1. Autot
 2. Hybrid Electric
Toyota palvelee
 • Toyotan viidennen sukupolven hybriditeknologia

  Toyotan rikkaaseen innovaatioperinteeseen ja tekniseen huippuosaamiseen nojaava uudistunut Corolla Sedan tarjoaa hauskan ja tehokkaan ajokokemuksen. Viidennen sukupolven hybridijärjestelmän ansiosta Corolla Sedan on yhdistelmä suorituskykyistä ja taloudellista hybridivoimaa.

Entistä enemmän ajamisen nautintoa

Ketterä ja responsiivinen Corolla Sedan päivittää ajokokemuksen uudella tasolle. Miellyttävä jousitus ja loistava ajettavuus luovat puitteet ensiluokkaiselle käsiteltävyydelle. Jäykän korirakenteen ansiosta ajomukavuus on erinomainen kaikilla tienpinnoilla.

Tasainen, turvallinen ja miellyttävä ajoelämys

Corolla Sedan  on varustettu kehittyneellä ajonvakautusjärjestelmällä
sekä hienostuneella jousituksella, joka takaa tasaisen mutta herkän ajettavuuden –
ajo-olosuhteista ja tien pinnasta riippumatta. Malli tarjoaa mukavan istuma-asennon sekä hyvän näkyvyyden, ja saatavilla olevat Bi-LED-ajovalot ovat tehokkaat.
 • Hybridivoimaa

  Toyotan innovatiivinen viidennen sukupolven hybridijärjestelmä kehittää edeltäjiään suuremman vääntömomentin, käyttää entistä useammin ja tehokkaammin pelkkää sähköä liikkumiseen. Järjestelmän energiatehokkuus ei palvele ainoastaan taloudellisuutta vaan myös nautinnollista ajokokemusta.

  Muita muutoksia järjestemässä ovat mm. voimansiirron voitelujärjestelmän muuttaminen sekä rakenteellisesti että matalaviskositeettisen voiteluöljyn käytön kautta. Tämä tukee energiatehokkuutta ja vähentää niin mekaanisia kuin sähköisiä häviöitä. Uusin litiumioni-akkuteknologia mahdollistaa entistä tehokkaamman korkeajänniteakun, joka on kuitenkin samalla aiempaa kevyempi. 

  Corolla Sedan on saatavilla 1.8.litran hybridivoimalinjalla.