1. Autot
  2. Käytännöllisyys
Toyota palvelee

Käytännölliset sisätilat

Corolla Cross Hybrid tuo arkeen käytännöllisyyttä

Reilusti aukeavat takaovet sekä runsas pään- ja jalkatila tekevät niin autoon nousun kuin matkustamisenkin helpoksi ja mukavaksi, ja muunneltavat sisätilat tuovat rutkasti käytännöllisyyttä päivittäiseen elämään.
  • Lisätilaa matkatavaroille 60:40-suhteessa taittuvien takaistuinten ansiosta kuljetuskapasiteetti laajenee käden käänteessä, ja tavaratilaan saadaan lisätilaa esimerkiksi matkalaukuille tai polkupyörille.
  • Reilusti aukeavat takaovet Leveät ovien aukeamiskulmat niin edessä kuin takanakin helpottavat kulkua sekä esimerkiksi lastenistuinten kiinnittämistä.
  • Lastaaminen on helppoa Corolla Cross Hybrid tarjoaa tilaa matkustajille ja matkatavaroille. Kätevän lastauskorkeuden ansiosta takakontin pakkaaminen ja purkaminen on helppoa.

Rentouttavaa matkantekoa

Leveät takaistuimet, runsaat jalkatilat sekä mukavat muotoillut niskatuet tarjovat erinomaisen matkustusmukavuuden niin isoille kuin pienemmillekin matkustajille. Valittavana on kaksi erilaista ja tyylikästä sisustaa: musta kangasverhoilu (FA20) tai musta nahkaverhoilu (LB20).

Mukavat sisätilat

Corolla Cross Hybrid toivottaa jokaisen matkustajan tervetulleeksi kutsuvaan ja mukavaan matkustamoon, jossa on tilaa kaikille. Runsaat jalka- ja pääntilat, taitettavat käsinojat sekä takaistuinten tuuletussuulakkeet takaavat erinomaisen matkustusmukavuuden pidemmillekin reissuille.

Avara panoraamakattoluukku

Matkustajia hemmotellaan isokokoisella Toyota Skyview -panoraamakattoluukulla, joka antaa valon tulvia sisälle. Saatavilla Premium-varustetasoon.