1. Autot
 2. Toyota bZ4X
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Täysin uusi Toyota bZ4X

Nyt ennakkomyynnissä

Matkusta tyylikkäästi, varmasti ja lähipäästöttömästi. Innovatiivinen, tehokas ja katseet kääntävä Toyota bZ4X tarjoaa varmaa suorituskykyä, nelivedon kyvykkyyden ja erinomaisen sähköajokantaman.

Varaa oma Toyota bZ4X -täyssähköautosi netistä tai tilaa suoraan lähimmältä jälleenmyyjältä. Varaamalla nyt varmistat, että saat omasi ensimmäisten joukossa.

Ensimmäiset autot saapuvat Suomeen loppukesän 2022 aikana, mutta voit tutustua autoon ja sen ominaisuuksiin tarkemmin jo nyt maksuttoman, suomenkielisen videoesittelyn avulla.

bZ4X videoesittely

Sovi henkilökohtainen videoesittely

Haluatko tutustua tarkemmin uuteen Toyota bZ4X -täyssähköautoon? Se käy helposti kotoa käsin maksuttoman videoesittelyn avulla. Suomenkielinen asiantuntijamme odottaa yhteydenottoasi ja vastaa mielellään kysymyksiisi. Avaa yhteys nyt, tai sovi esittely sinulle sopivaan ajankohtaan. Eikä tarvitse ujostella – sinä näet auton ja asiantuntijan, mutta me emme näe sinua.

Yhdistä verkossa

Aloita videoesittely syöttämällä nimesi ja puhelinnumerosi. Voit myös varata sinulle sopivan esittelyajan.

Tutustu autoon

Asiantuntijamme soittaa sinulle ja esittelee autoa haluamallasi tavalla. Voitte esimerkiksi katsoa auton sisälle ja tavaratiloihin.

Nauti elämyksestä

Tutustu, vuorovaikuta ja ihastu! Asiantuntijamme vastaa kysymyksiisi. Eikä tarvitse ujostella – sinä näet auton ja asiantuntijan, mutta me emme näe sinua.

Nautinnollinen ajokokemus

Nauti luokkansa parhaasta suorituskyvystä, lähipäästöttömästi tietenkin. Herkästi reagoiva Toyota bZ4X tarjoaa voimaa ja vääntöä juuri silloin, kun sitä tarvitset. Etuvetoinen bZ4X on varustettu erittäin herkästi reagoivalla 150 kW:n sähkömoottorilla. Se tuottaa 204 hevosvoimaa ja 265 Nm:n väännön, ja auto kiihtyy 0-100 km/h 8,4 sekunnissa. Huippunopeus on rajattu 160 km/h. Nelivetomallin suurin teho on 217,5 hevosvoimaa ja huippuvääntö 336 Nm, ja auto kiihtyy 0-100 km/h 7,7 sekunnissa. Suorituskykyarvot vahvistetaan lopullisella tyyppihyväksynnällä.

 

Lataa tekniset tiedot tästä Opens in new window

Saatavilla erittäin kyvykäs neliveto

Nauti varmasta ja turvallisesta etenemisestä. Saatavilla olevan, erittäin kyvykkään nelivetojärjestelmän ansiosta Toyota bZ4X on kotonaan myös hankalammassa maastossa ja haastavissakin sääolosuhteissa.

Erinomainen akun suorituskyky

Toyota bZ4X -malli rakentuu Toyotan pitkälle, lähes 25 vuotta kestäneelle sähköistymisen edelläkävijyyden pohjalle. Se tarjoaa jopa 500 kilometrin* sähköajokantaman yhdellä latauksella. Akuston lataamiseksi on kolme vaihtoehtoa: pikalatausasemalla 80 % varaustaso on saavutettavissa noin 30 minuutissa**, minkä lisäksi voit ladata autoasi kotilatausasemasta tai tilapäisesti tavallisesta pistorasiasta. Kuten kaikki muutkin osat Toyota-autoissa, sähköautojemme akustot on suunniteltu kestämään - vielä 10 vuoden käytön jälkeen akustot kykenevät saavuttamaan 90 % alkuperäisestä suoritustasosta.

 

 

Turvavarustelu, johon voit luottaa

Toyota bZ4X tarjoaa kattavan, viimeisimmän sukupolven Toyota Safety Sense -turvavarustelun, johon sisältyy mm. automaattinen hätäjarrutustoiminto, mukautuva vakionopeussäädin ja liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä.
Lue lisää

Älykäs matkustamo

Nauti edistyksellisistä multimediapalveluista ja älykkäistä liitettävyysominaisuuksista. Toyota Smart Connect, jonka ominaisuuksiin sisältyvät mm. suuri, 12-tuumainen kosketusnäyttö, edistykselliset äänikomennot ja langaton älypuhelimen integrointi, tarjoaa helpon ja vaivattoman käyttökokemuksen, joka on aina ajan tasalla langattomien päivitysten ansiosta.
MyT-älypuhelinsovelluksen avulla voit mm. tarkastaa akuston varauksen tason, ajastaa latauksen, tarkastella ajotietoja vaikkapa kotisohvalta käsin ja jopa hallita autoasi etänä - voit esimerkiksi avata tai lukita autosi ovet sovelluksen avulla.

Ainutlaatuinen tyyli ja olemus

Toyota bZ4X -mallin muotoilussa modernin täyssähköauton sulavat linjat yhdistyvät crossoverin varmaan olemukseen. Innovatiivinen Toyota bZ4X onkin ainutlaatuinen yhdistelmä varmaa suorituskykyä ja päät kääntävää muotoilua.

Tyylikästä ja mukavaa matkantekoa

Toyota bZ4X -mallin tilava ja hiljainen matkustamo tekee ajamisesta miellyttävää ja matkustamisesta rentouttavaa, tarjoten sinulle ja matkakumppaneillesi oivallisen tilan yhdessä olemiseen.

AUTO JA OHEISPALVELUT, YKSI HINTA

Haluamme tarjota sinulle täydellistä mielenrauhaa. Viimeistele bZ4X-täyssähköautosi sinulle sopivilla oheispalveluilla, maksa yksi yksityisleasing-kuukausihinta. Alla olevat esimerkkihinnat on laskettu 36 kuukauden sopimusajalla.

Yksityisleasing

Halutessasi voit saada Toyota bZ4X -täyssähköauton ennalta sovituksi ajaksi kiinteällä kuukausierällä, joka sisältää mm. auton huollot ja korjaukset sekä kahdet renkaat. Esim. bZ4X Launch Edition 763 €/kk.

Toyotan kotiasennettava latausasema

Toyota on tuonut myyntiin omat, sen tiukat laatuvaatimukset täyttävät kotiasennettavat latausasemat. Latausasema lisää turvallisuutta ja käyttömukavuutta, ja lisäksi latausaika lyhenee merkittävästi. Esim. Connected-latausasema yhdellä latauspistokkeella, sisältäen perusasennuksen 53 €/kk.

Toyotan latausverkosto

Toyotan latausverkosto on yksi Euroopan suurimmista. Palvelu toimii suoraan MyT-sovelluksessa, jonka kautta latausasemien etsiminen ja niiden tietojen tarkastaminen onnistuu helposti reaaliajassa. Sovelluksesta voi tarkastaa latausaseman käytettävyyden, latausnopeuden ja pistoketyypit sekä tarkastella lataushintoja, avata latausaseman lukituksen ja käynnistää latausistunnon. Latausverkoston käyttö on maksutonta uusille Toyota-sähköautoilijoille kuuden kuukauden ajan, sen jälkeen 4,95 €/kk.

Connected-palvelut

Maksuttoman MyT-mobiilisovelluksen avulla voit hyödyntää uuteen Toyota-autoosi liittyviä Connected- ja etähallintapalveluita. Voit mm. tarkastaa jäljellä olevan sähköajokantaman sekä käynnistää, lopettaa tai ajastaa autosi akun latauksen helposti puhelimesi ruutua napauttamalla. Connected-palvelut ovat maksuttomat 10 vuoden ajan ja älykkäät etähallintapalvelut neljän vuoden ajan.

Toyota Vakuutus

Toyota Vakuutus sisältää liikennevakuutuksen ja täyskaskon (sis. lasiturvan ja lunastusturvan), ja sen hinta on 75 €/kk. Halutessasi voit täydentää vakuutusturvaa valinnaisella sijaisautolla hintaan 15 €/kk.

Lisävarusteet

Täydennä bZ4X-täyssähköautosi mieleisilläsi lisävarusteilla. Esim. vetokoukku 30,66 eur / kk.

YKSITYISLEASING JA BZ4X

Toyota Easy Yksityisleasing on uusi, Toyotan oma, leasingratkaisu helppoon ja huolettomaan autoiluun. Se on nyt saatavilla Toyotan ennakkovarattaviin malleihin. Palvelu on pitkäaikaista auton vuokraamista, ja se on suunnattu sinulle, joka haluat auton ennalta sovituksi ajaksi kattavalla kuukausierällä, johon sisältyy mm. huollot, sovitut ajokilometrit ja kahdet renkaat. Sinun ei tarvitse kantaa huolta auton arvonalenemisesta, sillä sopimuksen lopussa vain palautat auton Toyota-liikkeeseen.

TOYOTA EASY YKSITYISLEASING SISÄLTÄÄ:

• Määräaikaishuollot
• Sijaisauton määräaikaishuoltojen ajaksi
• Öljynvaihdot ja -lisäykset
• Tekniset korjaukset
• Kesä- ja talvirenkaat vanteineen
• Renkaiden kausivaihdon
• Rengassarjojen uusinnat
• Katsastusmaksut

Halutessasi voit yhdistää kuukausivuokraan myös Toyota Rahoituskasko -autovakuutuksen.

MIKSI VARATA BZ4X ENNAKKOON?

Olet ensimmäisten joukossa

Ennakkovaraamalla varmistat, että sinulla on mahdollisuus saada täyssähköinen bZ4X ensimmäisten joukossa käyttöösi, kun se saapuu Suomeen. Auton toimitus edellyttää tilaussopimuksen tekemistä Toyota-jälleenmyyjäliikkeessä kevään aikana.

Saat valitsemasi auton

Ennakkovarauksessa valitset etu- tai nelivedon sekä varustetason ja ulkovärin uudelle bZ4X-autollesi. Valintojesi mukainen auto tilataan sinulle, kun teet auton tilaussopimuksen jälleenmyyjäliikkeessä kevään aikana.

Takaamme hinnan

Kun varaat täyssähköisen bZ4X-mallin ennakkoon, takaamme, että saat sen ennakkovarauksen yhteydessä näytetyllä hinnalla. Auton toimitus edellyttää tilaussopimuksen tekemistä Toyota-jälleenmyyjäliikkeessä kevään aikana.

ENNAKKOVARAUS

Ennakkovarauksen teet helposti netissä.

1. Valitse varustetaso

Valitse varustetaso sekä ulkoväri mieltymystesi ja tarpeittesi mukaan.

2. Luo MyT-tili

Luo MyT-tili ja täytä yhteystietosi tai kirjaudu olemassa olevalle tilillesi.

3. Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjäliike, missä teet auton tilaussopimuksen.

4. Vahvista ennakkovaraus

Saat vahvistussähköpostin, jossa on ennakkovaraukseksi tiedot ja seuraavat vaiheet auton tilaukseen.
Varaamalla auton ennakkoon varmistat mahdollisuuden saada bZ4X-täyssähköauto ensimmäisten joukossa itsellesi, kun autot saapuvat Suomeen. Auton toimitus edellyttää tilaussopimuksen tekemistä Toyota-jälleenmyyjäliikkeessä kevään aikana.
Kyllä, autoon voi lisätä lisävarusteita ja -palveluita tilaussopimuksen tekovaiheessa. Ne vaikuttavat auton lopulliseen hintaan.
Jälleenmyyjä on sinuun yhteydessä, kun auton alustava toimitusaika on tiedossa ja on aika tehdä auton tilaussopimus. Tämän ajankohta on keväällä.
Ensimmäiset autot toimitetaan kesän 2022 aikana.
Kun auto rekisteröidään ja luovutetaan sinulle.
Kyllä saa, tilaussopimusta tehdessä.
Jälleenmyyjäliike voi tehdä ostotarjouksen nykyisen autosi ostosta samalla kun tehdään bZ4X-mallin tilaussopimus.
Ennakkovarauksella ei valita maksutapaa. Se määritetään auton tilaussopimusta tehdessä. Vaihtoehtoina ovat esimerkiksi yksityisleasing, osamaksu ja käteismaksu.
Lue ennakkovarauksen käyttöehdot tästä.

TOYOTA BZ4X –ENNAKKOVARAUKSEN KÄYTTÖEHDOT

1. Henkilöllä on oikeus tehdä vain yksi ennakkovaraus. Varauksen tekeminen edellyttää MyToyota-tilin luomista, ellei varaajalla ole jo ennestään MyToyota-tiliä.

2. Täyttämällä bZ4X –ennakkovarauksen, tulet saamaan vahvistusviestin ilmoittamaasi sähköpostiin ja varausnumeron. Varaustietosi tallentuu MyToyota-tiliisi ja varaustietosi lähetetään valitsemaasi Toyota-jälleenmyyjäliikkeeseen, mistä otetaan sinuun yhteyttä, kun alustava toimitusaikataulu on tiedossa. Ennakkovaraajana saat valitsemasi auton ennakkovarauksessa näkyvällä hinnalla. Saat auton ensimmäisten joukossa, kun se saapuu Suomeen. Auton toimitus edellyttää erillisen sitovan tilaussopimuksen tekemistä valitsemassasi Toyota-jälleenmyyjäliikkeessä. Tämä tapahtuu kevään aikana. Tilaussopimuksen tekemisen yhteydessä Toyota-jälleenmyyjä vahvistaa auton toimitusajan. Tilaussopimusta tehdessä on mahdollista ostaa lisävarusteita ja oheispalveluita, jotka vaikuttavat hintaan. Auton hintaan lisätään liikekohtainen toimituskulu, mikäli auto ostetaan käteisellä tai osamaksulla. Ennakkovaraus ei sido ennakkovaraajaa kaupantekoon.

3. Hyväksymällä nämä ehdot, voimme lähettää ennakkovarausta koskevan palautekyselyn.

4. Toyota Auto Finland Oy, Korpivaarantie 1, 01450 Vantaa ja Toyota Motor Europe NV/SA (”TME”), Avenue du Bourget / Bourgetlaan 60, 1140 Brussels, Belgium, keräävät rekisterinpitäjinä seuraavia henkilötietoja varauksesi käsittelyyn: nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, katuosoite. Käytämme näitä henkilötietoja vain pyyntöjesi toteuttamiseen, seurantaan ja palautekyselyyn. Pyyntösi toteuttamiseksi luovutamme henkilötietosi valitsemallesi valtuutetulle Toyota-jälleenmyyjälle, joka ottaa sinuun yhteyttä tilaussopimuksen tekemiseksi. Jotta voisimme ja jotta sinä itse voisit seurata pyyntöjäsi sujuvasti, säilytämme henkilötietojasi kahden vuoden ajan siitä päivästä lukien, jolloin ilmoitit ne meille. Tämän jälkeen tiedot poistetaan. Edellä mainitut ehdot täydentävät Toyotan yleistä tietosuojakäytäntöä, jossa kuvataan henkilötietojen käsittelyn yleiset suuntaviivat ja jotka sinun on luettava ja hyväksyttävä.
Lue tietosuojakäytännöistä ja Toyota-verkkosivujen käyttöehdoista näistä osoitteista: www.toyota.fi/tietosuoja ja https://www.toyota.fi/about/kayttoehdot.json.
Ennakkovaraus ei ole sitova. Auton toimitus edellyttää tilaussopimuksen tekemistä Toyota-jälleenmyyjäliikkeessä kevään aikana.
LÖYDÄ ITSELLESI SOPIVA bZ4x

Active FWD

Alk. 46 880,00 Esim. 728 €/kk *
Runsas perusvarustelu

b4X -malliston pisin sähköajokantama ja erittäin runsas vakiovarustelu tekee tästä varustelutasosta parhaan valinnan kuljettajille jotka toivovat edullisempaa crossover mallista täyssähköautoa.

Sähköajoantama & varusteet

 • Kantama: yli 450km**
 • 18” kevytmetallivanteet täysikokoisin koristekapselein (5-kaksoispuolaa)
 • 8” multimedialaitteen näyttö
 • 7” digitaalinen mittaristo
 • Kangasverhoillut istuimet
 • Lämmitettävä ohjauspyörä
 • Lämmitettävä tuulilasi
 • Sähköisesti aukeava takaluukku

Lisäpalvelut

 • Toyota Vakuutus 75 €
 • Toyota Connected -palvelut 0 €/kk
 • Toyota latausasema kiinteällä latauskaapelilla, sis. Eltel Oy perusasennus 1313,00 € tai + 38,34 €/kk
Lue lisää Pienennä

Launch Edition FWD

Alk. 49 920,00 Esim. 763 €/kk*
Suosituin varustelutaso

Tyyliä ja vaikuttavaa teknologiaa yhdistävä Launch Edition -varustelutaso on oikea täyssähköauto heille jotka eivät halua tehdä kompromisseja. Sen näyttävään ulkoasuun kuuluu adaptiivinen kaukovalojärjestelmä ja aerodynaaminen takaspoileri ja sisustan kruunaa suuri 12,3” multimedialaitteen näyttö.

Sähköajokantama & varusteet

 • Kantama: yli 450km**
 • 12.3” multimedialaitteen näyttö
 • Kaukovaloautomatiikka
 • Takaspoileri
 • Synteettinen osanahkaverhoilu istuimissa
 • Pysäköintitutkat edessä ja takana
 • Pysäköintitilanteiden törmäyksenesto (PKSB)

Lisäpalvelut

 • Toyota Vakuutus 75 €
 • Toyota Connected -palvelut 0 €/kk
 • Toyota latausasema kiinteällä latauskaapelilla, sis. Eltel Oy perusasennus 1313,00 € tai + 38,34 €/kk
Lue lisää Pienennä

Style FWD

Alk. 51 350,00 Esim. 779 €/kk*
Suosituin varustelutaso

Tyyliä ja vaikuttavaa teknologiaa yhdistävä Style -varustelutaso on oikea täyssähköauto heille jotka eivät halua tehdä kompromisseja. Sen näyttävään ulkoasuun kuuluu adaptiivinen kaukovalojärjestelmä ja aerodynaaminen takaspoileri ja sisustan kruunaa suuri 12,3” multimedialaitteen näyttö. JBL premium -audiojärjestelmä tuo loistavan äänenlaadun ohjaamoon ja lisäturvaa ajamiseen tuovat kuolleen kulman tunnistus ja pysäköintitilanteiden törmäyksenestojärjestelmä joka tunnistaa myös liikkuvat ajoneuvot.

Sähköajokantama & varusteet

 • Kantama: yli 450 km**
 • 12.3” multimedialaitteen näyttö)
 • Kaukovaloautomatiikka
 • Takaspoileri
 • Synteettinen osanahkaverhoilu istuimissa
 • Kuolleen kulman varoitin (BSM)
 • Ympäristön 360° kamera (PVM)
 • Pysäköintitilanteiden törmäyksenesto (PKSB)

Lisäpalvelut

 • Toyota Vakuutus 75 €
 • Toyota Connected -palvelut 0 €/kk
 • Toyota latausasema kiinteällä latauskaapelilla, sis. Eltel Oy perusasennus 1313,00 € tai + 38,34 €/kk
Lue lisää Pienennä

Premium FWD

Alk. 56 440,00 Esim. 859 €/kk*
Täysin varusteltu

bZ4X etuvetomalliston huippumalli vetoaa tunteisiin ulkoasullaan, 20” kevytmetallivanteet ja panoraamakattoikkuna yhdistettynä bi-tone ulkoväritykseen kiinnittää katsojan huomion. Sisätilojen täysin synteettisellä nahalla verhoillut istuimet etuistuimien ilmastoinnilla luovat ylellistä tunnelmaa.

Sähköajokantama & varusteet

 • Kantama: yli 400 km**
 • 20” kevytmetallivanteet (5- kaksoispuolaa)
 • Etupuskurin alaosan satiinikromin värinen koristeosa
 • Toyota Teammate Advanced Park -automaattinen pysäköintijärjestelmä (Kauko-ohjattava MyT -sovelluksella)
 • Synteettisellä nahalla verhoillut istuimet etuistuimien ilmastoinnilla ja kuljettajan istuimen muistitoiminnolla
 • Toyota Skyview -panoraamakattoikkuna
 • Bi-tone ulkoväri
 • Takaistuimien lämmitys reunapaikoilla

Lisäpalvelut

 • Toyota Vakuutus 75 €
 • Toyota Connected -palvelut 0 €/kk
 • Toyota latausasema kiinteällä latauskaapelilla, sis. Eltel Oy perusasennus 1313,00 € tai + 38,34 €/kk
Lue lisää Pienennä
*Kk-erien esimerkkilaskelmat ja ehdot löytyvät ennakkovaraussivulta
**Kaikki sähköajokantamaluvut vahvistetaan lopullisella tyyppihyväksynnällä

SÄHKÖAJOKANTAMA

Toyota bZ4X -mallin ratissa voit nauttia huolettomasta sähköautoilusta, sillä se tarjoaa jopa 500 km* sähköajokantaman yhdellä latauksella.

 

LATAAMINEN

Lataatpa autoasi kotilatausasemasta, työpaikalla tai julkisesta latausasemasta, lataaminen on aina helppoa ja vaivatonta.**

LATAUSVAIHTOEHDOT

Julkinen latauspiste

Kun haluat pikaladata bZ4X-autoasi, voit etsiä sopivan julkisen pikalatausaseman MyT-mobiilisovelluksen avulla. Pikalatausasemalla 80 % varaustaso on saavutettavissa noin 30 minuutissa.

Kotilatausasema

Voit ladata bZ4X-autosi akuston noin 6,5*-10 tunnissa kotilatausasemasta.
11kW ajoneuvon sisäinen laturi tulee saataville loppuvuodesta 2022

*Sähköajokantama ja sähkönkulutus on mitattu WLTP-standardin mukaisesti kontrolloidussa ympäristössä. Toteutuneet arvot saattavat poiketa mitatusta. Sähköajokantamaan ja sähkönkulutukseen vaikuttavat ajotapa sekä muut tekijät mm. lämpötila, tieolosuhteet, liikenne, ajoneuvon kunto, varustelu, kuorma ja matkustajien määrä.

**Latausteho ja -aika on mitattu kontrolloidussa ympäristössä ja vakiolämpötilassa. Toteutuneet arvot saattavat poiketa mitatusta. Suurin hetkellisesti saavutettava latausteho voi poiketa selvästi keskimääräisestä lataustehosta. Latausteho voi olla merkittävästi tavanomaista matalampi esim. Suomen talviolosuhteissa. Lataustehoon ja -aikaan vaikuttavat mm. käytetty latauspiste, lämpötila, auton käyttö, akuston varaus, lämpötila ja peräkkäisten latausten tiheys. 

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Toyota bZ4X -malli tarjoaa jopa 450 km* sähköajokantaman yhdellä latauksella.


*Sähköajokantaman pituus voi vaihdella varustelutasosta riippuen.

Voit ladata autoasi julkisesta latausasemasta, kotiin asennettavasta kotilatausasemasta tai tilapäisesti pistorasiasta. MyT-mobiilisovelluksen avulla löydät helposti julkiset latausasemat koko Euroopan alueella.
Käytä auton mukana toimitettua kaapelia ladataksesi auton helposti, mukavasti ja turvallisesti joko julkisesta latausasemasta, kotilatausasemasta tai tilapäisesti pistorasiasta.
Voit ladata autosi jopa 30 minuutissa pikalatausasemasta ja kotilatausasemalla 6,5* - 10 tunnissa riippuen kotilatausasemalle tarjolle olevasta tehosta. *11kW ajoneuvon sisäinen laturi tulee saataville loppuvuodesta 2022.
Sähköautoilu voi itse asiassa säästää kukkaroasi pitkässä juoksussa. Sinun ei tarvitse enää maksaa polttoaineesta, ja kotilatausaseman avulla voit ladata autosi akuston edullisella kotitaloussähköllä. Lisäksi sähköauton huoltokulut ovat tavanomaisia autoja edullisemmat, sillä kuluvia osia on vähemmän.
Hybridiautoissa on kaksi moottoria, polttomoottori ja sähkömoottori, jotka toimivat saumattomassa yhteistyössä. Toyotan itselataavaa hybridiä ei tarvitse ladata lainkaan. Täysin lähipäästötön sähköauto sen sijaan toimii yksinomaan sähkömoottorin varassa, ja sen akusto täytyy ladata.
Sähköautomme ovat yhtä luotettavia ja kestäviä kuin muutkin Toyota-autot. Lisää mielenrauhaa tuo säännöllisesti huollettujen sähköautojen akustoille myöntämämme 8 vuoden / 160 000 km takuu.

MIKSI VALITA TOYOTAN SÄHKÖAUTO?

Asetimme kunnianhimoisen tavoitteemme jo vuosikymmeniä sitten. Sittemmin Toyotan hybridiautoja on myyty maailmanlaajuisesti jo yli 18 miljoonaa kappaletta, ja matka jatkuu. Laajasta sähköistetystä mallistostamme löytyy vaihtoehtoja kompakteista crossovereista tavara-autoihin. Toyotalla onkin ylivoimaisesti eniten kokemusta akkuteknologiasta. Sähköautomme tarjoavat samaa luotettavuutta ja mielenrauhaa kuin kaikki muutkin Toyota-autot.

Toyotan sähköautot

Lue lisää

LÄHDE MUKAAN MATKALLEMME

Tämä on vasta alku. Lähde mukaan matkallemme kohti nollapäästöjä ja vieläkin pidemmälle. Tilaa Toyota bZ -uutiskirje saadaksesi ensimmäisten joukossa lisätietoa uusista täyssähköautoistamme.