1. Omistajalle
 2. Kuljetusvarusteet
Toyota palvelee

Kuljetusvarusteet

Toyotan lisävarusteet tarjoavat ratkaisun kaikkiin kuljetustarpeisiin. Valinnanvaraa on kattotelineistä ja turvallisista vetokoukuista aina pyörätelineisiin ja tavaratilan tavaraverkkoihin.

Toyota-jälleenmyyjäsi auttaa varmistamaan, että löydät sopivat varusteet juuri omaan ajoneuvoosi.
 • Vetokoukut

  Vetokoukku on vastaus moneen kuljetustarpeeseen. Jos autolla halutaan vetää traileria tai asuntovaunua, vetokoukku on välttämätön varuste. Toyotan vetokoukku lisää autosi kuormituskyvyn joustavuutta entisestään. Vetokoukkuun voi myös kiinnittää polkupyörätelineen tai kuljetuslaatikon. 

  Toyotan irroitettava vetokoukku on korroosiosuojattu ja se on suunniteltu helposti irroitettavaksi ja asennettavaksi. Ennen vetokoukun hankintaa määrittele vetokoukun käyttötarve ja tarkista mikä on autosi sallittu vetomassa.

 • Taakkatelineet

  Toyotan lukittava aerodynaaminen alumiinirakenteinen taakkateline on helppo asentaa ja ottaa pois. Siihen voidaan kiinnittää kuljetusvarusteita kuten  suksi- ja polkupyörätelineitä.

   

 • Polkupyörätelineet

  Kuljeta polkupyöriäsi turvallisesti ja helposti Toyotan polkupyörätelineiden avulla. Käyttötarpeen mukaan voit valita joko ylös kattotelineisiin tai taakse vetokoukkuun asennetavan polkupyörätelineen.

  Auton taakse vetokoukkuun asennettava polkupyöräteline voidaan kiinnittää mihin tahansa aitoon Toyota-vetokoukkuun. Käännettävyys mahdollistaa helpon pääsyn tavaratilaan. 

  Katolle asennettava lukittava, kevytalumiinista valmistettu teline voidaan asentaa Toyotan poikittaistukiin. Runkokiinnitystä voi näppärästi säätää auton katon tasalla.

Suksiboxit

Thule Motion 800 -suksiboksiin  mahtuu kaksi lumilautaa tai neljä paria suksia koosta riippuen. 

Valikomasta löytyy myös taakkatelineeseen kiinnitettävät  suksipidikkeet suksille ja lumilaudalle.

Toyota-mallisto

Mallikohtaiset lisävarusteet löydät kun rakennat ja viimeistelet auton mallisivuilla autonrakennuskonfiguraattorissa.
Tutustu mallistoon

Toyota-lisävarusteet