1. Toyota yritysautot
  2. Henkilöautot
  3. Business-mallisto
Toyota palvelee

Löydä itsellesi sopiva työsuhdeauto

Toyotan sähköistetty mallisto

Toyotan laajasta sähköistetystä mallistosta löytyy runsaasti vaihtoehtoja työsuhdeautoilijalle aina ketteristä kaupunkiautoista kyvykkäisiin crossovereihin. Löydä itsellesi sopiva vaihtoehto työsuhdeautovalitsimemme avulla.

Huom! Corolla Sedan-, Corolla Hatchback- ja Corolla Touring Sports -mallien tiedot perustuvat mv22 tietoihin.
Uuden Corollan päästö- ja muut arvot vahvistuvat myöhemmin.

Toyotan sähköistetty mallisto

Toyota on sähköistymisen ja hybriditeknologian edelläkävijä, ja laajasta mallistostamme löytyykin runsaasti erilaisia vaihtoehtoja. Onko valintasi ketterä kaupunkiauto, tyylikäs Sedan vai kenties kyvykäs crossover? Laajasta sähköistetystä mallistostamme löytyy sopiva vaihtoehto kaikkiin tarpeisiin.

Yaris Hybrid Business

Uudessa Yarisissa energinen ulkoasu ja modernit varusteet sekä liitettävyyspalvelut yhdistyvät edistykselliseen hybriditeknologiaan, entistä suurempaan sähköajon osuuteen ja ensiluokkaiseen turvallisuuteen.

Tutustu Yaris Hybrid Business -malliin

Yaris Cross Business

Täysin uusi Yaris Cross yhdistää kompaktin hybridiauton ja katumaasturin parhaat puolet ainutlaatuisella tavalla.

Tutustu Yaris Cross Business -malliin

Uusi Corolla Hatchback

Uudistunut Corolla Hatchback on nyt entistäkin tyylikkäämpi, tehokkaampi ja turvallisempi. Hatchback-mallin itsevarma ulkoasu vangitsee katseen - näyttäviä led-ajovaloja tai voimakasta etusäleikön muotoilua ei yksinkertaisesti voi olla huomaamatta.

Tutustu uuteen Corolla Hatchback -malliin

Uusi Corolla Touring Sports

Uudistunut Corolla Touring Sports on nyt entistäkin tyylikkäämpi, tehokkaampi ja turvallisempi. Touring Sports -mallin avarat ja käytännöllisesti joustavat sisä- ja tavaratilat tarjoavat runsaasti säilytystilaa sekä yksittäisille esineille että isommille matkatavaroille.
Tutustu uuteen Corolla Touring Sports -malliin

Uusi Corolla Sedan

Corolla Sedan on uudistunut tyylikkäästi sen hienosäädetyn designin, viidennen sukupolven hybridijärjestelmän, sekä entistä kehittyneemmän ja modernimman teknologian ja aktiivisten turvallisuusjärjestelmien myötä.
Tutustu uuteen Corolla Sedan -malliin

Toyota C-HR Hybrid Business

Erottuva crossover kääntää katseet ja sytyttää sydämet. Urheilullinen ketteryys, katumaasturin mukavuus ja itselataavan hybridin helppous yhdistyvät C-HR:ssä ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi.

Tutustu C-HR Business -malliin

Camry Hybrid Business

Elegantti muotoilu, edistyneet teknologiaratkaisut ja 218 hv hiljaista hybridivoimaa. Ylellinen Camry Hybrid ruokkii kaikkia aisteja.

Tutustu Camry Business -malliin

Toyota bZ4X

Innovatiivinen, tehokas ja katseet kääntävä Toyota bZ4X -täyssähköauto rakentuu Toyotan pitkälle, lähes 25 vuotta kestäneelle sähköistymisen edelläkävijyyden pohjalle.
 
Tutustu bZ4X Business -malliin

RAV4 Business

Täysin uusi RAV4 on ratkaisevasti vahvempi, yhtä lailla kaupunkiin kuin maastoonkin suunniteltu täysimittainen katumaasturi.

Tutustu RAV4 Business -malliin

RAV4 Plug-in Hybrid Business

Uusi RAV4 Plug-in Hybrid AWD-i johdattaa ladattavat hybridit uuteen aikakauteen. Se tarjoaa yli 300 hevosvoiman tehon, erinomaisen kiihtyvyyden, pienen kulutuksen, äärimmäisen alhaiset päästöt sekä jopa 74 km ajomatkan ladatulla sähköllä.

Tutustu RAV4 Plug-in Hybrid Business -malliin