1. Autot
  2. Toyota crossover- ja 4x4-mallisto
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

TOYOTA CROSSOVER ja 4x4 -MALLISTO

Toyotan laajasta mallistosta löytyy vaihtoehto jokaiseen ajoon aina ketteristä crossovereista tehokkaisiin ja vaikeisiinkin maasto-olosuhteisiin sopiviin nelivetoihin.

Täyssähköinen Toyota bZ4X

Nauti luokkansa parhaasta suorituskyvystä täysin lähipäästöttömästi. Toyota bZ4X tarjoaa voimaa ja vääntöä juuri silloin, kun sitä tarvitset. Nelivetoisen Toyota bZ4X -mallin sähkömoottorit ovat yhteensä 160 kilowatin tehoiset. Täyssähköinen Toyota bZ4X on kehitetty uutta e-TNGA-suunnittelufilosofiaa hyödyntäen. Kyvykkään nelivetojärjestelmänsä ansiosta se on kotonaan myös vaihtuvissa sääoloissa ja haastavassa maastossa, kuten lumessa ja mudassa. 
Tutustu Toyota bZ4X Rakenna malli

Yaris Cross

Täysin uusi Yaris Cross yhdistää kompaktin hybridiauton ja crossoverin parhaat puolet ainutlaatuisella tavalla. Sen näyttävä muotoilu ja korkea istuma-asento tarjoavat sinulle kaikki crossoverin mukavuudet, mutta kompaktien mittasuhteidensa ansiosta se on ketterä pyöriteltävä myös kaupungissa. 

Tutustu Yaris Crossiin Varaa koeajo

Toyota C-HR Hybrid

Toyota C-HR  on moderni coupé, jonka särmikäs design huokuu dynaamisuutta, ja jonka kompakti muotoilu sopii täydellisesti urbaaniin ympäristöön. Autossa yhdistyvät voima, periksiantamattomuus, kyvykkyys ja korkeampi maavara – uusi Toyota C-HR on erinomainen ylistys crossovereille.  

Tutustu C-HR -malliin Varaa koeajo

RAV4 ja RAV4 Plug-in Hybrid

 RAV4 Hybrid on on yhtä lailla kaupunkiin kuin maastoonkin suunniteltu täysimittainen katumaasturi. Sen tehokas 2.5 litran hybridivoimanlähde tarjoaa tehoa ilman kompromisseja. 

Uusi RAV4 Plug-in Hybrid AWD-i puolestaan johdattaa ladattavat hybridit uuteen aikakauteen. Se tarjoaa yli 300 hevosvoiman tehon, erinomaisen kiihtyvyyden, pienen kulutuksen, äärimmäisen alhaiset päästöt sekä jopa 74 km ajomatkan ladatulla sähköllä.

Tutustu RAV4-malliin Tutustu RAV4 Plug-in Hybridiin

Land Cruiser

65 vuoden maastoajokokemuksella Land Cruiser pitää vieläkin kärkipaikkaa yhdistäessään ylivoimaisen laadun, kestävyyden ja maastoajo-ominaisuudet. Land Cruiser tarjoaa myös vieläkin korkeamman tunteen ensiluokkaisuudesta ja mukavuudesta tien päällä

Tutstu Land Cruiseriin Varaa koeajo

Hilux

Hiluxin maine on legendaarinen - ei ole sellaista estettä, jota Hilux ei päihittäisi. Se on osoittanut voittamattomuutensa yhä uudelleen ja uudelleen jo vuodesta 1968 lähtien.  2.4-litraisen moottorin rinnalle on tullut 2.8-litrainen moottori, joka tarjoaa 204 hv:n tehon ja 500 Nm:n väännön. Molemmat moottorit tarjoavat väkevää vääntöä.

Tutustu Hiluxiin Varaa koeajo