1. Autot
 2. Tulossa pian
 3. Prius Plug-in Hybrid
Toyota palvelee

Tulossa: täysin uusi Toyota Prius Plug-in Hybrid

Ikonin viides sukupolvi
Saammeko esitellä: täysin uusi, viidennen sukupolven Toyota Prius. Maailman ensimmäinen sarjatuotettu hybridiauto on aina haastanut tavanomaisen ja rikkonut rajoja. Hybriditeknologian ikoninen suunnannäyttäjä vie nyt ladattavan hybriditeknologian jälleen uudelle tasolle. Nauti hiljaisesta ja tehokkaasta sähköajosta arjessa, ja itselataavan hybridin huolettomuudesta pidemmillä reissuilla.

Prius Plug-in Hybridin voi nyt  varata ennakkoon verkosta. Ensimmäiset autot saapuvat Suomeen syksyllä 2023.

 

Tutustu uuteen Prius Plug-in Hybrid -malliin

Pyöritä autoa tarkastellaksesi sitä eri suunnista.

 
Mallissa näkyvä auto edustaa Premium-varustetasoa. Varustelu saattaa poiketa Suomen-mallistosta.

Näin varaat ennakkoon

Ennakkovarauksen teet helposti netissä. Ennakkovaraamalla varmistat, että sinulla on mahdollisuus saada uusi Prius Plug-in Hybrid ensimmäisten joukossa syksyllä 2023. Auton toimitus edellyttää tilaussopimuksen tekemistä Toyota-jälleenmyyjäliikkeessä huhtikuun 2023 aikana.

 • 1. Valitse varustetaso

  Valitse varustetaso sekä ulkoväri mieltymystesi ja tarpeittesi mukaan.
 • 2. Luo MyT-tili

  Luo MyT-tili ja täytä yhteystietosi tai kirjaudu olemassa olevalle tilillesi.
 • 3. Valitse jälleenmyyjä

  Valitse jälleenmyyjäliike, missä teet auton tilaussopimuksen.
 • 4. Vahvista ennakkovaraus

  Saat vahvistussähköpostin, jossa on ennakkovaraukseksi tiedot ja seuraavat vaiheet auton tilaukseen.

Prius Plug-in hybrid

Active

Kattava varustelu

Kattavasti vakiovarustellun Activen näyttävään ulkoasuun kuuluu 17" kevytmetallivanteet ja aerodynaamisesti muotoiltu takaspoileri. Sisustan kruunaa suuri 12,3” multimedialaitteen kosketusnäyttö sekä urheilulliset etuistuimet kuljettajan penkin sähkösäädöin. Lisäturvaa ajamiseen tuovat kuolleen kulman varoitin ja Pre-Collision (PCS) - järjestelmä ajoneuvon, jalankulkijan ja pyöräilijän tunnistuksella sekä hätäväistöavustimella. 

Vakiona mm.

 • 12.3” multimedialaitteen kosketusnäyttö
 • Toyota Smart Connect+ -mediakeskus navigoinnilla
 • LED-kaukovaloautomatiikka (AHB)
 • Kaksialueinen automaatti-ilmastointi 
 • Urheilullinen kuljettajan istuin 8-suuntaisilla sähkösäädöillä 
 • Sisätilojen LED-tunnelmavalaistus
 • Smart Entry&Start -avaimeton sisäänkäynti- ja käynnistysjärjestelmä
 • Kuolleen kulman varoitin (BSM)
Lue lisää Pienennä

Style

Suosittu varustetaso

Tyyliä ja vaikuttavaa teknologiaa yhdistävä Style -varustelutaso on vaihtoehto heille jotka eivät halua tehdä kompromisseja. Kiiltomustat yksityiskohdat korostavat auton modernia ilmettä. Style sisältää vakiona monia ajomukavuutta lisääviä ominaisuuksia, kuten LED-päiväajovalot integroidulla LED-suuntavilkulla. Digitaalisen taustapeilin ansiosta takanäkyvyys kuljettajalle on aina selkeä esim. kuormasta ja takamatkustajista riippumatta. Taustapeilin kameran pesuri pitää huolen että kuva peilissä pysyy laadukkaana huonommassakin säässä.

Vakiona mm.

 • Lämmitettävä ohjauspyörä
 • LED-takavalot horisontaalisella LED-valonauhalla
 • Sähkökäyttöisesti aukeava ja sulkeutuva tavaratilan kansi
 • Lämmitettävä ohjauspyörä
 • Digitaalinen taustapeili kameran pesurilla
 • 19" kevytmetallivanteet
Lue lisää Pienennä

Premium

Innovatiivinen

Prius Plug-in Hybrid -varustetasojen helmi Premium vetoaa huippuluokan varustelulla. 19" näyttävät kevytmetallivanteet ja aurinkopaneelikatto kiinnittävät katsojan huomion. Sisätilojen tyylikkäästi verhoillut, ilmastoidut etuistuimet tuovat ylellistä tunnelmaa matkustamoon.

Vakiona mm.

 • Aurinkopaneelikatto
 • Istuimien musta vegaaninahkaverhoilu
 • Kuljettajan istuimen muistitoiminto
 • Ilmastoidut etuistuimet
 • Lämmitettävät takasivuistuimet
 • Ympäristön 360° kamera
 • Älykäs pysäköintiavustin
Lue lisää Pienennä

Usein kysyttyjä kysymyksiä ennakkovaraamisesta

Varaamalla auton ennakkoon varmistat mahdollisuuden saada uusi Prius Plug-in ensimmäisten joukossa itsellesi, kun autot saapuvat Suomeen syksyllä 2023.  Auton toimitus edellyttää tilaussopimuksen tekemistä Toyota-jälleenmyyjäliikkeessä huhtikuun aikana.

Kyllä, autoon voi lisätä lisävarusteita ja -palveluita tilaussopimuksen tekovaiheessa. Ne vaikuttavat auton lopulliseen hintaan.

Jälleenmyyjä on sinuun yhteydessä, kun auton alustava toimitusaika on tiedossa ja on aika tehdä auton tilaussopimus. Tämän ajankohta on huhtikuussa 2023.

Ensimmäiset autot toimitetaan syksyn 2023 aikana.

Kun auto rekisteröidään ja luovutetaan sinulle.

Jälleenmyyjäliike voi tehdä ostotarjouksen nykyisen autosi ostosta samalla kun tehdään Prius Plug-in -mallin tilaussopimus.

Ennakkovarauksella ei valita maksutapaa. Se määritetään auton tilaussopimusta tehdessä.

Lue ennakkovarauksen käyttöehdot tästä.

TOYOTA Prius Plug-in Hybrid –ENNAKKOVARAUKSEN KÄYTTÖEHDOT

1. Henkilöllä on oikeus tehdä vain yksi ennakkovaraus. Varauksen tekeminen edellyttää MyToyota-tilin luomista, ellei varaajalla ole jo ennestään MyToyota-tiliä.

2. Täyttämällä Prius Plug-in Hybrid –ennakkovarauksen, tulet saamaan vahvistusviestin ilmoittamaasi sähköpostiin ja varausnumeron. Varaustietosi tallentuu MyToyota-tiliisi ja varaustietosi lähetetään valitsemaasi Toyota-jälleenmyyjäliikkeeseen, mistä otetaan sinuun yhteyttä, kun alustava toimitusaikataulu on tiedossa.

Saat auton ensimmäisten joukossa, kun se saapuu Suomeen.

Auton toimitus edellyttää erillisen sitovan tilaussopimuksen tekemistä valitsemassasi Toyota-jälleenmyyjäliikkeessä. Tämä tapahtuu kevään aikana. Tilaussopimuksen tekemisen yhteydessä Toyota-jälleenmyyjä vahvistaa auton toimitusajan. Tilaussopimusta tehdessä on mahdollista ostaa lisävarusteita ja oheispalveluita, jotka vaikuttavat hintaan. Auton hintaan lisätään liikekohtainen toimituskulu, mikäli auto ostetaan käteisellä tai osamaksulla.

Ennakkovaraus ei sido ennakkovaraajaa kaupantekoon.

3. Hyväksymällä nämä ehdot, voimme lähettää ennakkovarausta koskevan palautekyselyn.

4. Toyota Auto Finland Oy, Korpivaarantie 1, 01450 Vantaa ja Toyota Motor Europe NV/SA (”TME”), Avenue du Bourget / Bourgetlaan 60, 1140 Brussels, Belgium, keräävät rekisterinpitäjinä seuraavia henkilötietoja varauksesi käsittelyyn: nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, katuosoite.

Käytämme näitä henkilötietoja vain pyyntöjesi toteuttamiseen, seurantaan ja palautekyselyyn.

Pyyntösi toteuttamiseksi luovutamme henkilötietosi valitsemallesi valtuutetulle Toyota-jälleenmyyjälle, joka ottaa sinuun yhteyttä tilaussopimuksen tekemiseksi.

Jotta voisimme ja jotta sinä itse voisit seurata pyyntöjäsi sujuvasti, säilytämme henkilötietojasi kahden vuoden ajan siitä päivästä lukien, jolloin ilmoitit ne meille. Tämän jälkeen tiedot poistetaan.

Edellä mainitut ehdot täydentävät Toyotan yleistä tietosuojakäytäntöä, jossa kuvataan henkilötietojen käsittelyn yleiset suuntaviivat ja jotka sinun on luettava ja hyväksyttävä. Tutustu Toyotan tietosuojakäytäntöihin ja Toyota-verkkosivujen käyttöehtoihin

Ennakkovaraus ei ole sitova. Auton toimitus edellyttää tilaussopimuksen tekemistä Toyota-jälleenmyyjäliikkeessä kevään 2023 aikana.

Ladattava hybridi ilman kompromisseja

Miksi tyytyä kompromisseihin, kun voi saada kaiken? Ladattava Prius Plug-in Hybrid tarjoaa parhaat palat molemmista maailmoista. Uuden Priuksen suunnittelun lähtökohtana on ollut sähköajokantama, joka riittää kattamaan useimpien keskimääräisen päivittäisen ajosuoritteen. Voit siis nauttia hiljaisesta ja tehokkaasta sähköajosta päivittäisessä käytössä, ja ladatun sähkön loppuessa tai pidemmillä reissuilla matka jatkuu Toyotan taloudellisella ja huolettomalla itselataavalla hybridillä. Toyotan lataushybriditeknologian ansiosta kulutus ja CO2-päästöt pysyvät luokkassaan pienimpinä. Hybridien uranuurtajana Prius jatkaakin energiatehokkuuden rajojen ylittämistä toden teolla.

 

 

 

Linjakasta tyyliä

Täysin uuden Prius Plug-in Hybridin  muotoilu yhdistää raikkaalla tavalla Priuksen tunnusomaisen muotoilun moderneihin ja aiempaa selvästi sporttisempiin linjoihin. Auton linjakas ja coupemainen sivuprofiili sekä tyylikkäästi pelkistetty ulkoasu henkivät puhtautta, tehokkuutta ja edistyksellisyyttä. 

Uusi Prius Plug-in Hybrid rakentuu toisen sukupolven GA-C-alustalle, joka on edelleenkehitetty versio TNGA-alustarakenteesta. Sen tärkeimmät ominaisuudet ovat pysyneet samoina: matala painopiste, erittäin vääntöjäykkä korirakenne ja niiden kautta saavutettavat erinomaiset ajo-ominaisuudet.

Turvallista matkaa

Aina tyylikkään tummat sisätilat on jaettu kolmeen alueeseen uuden saarimaisen muotokielen mukaisesti: kuljettajan tilat, korotettu kojelauta ja näiden ympäristö. Sekä kuljettajalle että matkustajille tarjotaan väljän mittavat sisätilat, joiden korkealaatuiset materiaalit ja harmoniset yksityiskohdat tekevät kokonaisuudesta tarkoituksenmukaisen ja rauhallisen. Turvallisuudesta huolehtivat kattavat Toyota T-Mate -järjestelmät. Turvajärjestelmiin lukeutuu lukuisia aktiivisia- sekä passiivisia turvajärjestelmiä, jotka ehkäisevät törmäyksiä ja lisäävät ajon varmuutta sekä kaikkien tiellä liikkujien turvallisuutta.

Prius Plug-in Hybrid tekniset tiedot ja varusteluettelo

Ensiluokkaista teknologiaa

Prius on aina kulkenut kehityksen etujoukoissa, eikä täysin uusi Prius Plug-in Hybrid tee tässä poikkeusta. Modernit liitettävyyspalvelut ja intuitiiviset käyttöliittömät yhdistävät autosi saumattomasti elämääsi. MyT-mobiilisovelluksen avulla jokaisesta matkastasi tulee turvallisempi, helpompi ja hauskempi.


 • Turvallista ajoa

  Turvallisuudesta huolehtivat kattavat Toyota T-Mate -järjestelmät. Turvajärjestelmiin lukeutuu lukuisia aktiivisia- sekä passiivisia turvajärjestelmiä, jotka ehkäisevät törmäyksiä, lisäävät ajon varmuutta sekä samalla kaikkien tiellä liikkujien turvallisuutta.


 • Aina ajan tasalla

  Prius Plug-in Hybridin multimedia- ja turvajärjestelmät pysyvät aina ajan tasalla langattomien OTA-päivitysten ansiosta.   


 • Valjasta auringon voima käyttöösi

  Edistynyt Prius Plug-in Hybrid muuntaa jopa auringonvalon energiaksi sähköajoon*. Auton akkua on mahdollista ladata auton katolle sijoitettujen aurinkokennojen avulla päivittäisen sähköajokantaman kasvattamiseksi. Aurinkokennoilla varustettu katto lataa korkeajänniteakkua auton ollessa paikallaan, ja auton liikkuessa se tukee auton sähköjärjestelmää vähentäen kulutusta.

  *vakiona Premium-varustetasossa

Pysy kuulolla

Tilaa tästä Prius-uutiskirje saadaksesi ensimmäisten joukossa tietoa täysin uudesta Toyota Prius Plug-in Hybrid -mallista.
Tilaa uutiskirje