1. Omistajalle
 2. Protect
Toyota palvelee

Toyota ProTect

Toyota ProTect on täysin uusi tapa antaa autosi maalipinnalle, kevytmetallivanteille ja sisätilojen tekstiilipinnoille tehokas ja pitkäaikainen suoja.

Toyota ProTect -käsittelyllä saat tehokasta ja pitkäaikaista suojaa autosi pinnoille.

Toyota on tuonut markkinoille yhdessä maalivalmistaja DuPontin™ kanssa kehitetyn Toyota ProTect -tuotesarjan. Toyota ProTect -tuotteilla voidaan käsitellä ja suojata auton maalipinta, kevytmetallivanteet ja useimmat muoviosat sekä sisätilojen tekstiilipinnat.

Toyota ProTect -käsitellyt pinnat eivät vaadi mitään erillisiä ylläpitokäsittelyjä kuten esim. maalipinnan vahausta. Käsittely antaa pinnoille pitkäaikaisen suojan ja käsitellyt pinnat ovat helpompi pitää puhtaana. Kiiltävä maalipinta näyttää hyvältä ja lika irtoaa siitä pesussa helpommin. Musta ikävän näköinen jarrupöly irtoaa pesussa käsitellyistä vanteista helpommin.  Sisätilojen tekstiilipintojen suojakäsittely on huomaamaton ja autta pitämään sisätilat puhtaampana. Huom! Jos auton pesussa käytetään runsaasti liuottimia, ne saattavat lyhentää ulkopintojen käsittelyn vaikutusta.

Toyota ProTect -käsittely säästää rahaa ja nostaa autosi arvoa

Ammattilaisen suorittaman ProTect-käsittelyn ansiosta autosi jälleenmyyntiarvo nousee, maalipinta pysyy parempana ja koska auto vaatii vähemmän pesua eikä lainkaan vahausta, säästät vuosien mittaan käsittelyn hinnan helposti takaisin.

 • Auttaa pitämään maalipinnan kiiltävänä pidempään
 • Auttaa pitämään kevytmetallivanteet puhtaampana
 • Luo näkymättömän suojan sisätilan tekstiilejä varten
 •  

  Ulkopuoli

  ProTect-käsitelty auton maalipinta hylkii likaa ja vettä, ja se on helpompi pitää puhtaana. ProTect-käsittely antaa suojaa vuosiksi ja auttaa pitämään maalipinnan kiiltävänä.

 •  

  Sisätilat

  ProTect-käsittely luo näkymättömän suojan sisätilojen tekstiileille. Tekstiilipinnat hylkivät tehokkaasti likaa ja vettä sekä ovat helpommin puhdistettavissa.
 •  

  Kevytmetallivanteet

  Pidä vanteet puhtaina ja kiiltävinä ProTect-käsittelyllä, joka antaa suojaa likaa, pölyä ja tiesuolaa vastaan. 

Toyota-lisävarusteet