Toyota palvelee verkossa

Tiesitkö, että Toyota palvelee kattavasti myös verkossa? Voit keskustella asiantuntijoidemme kanssa, vertailla rahoitusvaihtoehtoja, saada luottopäätöksen ja ostaa tietyt automallit kätevästi verkossa.

MyT


Maksuttoman MyT-mobiilisovelluksen avulla voit hyödyntää Toyota-autoosi liittyviä Connected-palveluita, jotka yhdistävät sinut autoosi silloin, kun haluat. Voit mm. suunnitella matkoja etukäteen vaikkapa kotisohvalta, paikantaa pysäköidyn autosi ja saada muistutuksen siitä, että autosi tarvitsee huoltoa. Uusiimpiin Toyota-malleihin saatavilla oleva hybridiajovalmentaja analysoi ajotapaasi ja kertoo, kuinka ajat entistä taloudellisemmin hybridilläsi. Lisäksi saat mm. reaaliaikaista liikennetietoa, varoituksen lähestyvästä nopeusvalvontakamerasta ja voit etsiä esim. huoltoasemia tai sopivia pysäköintipaikkoja. Voit ottaa MyT-sovelluksen palvelut käyttöösi, kun olet tilannut uuden Toyota-auton, tai jos ajelet jo uudella Toyota-autollasi.
Ole yhteydessä

Haluatko jutella tarkemmin oman jälleenmyyjäsi kanssa? Etsi lähin Toyota-liikkeesi. Voit varata myös koeajon ennakkoon.

Asiantuntijamme palvelevat myös verkossa


Asiantuntijamme palvelevat toyota.fi-verkkosivun chatissa arkisin klo 09 – 22 ja viikonloppuisin klo 10 – 18. Asiantuntijoiltamme saat apua niin uusiin autoihin kuin esim. auton huoltoon liittyvissä kysymyksissä. Voit ottaa meihin yhteyttä myös täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Avaa yhteydenottolomake