1. Sähkö
  2. Itselataava Hybridi
Toyota palvelee

Toyotan itselataava hybridi

Toyotan itselataava hybriditeknologia on ehtinyt jo viidenteen sukupolveen, ja hybridiautojamme on myyty yli 17 miljoonaa kappaletta ympäri maailman. Toyota on ylivoimaisesti suosituin hybridivalmistaja myös Suomessa. Toyotan itselataavat hybridit ovat sähköistäneet Suomen tiet ja taajamat: arvion* mukaan hybrideillämme ajetaan vuosittain 150 miljoonaa ajokilometriä pelkällä sähköllä.

Miten hybridi toimii?

Toyotan hybridiautoja ajetaan kuin mitä tahansa automaattivaihteista autoa. Toyotan hybridiautoissa on kaksi moottoria: bensiinikäyttöinen polttomoottori ja sähkömoottori, ja ne työskentelevät saumattomassa yhteistyössä. Liikkeellelähtö tapahtuu aina sähkömoottorin voimalla, ja voit rullata sähköllä myös matkanopeuksissa. Taloudellinen bensiinimoottori käynnistyy automaattisesti, kun sitä tarvitaan, mutta aina kun mahdollista, auto kulkee vain sähkömoottorin voimalla. Toyotan itselataavalla täyshybridillä ajat jopa puolet ajasta sähköllä.

Toyotan itselataavia täyshybridejä ei tarvitse erikseen ladata. Hybridiakkulatautuu ajon aikana siten, että se ottaa talteen jarrutuksista ja moottorista syntyvää energiaa, joka perinteisessä ajoneuvossa menisi hukkaan.

Miksi valita Toyotan hybridi?

Täyshybridi on erinomainen valinta autoilijalle, joka haluaa pienemmän kulutuksen ja päästöt sekä jopa 50 % sähköajoa. Itselataavan hybridteknologian ansiosta autoa ei tarvitse ladata, joten autoilu on helppoa ja vaivatonta.

* Sähköisten ajokilometrien arvio perustuu 50 000 Toyotan hybridin autokantaan, 12 000 kilometrin vuosittaiseen ajomäärään sekä 25 % sähköajo-osuuteen. Vuosittaiset kilometrit perustuvat Tilastokeskuksen vuoden 2018 tietoihin, joiden mukaan henkilökautojen keskimääräinen vuosittainen ajosuorite on n. 13 800 km. Laskentakaavassa vuosittaiset ajokilometrit on pyöristetty alaspäin 12 000 kilometriin. Toyotan täyshybridillä ajat jopa puolet ajasta sähköllä. Laskentakaavassa sähköajo-osuutena on huomioitu 25 %.

Mikä hybridi sinulle sopii?

  • Voimalinjavertailu

    Tiedätkö mitä eroa on kevythybridillä, itselataavalla täyshybridillä ja ladattavalla pistokehybridillä? Moni on hämillään erilaisten voimalinjavaihtoehtojen viidakossa. Laadimme avuksesi voimalinjavertailun. Tutustu eri voimalinjoihin ja niiden vahvuuksiin.

  • Hybridivalitsin

    Etsitkö autoa, jota voisi ladata ja jossa olisi riittävästi tilaa niin perheelle kuin matkatavaroillekin? Vai onko sinulle tärkeintä pieni polttoaineenkulutus? Tee Toyotan hybriditesti ja löydä hybridiauto, joka sopii juuri sinulle.

Vahvaa voimaa

Kuten kaikki muutkin osat Toyota-autoissa, hybridiakut on suunniteltu kestämään. Lisää mielenrauhaa tuo Hybridiakkuturva: myönnämme Toyota-merkkihuollossa huolletuille hybridiautoille 10 vuoden / 350 000 km Toyota hybridiakkuturvan.

Voit luottaa siihen, että kun autosi hybridiakku tulee tiensä päähän, se hävitetään turvallisella ja vastuullisella tavalla. Lisäksi pyrimme kierrättämään yli 50 % hybridiakun painosta.

Lataa Hybrid-esite Opens in new window

Hybridiajovalmentaja

MyT-mobiilisovelluksen Hybridiajovalmentaja auttaa sinua tulemaan oman elämäsi parhaaksi hybridiautoilijaksi. Se antaa tietoa sähköajostasi ja auttaa sinua ajamaan vieläkin enemmän sähköllä.

Tutustu MyT-palveluihin

Toyotan hybridivaihtoehdot

Tutustu hybridimallistoon

Toyota hybridimallisto

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/fi/fi?fuelType=h_1&gclid=EAIaIQobChMI0LbJw4Sb_wIVCm0YCh3ArAgGEAAYAiAAEgKsBvD_BwE&gclsrc=aw.ds

Forced client side injection based on cached strategy