1. Autot
  2. Toyota C-HR
  3. Highlights
Toyota palvelee
35 994,75 €

Tärkeitä varusteita

Kevytmetallivanteet

17" kevytmetallivanteet

17" kevytmetallivanteet kiinnittävät katseet ja viimeistelevät auton tyylikkään ilmeen.

Automaattiset kaukovalot

AHB

Automaattiset kaukovalot optimoivat näkyvyyden kaikille yöllä ajaville kuljettajille. Järjestelmä käyttää tuulilasiin asennettua kameraa tunnistamaan vallitsevan valon määrän. AHB erottaa valonlähteet kirkkauden, värin, sijainnin, muodon ja liikkeen avulla. Ajoneuvon kaukovalot vaihtuvat automaattisesti kaukovaloilta lähivaloille, kun järjestelmä havaitsee edellä ajavan tai vastaantulevan ajoneuvon.

BSM

Kuolleen kulman varoitin

Järjestelmä käyttää takapuskurin sisäpuolelle vasemmalle ja oikealle puolelle asennettuja takaosan sivutunnistimia ja auttaa kuljettajaa varmistamaan turvallisuus kaistaa vaihdettaessa.

Sumuvalot

Etusumuvalot (LED)

Kestävät ja tehokkaat LED-etusumuvalot tarjovat parempaa näkyvyyttä tien pintaan erityisesti huonolla ajosäällä kuten lumipyryssä tai rankkasateella.

RSA

Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä

Tunnistaa liikennemerkit ja näyttää tärkeää informaatiota kuten nopeusrajoitukset mittariston monitoiminäytöllä.

SEA

Turvallisen poistumisen tuki

Vähentääkseen törmäyksen vaaraa, järjestelmä käyttää takapuskurin sisäpuolella olevia tutkatunnistimia ja auttaa matkustajia päättelemään, saattaako lähestyvä ajoneuvo tai polkupyörä törmätä oveen.

Toyota Smart Connect

Multimediakeskus

Toyota Smart Connect sisältää joko 8- tai 12,3-tuumaisen kosketusnäytön, äänikomennot sekä langattoman älypuhelimen integrointimahdollisuuden. Toyota Smart Connect -multimedialaitteen kuuluu myös neljän vuoden maksuton lisenssi pilvipohjaiseen navigointiin.

Digitaalinen mittaristo

12,3" digitaalinen mittaristo

12,3" digitaalinen mittaristo kohentaa auton personointimahdollisuuksia. Kuljettajakeskeinen ja monipuolinen digitaalinen mittaristo on sisältönsä ja visuaalisen ilmeensä puolesta muokattavissa oman maun mukaan.

Ilmastointi

Kaksialueinen automaatti-ilmastointi

Kaksialueinen automaatti-ilmastointi takaa matkustusmukavuuden sopivassa lämpötilassa sekä ohjaamoon että matkustamoon.

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/car-config/fi/fi?path=highlights/6c193d6b-514c-436f-ab43-654d97e601d8 with body {"reduxState":{"carConfigSettings":{"loadedStepUrls":{"highlights":"https://www.toyota.fi/autot/toyota-c-hr/varusteiden-kohokohtia","configure":"https://www.toyota.fi/autot/toyota-c-hr/rakenna","specs":"https://www.toyota.fi/autot/toyota-c-hr/ominaisuudet"}}}}

{"reduxState":{"carConfigSettings":{"loadedStepUrls":{"highlights":"https://www.toyota.fi/autot/toyota-c-hr/varusteiden-kohokohtia","configure":"https://www.toyota.fi/autot/toyota-c-hr/rakenna","specs":"https://www.toyota.fi/autot/toyota-c-hr/ominaisuudet"}}}}