1. Autot
  2. Tulossa pian
  3. Proace
Toyota palvelee
Valmiina töihin
Vieritä Ohita
Uusi

Toyota Proace

Nyt ennakkomyynnissä

Toyota Proace on uudistunut. Vahva, tehokas ja monipuolinen Proace on suunniteltu vastaamaan kaikkiin kuljetustarpeisiin. Uusi Proace tuo mukanaan täysin uuden keulan ilmeen, päivitetyn moottorivalikoiman sekä modernia teknologiaa. Malli on nyt ennakkomyynnissä Toyota-jälleenmyyjillä ja ensimmäiset autot saapuvat Suomeen alkukesästä.

39 833,94 €

1.5 D 120/2.0 D 145/2.0 D 180/75 kWh 136
1 100 - 1 400
Max. 6,6
2 574 / 2 805
Monipuoliset kuljetusmahdollisuudet
Kattava mallisto
Riippuen siitä onko kiikarissa reilusti kuormaustilaa vai näppärä tavara-auto pienemmällä kuljetuskapasiteetilla ja kääntösäteellä, Proace-mallistosta löytyy juuri sopiva ratkaisu näihin tarpeisiin. Saatavilla on kaksi korimallia, neljä eri moottorivaihtoehtoa, ja mallin voi valita neli- tai viisiovisena mukaan lukien kaksi takaovivaihtoehtoa. Mallin lopulliset tekniset tiedot vahvistuvat tyyppihyväksynnän valmistuttua, ja tarkemmat tiedot löytyvät ajoneuvokohtaiselta COC-todistukselta.

*Maksimi kuormaustilavuus Smart Cargolla

Monipuolinen ja käytännöllinen
Täydellinen työväline
Proacen toimiva ja tilava ohjaamo on suunniteltu työympäristöksi kaikilla mukavuuksilla. Kiitos älykkäiden ratkaisujen, uusi Proace muuntuu tilanteen mukaan moniin eri käyttötarkoituksiin liikkuvasta toimistosta aina pidempien ajomatkojen matkakumppaniksi.

Monipuoliset kuormausominaisuudet

Helppokäyttöisten 180° kääntyvien takapariovien sekä sivuliukuovien ansiosta Proacen lastaaminen ja purkaminen on vaivatonta.

Mobiilitoimisto

Saatavilla oleva läpilastausluukku tuo lisälastaustilaa pitkälle tavaralle yli metrin säilyttäen kuitenkin edelleen kaksi ohjaamopaikkaa. Smart Cargo -järjestelmään kuuluvat myös keski-istuimen selkänojassa oleva, säädettävä työtaso sekä ylöstaittuva etuistuin.

Lisää säilytystilaa

Proacen ohjaamon toimivat ratkaisut tarjoavat säilytystilaa suljettujen ja avoimien lokeroiden sekä muki- ja pullotelineiden kautta. Esimerkiksi kypärä mahtuu kahden istuttavan penkki-istuimen alle. Ominaisuus varustetaosta riippuen.

Älykästä teknologiaa

Proacen 10” digitaalinen mittaristo on selkeä, kattava ja helppolukuinen. Suuri uudistunut multimediakeskus 10" kosketusnäytöllä sisältää lukuisia multimedia- ominaisuuksia, kuten Bluetooth -äänentoiston ja hands-free -puhelutoiminnot. Älypuhelimen langattomasta liitettävyydestä huolen pitävät Apple CarPlay ja Android Auto™

Voimalinjat
Valitse sinulle ja yrityksellesi sopivin

Olivatpa vaatimuksesi mitkä tahansa, Proacelta löytyy ajotarpeisiisi juuri sopiva voimansiirto. Valitse kahdesta tehokkasta dieselmoottorista tai hiljaisesta ja herkästä sähkövoimasta. Täyssähköinen Proace EV on taloudellinen vaihtoehto ja tarjoaa miellyttävän ajokokemuksen uudistuneen sähköisen voimansiirron ansiosta.

Sähköistä liiketoimintasi

100 kW sähkömoottori (136 hv) yhdistettynä 75 kWh:n akkuun tarjoaa jopa 350 km* toimintamatkan.

 

Vahvaa voimaa

Proacen moottorit tarjoavat voimaa ja vääntöä. Uuteen Proaceen on saatavana kolme tehokasta dieselmoottoria, joista löytyy sopiva vaihtoehto kaikkiin käyttötarkoituksiin alhaisista päästöistä ja ajomukavuudesta tinkimättä.

100 kW sähkömoottori (136 hv) yhdistettynä 75 kWh:n akkuun tarjoaa jopa 350 km* toimintamatkan.

 

Akun koko
75 kWh
Sähköajokantama
350km*
Kokonaisteho (hv DIN)
136 hv

Proacen moottorit tarjoavat voimaa ja vääntöä. Uuteen Proaceen on saatavana kolme tehokasta dieselmoottoria, joista löytyy sopiva vaihtoehto kaikkiin käyttötarkoituksiin alhaisista päästöistä ja ajomukavuudesta tinkimättä.

Moottorit
1.5 & 2.0 diesel
Suurin teho (hv)*
120 / 144/ 175**
Kulutus
7.2-7.7 l/100km*
CO2
189-202 g/km*
Toyota Professional
Työsi tukena
Toyota Professional tarkoittaa koko joukkoa erityisesti yritysasiakkaille suunnattuja tuotteita ja palveluja, jotka pitävät yrityksesi pyörät pyörimässä.

Ammattitaitoinen henkilöstö

Korkeasti koulutetut, hyötyajoneuvoihin erikoistuneet ammattilaiset huolehtivat yrityksesti autotarpeista ja kalustosi huollosta ammattitaidolla ja suurella sydämellä.

Laaja hyötyajoneuvomallisto

Tervetuloa tutustumaan ja koeajamaan! Toyota Professional -liikkeissämme on aina nähtävillä ja koeajettavissa Toyotan laaja hyötyajoneuvomallisto, josta löydät yrityksellesi juuri oikean työkalun.

Laajennetut aukioloajat

Laajennettujen aukioloaikojemme puitteissa voit huolehtia autojesi huolloista ja korjauksista silloin, kun se sinulle parhaiten sopii, myös arkityöajan ulkopuolella. Mainitsethan toiveesi esim. iltahuollosta jo aikaa varatessasi.

Kattavat rengaspalvelut

Kun autosi rengas tarvitsee korjausta, on aika hankkia kokonaan uudet renkaat taikka tarvitset renkaanvaihto- tai kausisäilytyspalveluita, löydät kaikki ammattitaitoiset rengaspalvelut saman katon alta.

Huollon noutopalvelu

Mikäli Toyota-autosi kaipaa huoltoa tai korjausta, noudamme sen puolestasi ja palautamme sinulle huollon valmistuttua, jolloin sinulle jää aikaa keskittyä olennaiseen.

Tarjoukset ja kampanjat

Tutustu ajankohtaisiin tarjouksiin ja kampanjoihin
Ei aktiivisia kampanjoita

Varuste-etu uusiin Proace ja Proace City -malleihin

Nyt uusiin Proace ja Proace City -malleihin varustepaketti hintaan 690 €. Tutustu myös joustavaan KINTO One Huoltoleasing -sopimukseen.

Kiinnostuitko?
Kysy lisää jälleenmyyjiltämme
Toyota-jälleenmyyjämme kertovat mielellään lisää uudistuneesta Proace-mallistosta.