1. Sähkö
  2. Itselataava Hybridi
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Toyotan itselataava hybridi

Ajat jopa puolet ajasta sähköllä
Toyotan itselataava hybriditeknologia on ehtinyt jo neljänteen sukupolveen, ja hybridiautojamme on myyty yli 17 miljoonaa kappaletta ympäri maailman. Toyota on ylivoimaisesti suosituin hybridivalmistaja myös Suomessa. Toyotan itselataavat hybridit ovat sähköistäneet Suomen tiet ja taajamat: arvion* mukaan hybrideillämme ajetaan vuosittain 150 miljoonaa ajokilometriä pelkällä sähköllä.

Löydä itsellesi sopiva hybridi

Toyota on kulkenut hybriditeknologian etujoukoissa jo yli 20 vuoden ajan, ja itselataava hybriditeknologiamme onkin ehtinyt jo neljänteen sukupolveen. Hybridiautoissamme on kaksi moottoria: bensiinikäyttöinen polttomoottori ja sähkömoottori, ja ne työskentelevät saumattomassa yhteistyössä. Liikkeellelähtö tapahtuu aina sähkömoottorin voimalla, ja voit rullata sähköllä myös matkanopeuksissa. Toyotan itselataavalla täyshybridillä ajat jopa puolet ajasta sähköllä.

* Sähköisten ajokilometrien arvio perustuu 50 000 Toyotan hybridin autokantaan, 12 000 kilometrin vuosittaiseen ajomäärään sekä 25 % sähköajo-osuuteen. Vuosittaiset kilometrit perustuvat Tilastokeskuksen vuoden 2018 tietoihin, joiden mukaan henkilökautojen keskimääräinen vuosittainen ajosuorite on n. 13 800 km. Laskentakaavassa vuosittaiset ajokilometrit on pyöristetty alaspäin 12 000 kilometriin. Toyotan täyshybridillä ajat jopa puolet ajasta sähköllä. Laskentakaavassa sähköajo-osuutena on huomioitu 25 %.

Mikä hybridi sinulle sopii?

Voimalinjavertailu

Tiedätkö mitä eroa on kevythybridillä, itselataavalla täyshybridillä ja ladattavalla pistokehybridillä? Moni on hämillään erilaisten voimalinjavaihtoehtojen viidakossa. Laadimme avuksesi voimalinjavertailun. Tutustu eri voimalinjoihin ja niiden vahvuuksiin.

Hybridivalitsin

Etsitkö autoa, jota voisi ladata ja jossa olisi riittävästi tilaa niin perheelle kuin matkatavaroillekin? Vai onko sinulle tärkeintä pieni polttoaineenkulutus? Tee Toyotan hybriditesti ja löydä hybridiauto, joka sopii juuri sinulle.

Vahvaa voimaa

Kuten kaikki muutkin osat Toyota-autoissa, hybridiakut on suunniteltu kestämään. Lisää mielenrauhaa tuo Hybridiakkuturva: myönnämme Toyota-merkkihuollossa huolletuille hybridiautoille 10 vuoden / 350 000 km Toyota hybridiakkuturvan.

Voit luottaa siihen, että kun autosi hybridiakku tulee tiensä päähän, se hävitetään turvallisella ja vastuullisella tavalla. Lisäksi pyrimme kierrättämään yli 50 % hybridiakun painosta.

Lataa Hybrid-esite Opens in new window

Hybridiajovalmentaja

MyT-mobiilisovelluksen Hybridiajovalmentaja auttaa sinua tulemaan oman elämäsi parhaaksi hybridiautoilijaksi. Se antaa tietoa sähköajostasi ja auttaa sinua ajamaan vieläkin enemmän sähköllä.

Tutustu MyT-palveluihin

Toyotan hybridivaihtoehdot

Tutustu hybridimallistoon

Toyota hybridimallisto

Yaris
Alkaen 23 211,71 €
247,66 € /kk
 

48 kk

Yaris Hybrid Active Hatchback 5-ovinen
Corolla Hatchback
Alkaen 29 065,08 €
Corolla Hatchback Hybrid Life Hatchback
Corolla Touring Sports
Alkaen 30 111,97 €
Corolla Touring Sports Hybrid Life Touring Sports
Camry
Alkaen 43 326,07 €
550,62 € /kk
 

48 kk

Camry Active
RAV4
Alkaen 43 329,00 €
RAV4 Hybrid Edition 5-ovinen
Prius
Alkaen 37 891,10 €
Prius Active 5-ovinen

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/fi/fi?fuelType=h_1