1. Autot
 2. Proace
 3. Takuu ja luotettavuus
Toyota palvelee

Proace Base

L2 5-ov. umpipariovet

Proace - Base - L2 5-ov. umpipariovet
Alkaen
53 780,00 €
Kk-erä esim.
 • 1 + 2 -istuimet
 • Pysäköintitutkat takana
 • Webasto - polttoainetoiminen lisälämmitin kauko-ohjaimella
344 - 344 km
0 - 0 g/km
0 - 0 l/100 km
Electric 75 kWh

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/fi/fi

Toyota takuu

Toyota tunnetaan maailmanlaajuisesti korkeasta laadustaan ja kestävyydestään. Tarjoamme henkilöautoillemme 3 vuoden / 100 000 kilometrin yleistakuun. Hybridiautoillamme on normaalin takuun lisäksi 5 vuoden / 100 000 kilometrin hybridijärjestelmän takuu, ja lisäksi myönnämme hybridiakuille 10 vuoden / 350 000 kilometrin hybridiakkuturvan. Proace EV:n ajoakulle myönnämme 8 vuoden / 160 000 kilometrin (70% kapasiteetista jäljellä) akkutakuun.

 • Valmistajan takuu

  Toyota tarjoaa tavara-autoille 3v/100 000 km takuun.

  Kolmen vuoden maalitakuu kattaa sellaiset maalattujen pintojen maali- ja ruostevauriot, jotka johtuvat materiaalin virheellisyydestä tai viimeistelyn laadusta (paitsi pick-up -mallien lavat joiden takuu on 1 vuosi).

 • Ruostumattomuus-takuu

  6 vuoden puhkiruostumattomuustakuu kattaa sellaiset korin virheet, jotka ilmenevät virheellisen materiaalin tai viimeistelyn laadun seurauksena tapahtuneesta ruostumisesta (paitsi pick-up -mallien lavat, joiden takuu on 3 vuotta).

Toyota Huolto

Kun autosi huolto on ajankohtainen, tai kaipaat korjauspalveluja, valtuutetut Toyota-huollot ja koulutettu henkilökuntamme ovat palveluksessasi.

Koulutetuilla Toyota-mekaanikoillamme on paras asiantuntemus autostasi huolehtimiseen. Mikäli autoosi tarvitsee vaihtaa osia, käytämme aina alkuperäisiä Toyota-varaosia, joilla on vähintään 12 kuukauden takuu.

Tutustu Toyotan huoltopalveluihin

Toyota Relax

Auton säännöllinen huolto kannattaa. Kun huollatat autosi huoltovälin mukaisesti meillä, saat autoosi automaattisesti 12 kk:n turvan. Sen aikana voit huoletta keskittyä vain ajamiseen. Relax-turvan voi uusia aina 10 ajoneuvon ikävuoteen tai 185  000 ajokilometriin asti.
Lue lisää Toyota Relaxista

Toyotan palvelunumero

Toyota auttaa ja neuvoo sinua vahingon sattuessa

Toyotan valmistamat ajoneuvot on suunniteltu kestämämään, mutta toisinaan tien päällä tulee eteen yllättäviä tilanteita, kuten mekaaninen vika tai vaikkapa puhjennut rengas.

Ongelmatilanteessa soita maksuttomaan 24h palvelunumeroomme: 

0800 13 663

Toyotan palvelunumero auttaa, mikäli tien päällä sattuu jotain yllättävää.