1. Omistajalle
 2. Varaosat
 3. Aidot Toyota-polttimot
Toyota palvelee

Aidot Toyota-polttimot

Ihmissilmä ei sopeudu hyvin heikkoon valoon. Yöaikaan kuljettajan näkymä saattaa olla jopa 70 % huonompi. Siksi auton polttimoita ei tulisi pitää itsestäänselvyytenä - oikean tyyppiset, juuri oikein toimivat polttimot ovat ratkaisevan tärkeä osa pimeäajon turvallisuutta. Oikean polttimon löytäminen on hyvä alku, mutta sen oikeanlainen asentaminen saattaa olla haaste. Suosittelemme aina käyntiä paikallisella Toyota-jälleenmyyjällä.

Valaistaksemme tiesi ja tehdäksemme ajostasi turvallista olemme kehittäneet laajan valikoiman Toyota-polttimoita. Ne tarjoavat monia etuja:

 • Ne täyttävät Toyotan tiukat laatuvaatimukset ja toimivat luotettavasti kaikissa sääolosuhteissa.
 • Valitut materiaalit, kuten kvartsilasi valmistavat pitkän käyttöiän.
 • Jokaiseen Toyota-malliin löytyy juuri siihen täydellisesti sopivat polttimot.
 • Ne tekevät ajamisestasi turvallisempaa.
 • Polttimomme ovat luotettavia ja niiden valaisema alue on kirkas ja selkeä.
 • Polttimomme ovat hinnaltaan kilpailukykyisiä.

Polttimovalikoimamme

Toyotalla on laaja valikoima aitoja Toyota-polttimoita, joiden avulla voit hienosäätää ja muokata autosi ilmettä haluamaasi suuntaan:


 • Optiwhite-polttimot

  Nauti laadukkkaasta tehosta – valon kirkkaus, kontrasti ja heijastavuus ovat tavallisia polttimoita paremmat ja näkyvyys selkeämpi kaikissa sääolosuhteissa. Valokuvio on tavallisia polttimoita pitempi ja valoa on jopa 60 % enemmän. Valo on Xenon-valojen tapaan valkea ja kestoikä jopa 600 tuntia.


 • HID (Xenon) -kaasupurkausvalot

  Tehokkailla kaasupurkausvaloilla näet enemmän ja säästät samalla ympäristöä. Xenonit tuottavat kolme kertaa enemmän valoa, kestävät seitsemän kertaa kauemmin ja kuluttavat 50 % vähemmän virtaa kuin perinteiset polttimot.

Oikean polttimon löytäminen on hyvä alku, mutta sen oikeanlainen asentaminen saattaa olla haaste. Suosittelemme aina käyntiä paikallisella Toyota-jälleenmyyjällä. He osaavat asentaa polttimot varmasti oikein ja he varmistavat samalla valojen korkeussäädön ja oikean suuntauksen.

Toyota-jälleenmyyjältäsi saat myös jokaiselle Toyota-mallille koottuja polttimopaketteja, jossa on mukana varapolttimot kaikkiin yleisimpiin vikatilanteisiin. Mukana ajovalot, suuntavalot, sumuvalot, peruutusvalot, takavalot ja rekisterikilven valot. Fiksua varautumista vaikkapa ennen matkaa.

Toyota-varaosat