1. Autot
  2. Tulossa pian
  3. Yaris Cross
Toyota palvelee
Toyota Yaris Cross
Vieritä Ohita

Uudistunut Yaris Cross

Modernin itsevarma

Uudistunut Yaris Cross yhdistää kompaktin kaupunkiauton ketteryyden crossoverin monipuolisuuteen ja ajomukavuuteen. Uusi Yaris Cross tarjoaa ajamisen iloa tyylikkäästi ja stressittömästi. Malli on nyt ennakkovarattavissa verkossa. Uudistuneen Yaris Cross -mallin ennakkomyynti alkaa keväällä 2024 ja ensimmäiset autot saapuvat Suomeen kesällä 2024.

Itsevarma olemus
Vaivatonta käytettävyyttä
Dynaamista suorituskykyä
Edistykselliset turvavarusteet
100% Hybrid
Nautinnollinen ajokokemus

Ota jokainen ajomatka rennosti. Yaris Crossin tehokkaat 1.5-litraiset hybridimoottorit (116 hv ja 130 hv) tarjoavat tehokasta suorituskykyä ajomukavuudesta tinkimättä. 

1.5 HYBRID 130 hv

Lopulliset arvot vahvistuvat tyyppihyväksynnässä.

1.5 HYBRID 116 hv

Lopulliset arvot vahvistuvat tyyppihyväksynnässä.
 

Lopulliset arvot vahvistuvat tyyppihyväksynnässä.

Voimalinja
1.5 HYBRID 130 hv
Teho
130 hv
Kulutus
4.5 – 5.4 l/100km
CO2-arvot (WLTP)
103-122 g/km CO2

Lopulliset arvot vahvistuvat tyyppihyväksynnässä.
 

Voimalinja
1.5 HYBRID 116 hv
Teho
116 hv
Kulutus
4.4 – 5.0 l/100km
CO2-arvot (WLTP)
100-117 g/km CO2
Design
Erotu muista
Älykäs suunnittelu tekee ajamisesta helppoa. Kompaktin kokoinen mutta crossoverille tyypillisellä korkeammalla ajoasennolla varustettu Yaris Cross on kuin luotu niin kaupunkiajoon kuin maantielle sekä ulkomuotonsa että ajo-ominaisuuksiensa puolesta.

Urbaanisti tyylikäs

Saatavilla oleva tyylikäs Urban Khaki bi-tone -ulkoväri tekee vaikutuksen korostaen täydellisesti karheaa crossover-tyyliä.

18"kevytmetallivanteet

Tyylikkään ulkomuodon kruunaavat saatavilla olevat 18" kevytmetallivanteet.

Korkeampi ajoasento

Crossovereille ominainen korkeampi ajoasento tarjoaa paremman näkyvyyden liikenteeseen.

Monipuolista tilankäyttöä

Kompakti ulkopuoli kätkee sisäänsä monipuoliset ja tilavat sisätilat. Lisähelpotusta tavaroiden lastaamiseen auton kyytiin tuo saatavilla oleva sähkökäyttöinen tavaratilan kannen avaus jalanheilautustoiminnolla.

Viimeistellyt yksityiskohdat

Ohjaamon saatavilla olevat Urban Khaki -väriset koristeosat ja istuinten tikkaukset heijastavat auton modernia tyyliä luoden saumattoman yhteyden sisä- ja ulkopuolen välille.

Tutustu mallin varusteluun

Uudistunut Yaris Cross on nyt ennakkovarattavissa Intense-, Style- ja Premiere Edition -varustetasoilla. Varustetasoa on mahdollista muuttaa auton tilaamisen yhteydessä keväällä 2024.

Toyota Yaris Crossin hybridivoimaa

Toyotan itselataava hybriditeknologia on ehtinyt jo viidenteen sukupolveen, ja hybridiautojamme on myyty yli 23 miljoonaa kappaletta ympäri maailman. Toyotan hybridit yhdistävät taloudellisen bensiinimoottorin ja tehokkaan sähkömoottorin tarjoten jopa 50 % sähköajoa ilman, että autoa tarvitsee ladata. Voit vain keskittyä ajamisesta nauttimiseen.

Toyotan hybridiautoja ajetaan kuin mitä tahansa automaattivaihteista autoa. Taloudellinen bensiinimoottori käynnistyy automaattisesti, kun sitä tarvitaan, mutta aina kun mahdollista, auto kulkee vain sähkömoottorin voimalla.

Toyotan itselataavilla hybrideillä voit ajaa jopa 50 % ajasta sähkömoottorin voimin lähes äänettömästi. Ne ovat tehokkaita ja tarjoavat vahvaa ajamisen nautintoa sekä vakaata voimaa kaikilla nopeuksilla. Hybridivoiman tunnet ajaessasi.

Toyotan itselataavia täyshybridejä ei tarvitse erikseen ladata. Hybridiakku latautuu ajon aikana siten, että se ottaa talteen jarrutuksista ja moottorista syntyvää energiaa, joka perinteisessä ajoneuvossa menisi hukkaan.

Toyotan hybridien uraauurtava akkutekniikka on suunniteltu kestämään auton koko käyttöiän. Hybridijärjestelmämme takuu on 5 vuotta/100 000 km. Annamme hybridiakuille jopa 10 vuoden/350 000 km:n akkuturvan.
Digitaalinen käyttökokemus
Aina yhteydessä
Uudistunut Yaris Cross tarjoaa vaivattoman käyttökokemuksen intuitiivisen teknologian ansiosta. Ota koko digitaalinen elämäsi mukaan matkalle Toyota Smart Connectin avulla, joka tarjoaa langattoman älypuhelimen integraatiomahdollisuuden sekä 10,5" multimediakosketusnäytön. Lisäksi saatavilla olevat 12,3” digitaalinen yhdistelmämittaristo, pilvipohjainen navigointi sekä reaaliaikaiset ohjelmistopäivitykset pitävät sinut aina ajan tasalla.

Kaikki tärkeä yhdellä silmäyksellä

Multimedianäytöltä näet helposti ja selkeästi kaiken tarvittavan tiedon, mukaan lukien ajonopeuden, hybridiakun varauksen sekä valitun ajotilan.

Vaivaton käyttökokemus

Toyota Smart Connect -multimediakeskus sisältää 10,5" -tuumaisen kosketusnäytön, äänikomennot ja langattoman älypuhelimen integrointiominaisuuden, jonka ansiosta voit nauttia Apple CarPlayn® eduista vaivattomasti.

12,3" digitaalinen mittaristo

Saatavilla oleva 12,3" digitaalinen mittaristo on suunniteltu tarjoamaan kaikki tarvittavat ajotiedot.

Turvallisuus
Toyota T-Mate
Uudistunut Yaris Cross on varustettu Toyota T-Mate -järjestelmällä. Toyota T-Mate yhdistää Toyota Safety Sense -turvallisuusvarusteet ja muut kuljettajan avustinjärjestelmät, jotka on suunniteltu tukemaan sinua ja tekemään ajamisesta turvallisempaa, olit sitten moottoritiellä, kaupungissa tai pysäköimässä. Tutustu alla saatavilla oleviin varusteisiin.
Varaa ennakkoon
Ennakkovarauksen teet helposti netissä. Ennakkovaraamalla varmistat, että sinulla on mahdollisuus saada uudistunut Yaris Cross käyttöösi ensimmäisten joukossa, kun ensimmäiset autot saapuvat Suomeen kesällä 2024. Valittu varustetaso voi vaikuttaa auton toimitusaikaan. Auton toimitus edellyttää tilaussopimuksen tekemistä Toyota-jälleenmyyjäliikkeessä kevään aikana.

Näin varaat ennakkoon

1. Valitse malli

Valitse varustetaso ja ulkoväri mieltymystesi ja tarpeidesi mukaan.

2. Täytä yhteystietosi

Täytä yhteystietosi tai kirjaudu olemassa olevalle MyToyota-tilillesi.

3. Valitse jälleenmyyjä ja vahvista varaus

Valitse jälleenmyyjäliike, missä teet auton tilaussopimuksen keväällä. Saat sähköpostin, jossa on ennakkovarauksesi tiedot ja varausnumerosi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä ennakkovaraamisesta

Varaamalla auton ennakkoon varmistat mahdollisuuden saada uudistunut Yaris Cross käyttöösi ensimmäisten joukossa, kun ensimmäiset autot saapuvat Suomeen kesällä 2024. Huom. valittu varustetaso voi vaikuttaa auton toimitusaikaan. Auton toimitus edellyttää tilaussopimuksen tekemistä Toyota-jälleenmyyjäliikkeessä kevään aikana.

Ennakkovaraus ei ole sitova. Auton toimitus edellyttää tilaussopimuksen tekemistä Toyota-jälleenmyyjäliikkeessä kevään aikana.

Varattavissa ovat suosituimmat varustetasot. Varustetasoa on kuitenkin mahdollista muuttaa tilauksen yhteydessä.

Heti kun ne ovat saatavilla. Ilmoitamme hintojen julkaisusta myös uutiskirjeellä uutiskirjeen tilaajille. Huomaathan, että ennakkovaraus ei sido auton ostamiseen, vaan sillä takaa itselleen mahdollisuuden tilata auto ensimmäisten joukossa ja myös saada se ensimmäisten joukossa.

Kyllä, autoon voi lisätä lisävarusteita ja -palveluita tilaussopimuksen tekovaiheessa. Ne vaikuttavat auton lopulliseen hintaan.

Jälleenmyyjä on sinuun yhteydessä, kun auton alustava toimitusaika on tiedossa ja on aika tehdä auton tilaussopimus. Tämän ajankohta on keväällä 2024.

Ensimmäiset autot toimitetaan kesällä 2024. Valittu varustetaso voi vaikuttaa auton toimitusaikaan.

Kun auto rekisteröidään ja luovutetaan sinulle.

Jälleenmyyjäliike voi tehdä ostotarjouksen nykyisen autosi ostosta samalla kun tehdään Toyota Yaris Cross -mallin tilaussopimus.

Ennakkovarauksella ei valita maksutapaa. Se määritetään auton tilaussopimusta tehdessä.

ENNAKKOVARAUKSEN KÄYTTÖEHDOT

 

1. Henkilöllä on oikeus tehdä vain yksi ennakkovaraus.
 

2. Täyttämällä Yaris Cross –ennakkovarauksen, tulet saamaan vahvistusviestin ilmoittamaasi sähköpostiin ja varausnumeron. Varaustietosi lähetetään valitsemaasi Toyota-jälleenmyyjäliikkeeseen, mistä otetaan sinuun yhteyttä, kun alustava toimitusaikataulu on tiedossa. Saat auton ensimmäisten joukossa, kun se saapuu Suomeen.


Auton toimitus edellyttää erillisen sitovan tilaussopimuksen tekemistä valitsemassasi Toyota-jälleenmyyjäliikkeessä. Tämä tapahtuu kevään aikana. Tilaussopimuksen tekemisen yhteydessä Toyota-jälleenmyyjä vahvistaa auton toimitusajan. Tilaussopimusta tehdessä on mahdollista ostaa lisävarusteita ja oheispalveluita, jotka vaikuttavat hintaan. Auton hintaan lisätään liikekohtainen toimituskulu, mikäli auto ostetaan käteisellä tai osamaksulla. Ennakkovaraus ei sido ennakkovaraajaa kaupantekoon.

 

3. Hyväksymällä nämä ehdot, voimme lähettää ennakkovarausta koskevan palautekyselyn.
 

4. Toyota Auto Finland Oy, Korpivaarantie 1, 01450 Vantaa ja Toyota Motor Europe NV/SA (”TME”), Avenue du Bourget / Bourgetlaan 60, 1140 Brussels, Belgium, keräävät rekisterinpitäjinä seuraavia henkilötietoja varauksesi käsittelyyn: nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, katuosoite. Käytämme näitä henkilötietoja vain pyyntöjesi toteuttamiseen, seurantaan ja palautekyselyyn.


Pyyntösi toteuttamiseksi luovutamme henkilötietosi valitsemallesi valtuutetulle Toyota-jälleenmyyjälle, joka ottaa sinuun yhteyttä tilaussopimuksen tekemiseksi. Jotta voisimme ja jotta sinä itse voisit seurata pyyntöjäsi sujuvasti, säilytämme henkilötietojasi kahden vuoden ajan siitä päivästä lukien, jolloin ilmoitit ne meille. Tämän jälkeen tiedot poistetaan. 


Edellä mainitut ehdot täydentävät Toyotan yleistä tietosuojakäytäntöä, jossa kuvataan henkilötietojen käsittelyn yleiset suuntaviivat ja jotka sinun on luettava ja hyväksyttävä. Lue tietosuojakäytännöistä ja Toyota-verkkosivujen käyttöehdoista näistä osoitteista: www.toyota.fi/legal/tietosuoja ja www.toyota.fi/legal/kayttoehdot.