1. Autot
  2. Multimedia
Toyota palvelee

Edistyksellinen multimediajärjestelmä

Toyota Smart Connect -multimediajärjestelmän ansiosta kaikki tieto, jota tarvitset, on saatavilla helposti. 10,5” HD-kosketusnäyttö on intuitiivinen käyttää, ja sen langattoman älypuhelimen integrointiominaisuuden ansiosta voit nauttia Apple CarPlayn™ eduista vaivattomasti. Android Auton™ vaatii langallisen yhdistämisen. Toyota Smart Connect -multimedialaite sisältää  neljän vuoden maksuttoman lisenssin pilvipohjaiseen navigointiin, jonka avulla saat ajantasaista tietoa liikenteestä, mahdollisista ruuhkista tai esimerksiksi huoltoasemien ja kauppojen sijainneista ajomatkan varrella. Toyota Smart Connect pysyy aina ajan tasalla internetin kautta tapahtuvien Over-the-air- päivitysten avulla.

 

10,5" HD -kosketusnäyttö

10,5" HD -kosketusnäyttö tuo kaiken ajamisen kannalta olennaisimman informaation kuljettajan saataville. Navigoinnin kartat, reittivaihtoehdot, älypuhelimen sovellukset sekä monet muut tärkeät tiedot voi liitää älypuhelimesta teräväpiirtoiselle HD-näytölle, mistä niitä on helppo lukea ja käyttää. 

Digitaalinen mittaristo

Corolla Cross Hybridin 12,3 -tuuman täysdigitaalisen yhdistelmämittarin tyyliä ja sisältöä voi mukauttaa ja vaihdella kuljettajan mieltymysten mukaan.

Älypuhelimen langaton lataus

Launch Edition varustetasosta alkaen mallin keskikonsolista löytyy kätevä älypuhelimen langaton latausasema. 

MyToyota-sovellus

Corolla Cross Hybrid -mallissa on käytössä monia hyödyllisiä Toyota Smart Connect -ominaisuuksia MyToyota-sovelluksessa, kuten esimerkiksi ilmastoinnin, hätävilkkujen ja auton lukituksen etähallinta. Connected-palveluiden avulla voit tutkia ajotietoja, hakea auton sijaintitiedon sekä saada esimerksiksi muistutuksen lähestyvästä huollosta.
Tutustu MyToyota-sovellukseen