1. Toyota yritysautot
  2. Henkilöautot
  3. Business-mallisto
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Tutustu yritysautomallistoomme

Toyota Hybrid Business

Laajasta Toyota-mallistosta löytyy useita yritysautoilijoille suunnattuja kattavasti varusteltuja Business-malleja.

Suomen suosituin hybridimallisto

Onko valintasi kaupunkiauto, tyylikäs Sedan vai kenties täysikokoinen maasturi? Laajasta hybridimallistostamme löytyy sopiva vaihtoehto kaikkiin tarpeisiin. Tutustu hybridivaihtoehtoihimme ja niiden Business-varusteluun.

Yaris Hybrid Business

Uudessa Yarisissa energinen ulkoasu ja modernit varusteet sekä liitettävyyspalvelut yhdistyvät edistykselliseen hybriditeknologiaan, entistä suurempaan sähköajon osuuteen ja ensiluokkaiseen turvallisuuteen.

Tutustu Yaris Hybrid Business -malliin

Yaris Cross Business

Täysin uusi Yaris Cross yhdistää kompaktin hybridiauton ja katumaasturin parhaat puolet ainutlaatuisella tavalla.

Tutustu Yaris Cross Business -malliin

Corolla Hatchback Business

Ketterän Hatchbackin ilme on rohkea ja nuorekas, ja saatavilla oleva tehokas 184-hevosvoimainen hybridivoimalinja tekee siitä Corolla-perheen hauskimman ajettavan.

Tutustu Corolla Hatchback Business -malliin

Corolla Touring Sports Business

Iso ja monikäyttöinen Touring Sports tarjoaa linjakkaan ulkonäön lisäksi runsaasti monikäyttöistä tilaa ja jopa 184 hv hiljaista hybridivoimaa.

Tutustu Corolla Touring Sports Business -malliin

Corolla Sedan Business

Moderni Sedan on tyylikäs valinta. Sen kylkilinja jatkuu linjakkaasti keulalta suureen tavaratilaan asti, ja auton yleisilme on samaan aikaan voimakas ja arvokas. Corolla Sedan tekee vaikutuksen, minne ikinä menetkin.

Tutustu Corolla Sedan Business -malliin

Toyota C-HR Hybrid Business

Erottuva crossover kääntää katseet ja sytyttää sydämet. Urheilullinen ketteryys, katumaasturin mukavuus ja itselataavan hybridin helppous yhdistyvät C-HR:ssä ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi.

Tutustu C-HR Business -malliin

Camry Hybrid Business

Elegantti muotoilu, edistyneet teknologiaratkaisut ja 218 hv hiljaista hybridivoimaa. Ylellinen Camry Hybrid ruokkii kaikkia aisteja.

Tutustu Camry Business -malliin

Toyota bZ4X

Innovatiivinen, tehokas ja katseet kääntävä Toyota bZ4X -täyssähköauto rakentuu Toyotan pitkälle, lähes 25 vuotta kestäneelle sähköistymisen edelläkävijyyden pohjalle.
 
Tutustu bZ4X Business -malliin

RAV4 Business

Täysin uusi RAV4 on ratkaisevasti vahvempi, yhtä lailla kaupunkiin kuin maastoonkin suunniteltu täysimittainen katumaasturi.

Tutustu RAV4 Business -malliin

RAV4 Plug-in Hybrid Business

Uusi RAV4 Plug-in Hybrid AWD-i johdattaa ladattavat hybridit uuteen aikakauteen. Se tarjoaa yli 300 hevosvoiman tehon, erinomaisen kiihtyvyyden, pienen kulutuksen, äärimmäisen alhaiset päästöt sekä jopa 74 km ajomatkan ladatulla sähköllä.

Tutustu RAV4 Plug-in Hybrid Business -malliin