1. Autot
 2. Corolla Cross ennakkovaraus
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

TÄYSIN UUSI COROLLA CROSS HYBRID

Uusi crossover-malli täydentää Corolla-perheen.

Sen käytännölliset tilat, korkean istuma-asennon tarjoama hyvä näkyvyys, Toyotan edistynyt, viidennen sukupolven hybridivoimalinja sekä moderni turvavarustelu vastaavat täydellisesti perheiden moninaisiin tarpeisiin.

Corolla Crossin voi nyt varata ennakkoon verkosta. Ensimmäiset autot saapuvat Suomeen loppuvuodesta 2022.

Corolla Cross -hinnasto ja -varusteluettelo

Corolla Cross Hybrid videoesittely

Sovi henkilökohtainen videoesittely

Haluatko tutustua tarkemmin uuteen Toyota Corolla Cross Hybrid -malliin? Se käy helposti kotoa käsin maksuttoman videoesittelyn avulla. Suomenkielinen asiantuntijamme odottaa yhteydenottoasi ja vastaa mielellään kysymyksiisi. Avaa yhteys nyt, tai sovi esittely sinulle sopivaan ajankohtaan. Eikä tarvitse ujostella – sinä näet auton ja asiantuntijan, mutta me emme näe sinua.

Yhdistä verkossa

Aloita videoesittely syöttämällä nimesi ja puhelinnumerosi. Voit myös varata sinulle sopivan esittelyajan.

Tutustu autoon

Asiantuntijamme soittaa sinulle ja esittelee autoa haluamallasi tavalla. Voitte esimerkiksi katsoa auton sisälle ja tavaratiloihin.

Nauti elämyksestä

Tutustu, vuorovaikuta ja ihastu! Asiantuntijamme vastaa kysymyksiisi. Eikä tarvitse ujostella – sinä näet auton ja asiantuntijan, mutta me emme näe sinua.

Tyylikkäästi käytännöllinen

Uusi Corolla Cross tarjoaa vankan ja vahvan olemuksen, erinomaisen näkyvyyden korkean istuma-asennon ansiosta sekä runsaasti käytännöllistä tilaa. Reilusti aukeavat takaovet sekä runsas pään- ja jalkatila tekevät niin autoon nousun kuin matkustamisenkin helpoksi ja mukavaksi, ja muunneltavat sisätilat tuovat rutkasti käytännöllisyyttä päivittäiseen elämään.

Nauti hybridin huolettomuudesta

Uuden Corolla Cross -mallin voimanlähde perustuu Toyotan viidennen sukupolven hybriditeknologiaan. Uusi, kaksilitrainen hybridivoimalinja tarjoaa riittävästi voimaa ja vääntöä kaikkiin ajotilanteisiin, ja saatavilla oleva älykäs AWD-i-nelivetojärjestelmä varmistaa hyvän pidon kaikissa olosuhteissa. Polttoaineen kulutus ja hiilidioksidipäästöt pysyvät alhaisina Toyotan edistyneen hybriditeknologian ansiosta.

Varmaa ja turvallista menoa

Uuden Corolla Cross -mallin kanssa matkanteko on aina varmaa ja mukavaa. Turvallisuudesta huolehtii Toyota Safety Sense -turvavarustelun uusin sukupolvi, jonka ominaisuuksiin sisältyvät mm. törmäyksenestojärjestelmä (PCS) sekä liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä (RSA). Toyota Smart Connect -multimedialaite rakentuu 10,5-tuumaisen kosketusnäytön ympärille, ja lisäksi tarjolla on pilvipohjainen, aina ajan tasalla oleva navigointi sekä älypuhelimen integrointiominaisuus.

Ulkovärit

ENNAKKOVARAUS

Ennakkovarauksen teet helposti netissä. Ennakkovaraamalla varmistat, että sinulla on mahdollisuus saada Corolla Cross ensimmäisten joukossa käyttöösi, kun se saapuu Suomeen loppuvuodesta 2022. Auton toimitus edellyttää tilaussopimuksen tekemistä Toyota-jälleenmyyjäliikkeessä kesän aikana.

1. Valitse varustetaso

Valitse varustetaso sekä ulkoväri mieltymystesi ja tarpeittesi mukaan.

2. Luo MyT-tili

Luo MyT-tili ja täytä yhteystietosi tai kirjaudu olemassa olevalle tilillesi.

3. Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjäliike, missä teet auton tilaussopimuksen.

4. Vahvista ennakkovaraus

Saat vahvistussähköpostin, jossa on ennakkovaraukseksi tiedot ja seuraavat vaiheet auton tilaukseen.

 

Vakiona mm.

 • 18” kevytmetallivanteet
 • Toyota Smart Connect multimedialaite 10,5” kosketusnäytöllä
 • Älypuhelimen integrointiominasuus
 • 12,3” digitaalinen mittaristo
 • Peruutuskamera
 • Pre-collision-järjestelmä (PCS)
 • Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä (RSA)
 • Älykäs mukautuva vakionopeudensäädin (ACC-i)
 • Aktiivinen kaistanseuranta ohjausavustimella (LTA)
 • Automaattiset kaukovalot (AHB)
 • Sadetunnistin
 • Automaattisesti himmentyvä taustapeili
 • Sähköisesti koria vasten taittuvat ulkopeilit
 • Lämmitettävä ohjauspyörä
 • Smart Entry & Start-avaimeton sisäänkäynti-ja käynnistysjärjestelmä
 • Sähkökäyttöisesti aukeava ja sulkeutuva tavaratilan kansi
 • Sisätilojen LED-tunnelmavalaistus
 • Ikkunatummennukset takana
 • LED ajovalot sekventiaalisilla suuntavilkuilla ja LED päiväajovaloilla
 • Älypuhelimen langaton lataus
 • Kuolleenkulmanvaroitin (BSM)
 • Etu- ja takatutkat
 • Kattokaiteet

 

 Sisältää Launch Editionin lisäksi/sijaan

 • Istuimien musta nahkaverhoilu
 • Kuljettajan istuimen sähkösäätö
 • Toyota Skyview -panoraamakatto
 • Ympäristön 360° peruutuskamera
 • Älykäs pysäköintiavustin

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Varaamalla auton ennakkoon varmistat mahdollisuuden saada uusi Corolla Cross ensimmäisten joukossa itsellesi, kun autot saapuvat Suomeen loppuvuodesta 2022. Auton toimitus edellyttää tilaussopimuksen tekemistä Toyota-jälleenmyyjäliikkeessä kesän aikana.
Kyllä, autoon voi lisätä lisävarusteita ja -palveluita tilaussopimuksen tekovaiheessa. Ne vaikuttavat auton lopulliseen hintaan.
Jälleenmyyjä on sinuun yhteydessä, kun auton alustava toimitusaika on tiedossa ja on aika tehdä auton tilaussopimus. Tämän ajankohta on kesällä 2022.
Ensimmäiset autot toimitetaan loppuvuoden 2022 aikana.
Kun auto rekisteröidään ja luovutetaan sinulle.
Jälleenmyyjäliike voi tehdä ostotarjouksen nykyisen autosi ostosta samalla kun tehdään Corolla Cross -mallin tilaussopimus.
Ennakkovarauksella ei valita maksutapaa. Se määritetään auton tilaussopimusta tehdessä.

Lue ennakkovarauksen käyttöehdot tästä.


TOYOTA Corolla Cross –ENNAKKOVARAUKSEN KÄYTTÖEHDOT

1. Henkilöllä on oikeus tehdä vain yksi ennakkovaraus. Varauksen tekeminen edellyttää MyToyota-tilin luomista, ellei varaajalla ole jo ennestään MyToyota-tiliä.

2. Täyttämällä Corolla Cross –ennakkovarauksen, tulet saamaan vahvistusviestin ilmoittamaasi sähköpostiin ja varausnumeron. Varaustietosi tallentuu MyToyota-tiliisi ja varaustietosi lähetetään valitsemaasi Toyota-jälleenmyyjäliikkeeseen, mistä otetaan sinuun yhteyttä, kun alustava toimitusaikataulu on tiedossa.

Saat auton ensimmäisten joukossa, kun se saapuu Suomeen.

Auton toimitus edellyttää erillisen sitovan tilaussopimuksen tekemistä valitsemassasi Toyota-jälleenmyyjäliikkeessä. Tämä tapahtuu kesän aikana. Tilaussopimuksen tekemisen yhteydessä Toyota-jälleenmyyjä vahvistaa auton toimitusajan. Tilaussopimusta tehdessä on mahdollista ostaa lisävarusteita ja oheispalveluita, jotka vaikuttavat hintaan. Auton hintaan lisätään liikekohtainen toimituskulu, mikäli auto ostetaan käteisellä tai osamaksulla.

Ennakkovaraus ei sido ennakkovaraajaa kaupantekoon.

3. Hyväksymällä nämä ehdot, voimme lähettää ennakkovarausta koskevan palautekyselyn.

4. Toyota Auto Finland Oy, Korpivaarantie 1, 01450 Vantaa ja Toyota Motor Europe NV/SA (”TME”), Avenue du Bourget / Bourgetlaan 60, 1140 Brussels, Belgium, keräävät rekisterinpitäjinä seuraavia henkilötietoja varauksesi käsittelyyn: nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, katuosoite.

Käytämme näitä henkilötietoja vain pyyntöjesi toteuttamiseen, seurantaan ja palautekyselyyn.

Pyyntösi toteuttamiseksi luovutamme henkilötietosi valitsemallesi valtuutetulle Toyota-jälleenmyyjälle, joka ottaa sinuun yhteyttä tilaussopimuksen tekemiseksi.

Jotta voisimme ja jotta sinä itse voisit seurata pyyntöjäsi sujuvasti, säilytämme henkilötietojasi kahden vuoden ajan siitä päivästä lukien, jolloin ilmoitit ne meille. Tämän jälkeen tiedot poistetaan.

Edellä mainitut ehdot täydentävät Toyotan yleistä tietosuojakäytäntöä, jossa kuvataan henkilötietojen käsittelyn yleiset suuntaviivat ja jotka sinun on luettava ja hyväksyttävä. Lue tietosuojakäytännöistä ja Toyota-verkkosivujen käyttöehdoista näistä osoitteista:  www.toyota.fi/tietosuoja ja https://www.toyota.fi/about/kayttoehdot.json

Ennakkovaraus ei ole sitova. Auton toimitus edellyttää tilaussopimuksen tekemistä Toyota-jälleenmyyjäliikkeessä kesän aikana.

Toyota Easy - helpoin tapa hankkia Toyota

 • Osamaksu tai yksityisleasing - sinä päätät
 • Ei huolta arvon alenemisesta
 • Toyota Corolla Cross 2.0 Hybrid Active Toyota Easy Yksityisleasingilla esim. 576 €

Toyota Easy Yksityisleasing

Corolla Cross 2.0 Hybrid Active  kattavalla Toyota Easy Yksityisleasingilla esim. 576 €

Toyota Easy Yksityisleasingin hyödyt

Toyota Easy Yksityisleasing on Toyotan oma leasingratkaisu helppoon ja huolettomaan autoiluun, jossa kattava kuukausierä sisältää aina mm. huollot, sovitut ajokilometrit ja kahdet renkaat. Yksityisleasing on suunnattu sinulle, joka haluat uuden auton käyttöösi ennalta sovitulla kuukausierällä.

Lue lisää yksityisleasingista täältä.

 

Esimerkkilaskelmia:

 

Toyota Easy Yksityisleasing

Corolla Cross 2.0 Hybrid Active Toyota Easy Yksityisleasing 575,73 €/kk

Sopimuskausi 36 kuukautta / 45 000 km. Leasing-vuokrat (erät 1–36) yht. 20 726,28 €. Ei käsirahaa. Sopimus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tarjoaa Toyota Finance Finland Oy.  

Toyota Easy Osamaksu

Toyota Corolla Cross 2.0 Hybrid Active 39 588,10 € (sis. toimituskulut 600 €)

Toyota Easy Osamaksu 354,51 €/kk
Rahoitusaika 48 kk. Kilometrit 60 000 km. Käsiraha 20,00 % (7 917,62 €). Suurempi viimeinen osamaksuerä / taattu hyvityshinta 19 647,22 €. Korko 3,90 %. Käsittelymaksu 9,00 €/kk. Perustamiskustannus 180,00 €. Todellinen vuosikorko 4,60 %. Luoton määrä 31 670,48 €. Luoton ja kustannusten yhteismäärä 36 318,12 €. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Toyota Finance Finland Oy, Korpivaarantie 1, Vantaa.

 

IHASTU CROSSOVERIN OMINAISUUKSIIN

Corolla-perhe täydentyy crossover-mallilla

Uusi crossover Toyota Corolla Cross täydentää suositun Corolla-perheen. Tyylikäs ja käytännöllinen crossover sopii täydellisesti aktiivisten perheiden tarpeisiin mm. erinomaisen näkyvyyden, hyvän kattokorkeuden, runsaiden jalkatilojen, kätevän lastauskorkeuden, reilusti aukeavien takaovien sekä tilavan tavaratilan ansiosta.

Mukava ajettavuus

Reilun maavaran ja crossoverille tyypillisen korkean istuma-asennon ansiosta ajaminen uudella Corolla Cross -mallilla on varmaa ja miellyttävää niin kaupunkiympäristössä kuin vaikkapa mökkireissuillakin. Saatavilla olevan AWD-i-nelivetojärjestelmän ansiosta eteneminen on varmaa Suomen haastavissakin sääolosuhteissa.

Nauti hybridin tehosta

Uuden Corolla Cross -mallin ratissa voit nauttia ajamisesta vieläkin enemmän. Ketterä, tehokas ja herkästi reagoiva hybridivoimalinja tarjoaa jopa riittävästi voimaa ja tehoa, ja saatavilla oleva älykäs AWD-i-nelivetojärjestelmä varmistaa hyvän pidon kaikissa olosuhteissa. Edistyksellinen teknologia ja turvavarustelu tuovat lisää varmuutta ja mielenrauhaa tien päälle.

PYSY KUULOLLA