1. Ajankohtaista
  2. Lainaa sähköauto kirjastokortilla
Toyota palvelee

Maailman ensimmäinen kirjastosta lainattava sähköauto

Toyota ja Turun kaupunginkirjaston pääkirjasto tuovat lähipäästöttömän liikkumisen jokaisen saataville
Moni miettii, miten valita entistäkin vähäpäästöisempiä ratkaisuja ja mitkä niistä soveltuvat itselle parhaiten. Jotta liikenne sähköistyisi nopeammin ja vähäpäästöisiä liikkumismuotoja olisi yhä enemmän tarjolla, niiden tulisi olla kaikkien saatavilla.
Toyota ja Turun kaupunginkirjaston pääkirjasto käynnistävät toukokuussa aivan uudenlaisen kokeilun, jonka aikana kirjastokortilla voi lainata sähköauton omaan käyttöönsä. Pilottikokeilun tavoitteena on tarjota lähipäästöttömiä liikkumismuotoja mahdollisimman matalalla kynnyksellä ja näin edesauttaa teknologista tasa-arvoa.

Lainaa sähköauto kirjastokortilla

Toyota bZ4X -sähköauto on varattavissa Turun kaupunginkirjaston varausjärjestelmän kautta kokeilun aikana 8.–28.5. Sähköauton lainaamiseen liittyvät käytännön asiat käydään promohenkilön kanssa läpi ennen lainausajan alkamista ja hän luovuttaa auton ja avaimet varaajalle.
Varaa oma aikasi (Opens in new window)

Sähköauto Suomen suosikkimerkiltä

Pilottikokeilun sähköautokumppanina toimii Toyota, jolla on pitkä historia vähäpäästöisten teknologioiden kehittäjänä. Lainattava auto on täyssähköinen Toyota bZ4X -malli.
Tutustu täyssähköiseen Toyota bZ4X -malliin
Me Toyotalla emme halua elää maailmassa, jossa edistyksellinen teknologia on vain harvojen saavutettavissa. Vapaa liikkuvuus on ydinarvomme, ja nykypäivän käyttövoimakeskustelussa haluamme tarjota erilaisia vaihtoehtoja yhteisen tavoitteemme mahdollistamiseksi kaikille. Suomen suosituimpana automerkkinä haluamme olla edelläkävijä myös lähipäästöttömän autoilun mahdollistamisessa kaikille.