1. Autot
  2. Toyota crossover- ja 4x4-mallisto
Toyota palvelee

Toyota crossover- ja nelivetomallisto

Toyotan laajasta mallistosta löytyy vaihtoehto jokaiseen ajoon aina ketteristä crossovereista tehokkaisiin ja vaikeisiinkin maasto-olosuhteisiin sopiviin nelivetoihin.

Täyssähköinen Toyota bZ4X

Nauti luokkansa parhaasta suorituskyvystä täysin lähipäästöttömästi. Toyota bZ4X tarjoaa voimaa ja vääntöä juuri silloin, kun sitä tarvitset. Nelivetoisen Toyota bZ4X -mallin sähkömoottorit ovat yhteensä 160 kilowatin tehoiset. Täyssähköinen Toyota bZ4X on kehitetty uutta e-TNGA-suunnittelufilosofiaa hyödyntäen. Kyvykkään nelivetojärjestelmänsä ansiosta se on kotonaan myös vaihtuvissa sääoloissa ja haastavassa maastossa, kuten lumessa ja mudassa. 
Tutustu Toyota bZ4X Varaa koeajo

Corolla Cross Hybrid

Corolla Cross Hybridin käytännölliset tilat, korkean istuma-asennon tarjoama hyvä näkyvyys, Toyotan edistynyt, viidennen sukupolven hybridivoimalinja sekä moderni turvavarustelu vastaavat täydellisesti erityisesti perheiden moninaisiin tarpeisiin. Kaksilitrainen hybridivoimalinja tarjoaa riittävästi voimaa ja vääntöä arjen ajotilanteisiin, ja saatavilla oleva älykäs AWD-i-nelivetojärjestelmä varmistaa hyvän pidon kaikissa olosuhteissa. Corolla Cross Hybrid on aina automaattivaihteinen.
Tutustu Corolla Crossiin Rakenna malli

Yaris Cross

Yaris Cross yhdistää kompaktin hybridiauton ja crossoverin parhaat puolet ainutlaatuisella tavalla. Sen näyttävä muotoilu ja korkea istuma-asento tarjoavat kaikki crossoverin mukavuudet, mutta kompaktien mittasuhteidensa ansiosta se on ketterä pyöriteltävä myös kaupungissa. 
Tutustu Yaris Crossiin Varaa koeajo

Toyota C-HR Hybrid

Toyota C-HR  on moderni coupé, jonka särmikäs design huokuu dynaamisuutta, ja jonka kompakti muotoilu sopii täydellisesti urbaaniin ympäristöön. Autossa yhdistyvät voima, periksiantamattomuus, kyvykkyys ja crossoverille tyypillinen korkeampi maavara – Toyota C-HR on erinomainen ylistys crossovereille.  

Tutustu C-HR -malliin Varaa koeajo

RAV4 ja RAV4 Plug-in Hybrid

 RAV4 Hybrid on on yhtä lailla kaupunkiin kuin maastoonkin suunniteltu täysimittainen katumaasturi. Sen tehokas 2.5 litran hybridivoimanlähde tarjoaa tehoa ilman kompromisseja. 

Uusi RAV4 Plug-in Hybrid AWD-i puolestaan johdattaa ladattavat hybridit uuteen aikakauteen. Se tarjoaa yli 300 hevosvoiman tehon, erinomaisen kiihtyvyyden, pienen kulutuksen, äärimmäisen alhaiset päästöt sekä jopa 74 km ajomatkan ladatulla sähköllä.

Tutustu RAV4-malliin Tutustu RAV4 Plug-in Hybridiin

Land Cruiser

65 vuoden maastoajokokemuksella Land Cruiser pitää kärkipaikkaa yhdistäessään ylivoimaisen laadun, kestävyyden, turvallisuuden ja maastoajo-ominaisuudet. Land Cruiser tarjoaa tilavan ohjaamon ja joustavuutta eri tarpeiden mukaan. Valittavissa on kaksi, viisi tai seitsemän istuinta.
Tutstu Land Cruiseriin Varaa koeajo

Hilux

Hiluxin maine on legendaarinen - ei ole sellaista maastoestettä, jota Hilux ei päihittäisi. 2.4-litraisen moottorin rinnalle on tullut 2.8-litrainen moottori, joka tarjoaa 204 hv:n tehon ja 500 Nm:n väännön. Molemmat moottorit tarjoavat väkevää vääntöä ja etenemiskykyä. Hiluxin tukeva, iskuja vaimentava alusta sekä jousitus mahdollistavat vakaan kulun vaikeassakin maastossa ja tilanteesta riippumatta. 
Tutustu Hiluxiin Varaa koeajo