas ja selkeä.
  • Polttimomme ovat hinnaltaan kilpailukykyisiä.

Polttimovalikoimamme

Toyotalla on laaja valikoima aitoja Toyota-polttimoita, joiden avulla voit hienosäätää ja muokata autosi ilmettä haluamaasi suuntaan:

 

 

Optiwhite-polttimot

Nauti laadukkkaasta tehosta – valon kirkkaus, kontrasti ja heijastavuus ovat tavallisia polttimoita paremmat ja näkyvyys selkeämpi kaikissa sääolosuhteissa. Valokuvio on tavallisia polttimoita pitempi ja valoa on jopa 60 % enemmän. Valo on Xenon-valojen tapaan valkea ja kestoikä jopa 600 tuntia.

 

 

HID (Xenon) -kaasupurkausvalot

Tehokkailla kaasupurkausvaloilla näet enemmän ja säästät samalla ympäristöä. Xenonit tuottavat kolme kertaa enemmän valoa, kestävät seitsemän kertaa kauemmin ja kuluttavat 50 % vähemmän virtaa kuin perinteiset polttimot.

Oikean polttimon löytäminen on hyvä alku, mutta sen oikeanlainen asentaminen saattaa olla haaste. Suosittelemme aina käyntiä paikallisella Toyota-jälleenmyyjällä. He osaavat asentaa polttimot varmasti oikein ja he varmistavat samalla valojen korkeussäädön ja oikean suuntauksen.

Toyota-jälleenmyyjältäsi saat myös jokaiselle Toyota-mallille koottuja polttimopaketteja, jossa on mukana varapolttimot kaikkiin yleisimpiin vikatilanteisiin. Mukana ajovalot, suuntavalot, sumuvalot, peruutusvalot, takavalot ja rekisterikilven valot. Fiksua varautumista vaikkapa ennen matkaa.

Toyota-varaosat