1. Omistajalle
  2. Connected-palvelut
  3. mytoyota
  4. MyT legal notice
Toyota palvelee

MYTOYOTA-VASTUUVAPAUSLAUSEKKEET

1. Autojen etähallintaominaisuudet on esitetty tällä sivustolla vain havainnollistamistarkoituksessa. Ota yhteyttä Toyota-jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja maassasi saatavilla olevista ominaisuuksista.

 

2. Joidenkin ominaisuuksien saatavuus riippuu auton mallista ja varustetasosta. Ota yhteyttä Toyota-jälleenmyyjääsi saadaksesi lisätietoja eri malleihin saatavilla olevista ominaisuuksista.

 

3. Huomaa, että ilmastoinnin etäkäyttötoiminnot eivät välttämättä ole saatavilla alueellasi paikallisen lainsäädännön vuoksi. Ota yhteyttä Toyota-jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja saatavilla olevista ominaisuuksista.

 

4. Kun käytät etäkäyttöpalveluita, varmista että:

• Auto on täysin paikallaan ja olet tarkistanut sen ympäristön turvallisuuden. Varmista, ettei autossa ole ihmisiä tai eläimiä.

• Älä käytä toimintoa, jos konepelti on auki tai kun auto on pysäköity sisätiloihin, missä ei ole tehokasta ilmanvaihtoa.

• Käytä tätä palvelua vain tarvittaessa. Kunnioita ympäristöä ja minimoi liiallinen melu sekä ilmansaasteet.

 

Noudata aina paikallisia ja kansallisia lakeja, jotka voivat rajoittaa näiden palvelujen käyttöä alueellasi (esimerkiksi: joillain alueilla tämän palvelun käyttöä voidaan rajoittaa sähköajoneuvoille tai yksityisalueille).