1. Autot
 2. Esittely
Toyota palvelee

GR Yaris GR Yaris

3-ovinen

GR Yaris - GR Yaris - 3-ovinen
Pure White

Alkaen

49610.24

Alkaen

750,43 €/kk

Moottori

1.6 Turbo

Takuu

3 vuotta / 100 000 km

GR Yaris - GR Yaris - 3-ovinen

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/fi/fi


Toyota GR Yaris 360°

Pyöritä autoa tarkastellaksesi sitä eri kulmista

 • Muotoilu

  Matala ja itsevarma olemus

  GR Yarisin aerodynamiikka ja jäähdytys on hiottu huippuunsa. Auton kattolinjaa on laskettu 95 mm vakioautoon verrattuna, ja ilmavirtauksia on ohjattu auton takaosaan.

 • Rallitaipaleilta jalostettu

  TOYOTA GAZOO Racingin kanssa yhteistyössä kehitetyssä GR Yaris -mallissa on hyödynnetty tekniikkaa, tietämystä ja kokemuksia, joita on saatu maailman vaativimmasta rallisarjasta. Siihen on siirretty aidosti rallin DNA. Uusi GR Yaris tarjoaa unohtumattoman ajoelämyksen kaikilla alustoilla mm. uuden GR 4WD -nelivetojärjestelmän ansiosta.

 • Suomessa syntynyt

  Toyotan WRC-rallitiimi on ollut vahvasti mukana auton kehityksessä, ja tiimin kuljettajat ovat kehittäneet ja testanneet autoa myös Suomessa. Uusi GR Yaris tarjoaa unohtumattoman ajoelämyksen kaikilla alustoilla mm. uuden GR 4WD -nelivetojärjestelmän ansiosta.

 • Huippuluokan tehot, huippuluokan turvallisuus

  GR Yaris on huippuunsa hiottu myös turvallisuuden osalta. Toyota Safety Sense -turvavarustelun uusin sukupolvi auttaa ennakoimaan mahdollisia vaaratilanteita, estämään törmäyksiä ja minimoimaan seuraukset, mikäli törmäys on väistämätön. Lisäksi auton GR-FOUR-nelivetojärjestelmä tuo pitoa ja varmuutta kaikille alustoille.

Suurenna Sulje

Tarjoukset ja kampanjat

Tutustu ajankohtaisiin GR Yaris tarjouksiin ja kampanjoihin
Ei aktiivisia kampanjoita