1. Ostajalle
  2. Toyota verkkokauppa
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Osta uusi Toyota verkosta

Kaikki uudet Toyota bZ4X-, Yaris- sekä C-HR –mallit ovat tilattavissa verkosta Toyota Easy Osamaksu -rahoituksella sopivalla kuukausierällä ja jopa ilman käsirahaa. Uuden autosi noudat valitsemastasi Toyota-jälleenmyyjäliikkeestä, tai halutessasi toimitamme auton kotiovellesi 50 kilometrin säteellä omasta Toyota-liikkeestäsi. Toyota-verkkokaupasta löydät myös erityisen edullisesti hinnoitellut Online Edition -mallit.

Helpoin tapa tilata auto verkosta

1. Rakenna auto

Rakenna oma Toyotasi ja määrittele kuukausieräsi. Siirry MyToyotaan viimestelemään tilauksesi.

2. Valitse jälleenmyyjä

Valitse Toyota-jälleenmyyjäliike.

3. Hae luottopäätös

Hae luottopäätös ja allekirjoita tilaussopimus sähköisesti.

4. Lähetä tilaus

Lähetä tilauksesi. Uuden auton noudat valitsemastasi Toyota-jälleenmyyjäliikkestäsi. Halutessasi toimitamme auton kotiovellesi 50 km säteellä omasta liikkeestäsi.

Verkosta tilattavat Toyota-mallit

Toyota bZ4X

Toyotan uusi täyssähköauto bZ4X on nyt tilattavissa verkosta Toyota Easy Osamaksu -rahoituksella. Toyota bZ4X on tilava ja mukava crossover, ja tämä uutuusmalli tarjoaa jopa yli 500 kilometrin* sähköajokantaman. Kattava vakiovarustelu sisältää mm. 18" kevytmetallivanteet, projektoriajovalot (LED), Toyota Smart Connect -multimedialaitteen, 7" digitaalisen mittariston ja peruutuskameran.
Osta suosittu Active FWD Rakenna ja osta Toyota bZ4X

Yaris

Koko Yaris-mallisto on nyt tilattavissa verkosta Toyota Easy Osamaksulla. Suosittelemme erikoishinnoiteltua ja kattavasti varusteltua Yaris 1.5 Hybrid Active Online Edition -mallia. Moderni ulkomuoto ja tyylikkäät sisätilat luovat Yarisiin kutsuvan viimeistelyn. Turvallisuuden takaa vakiona olevat Toyota Safety Sense -varusteet. Vakion myös mm. Toyota Touch® 2 -mediakeskus navigointijärjestelmällä,  15" kevytmetallivanteet, sadetunnistin ja Smart Entry & Start -avaimeton lukitus- ja käynnistysjärjestelmät
Osta Online Edition Rakenna ja osta Yaris

Toyota C-HR

Sulava, tehokas ja voimakas. Toyota C-HR tarjoaa ensiluokkaisen hybridi-ajokokemuksen, joka on kaukana tavanomaisesta. Suositun Active-mallin vakiovarusteet sisältävät mm. 17" kevytmetallivanteet, peruutuskameran, 8" kosketusnäytön, LED-ajovalot, automaatti-ilmastoinnin ja lämmitetyt etuistuimet. Koko hyvin varusteltu Toyota C-HR -mallisto on tilattavissa verkosta Toyota Easy Osamaksu -rahoituksella.
Osta suosittu Active Rakenna ja osta Toyota C-HR

Corolla

Toyota Corolla -mallisto on uudistumassa ja malliston ennakkomyynti alkaa alkusyksyn 2022 aikana.
Löydä Toyota-jälleenmyyjä
Toyotan uusien autojen verkkokaupasta voit tilata Toyota Easy Osamaksu -rahoituksella minkä tahansa uuden Toyota Bz4X-, Yaris-, Corolla- tai C-HR-mallin sopivalla kuukausierällä ja halutessasi jopa ilman käsirahaa. Rakenna auto ja valitse haluamasi lisävarusteet. Sen jälkeen luo MyToyota-tili ja kirjaudu sisään viimeistelemään tilauksesi. Uuden autosi noudat valitsemastasi Toyota-jälleenmyyjäliikkeestä. Halutessasi toimitamme auton kotiovellesi 50 kilometrin säteellä omasta Toyota-liikkeestäsi. Toyota-verkkokaupasta löydät myös erityisen edullisesti hinnoitellut Online Edition -mallit.
Autokaupan tilaus- ja kauppasopimusehdot

Kaupassa noudatetaan Autoalan Kuluttajaneuvottelukunnan (AUNE) hyväksymiä ja kuluttaja-asiamiehen tarkastamia autokaupan tilaus- ja kauppasopimusehtoja ja etämyyntiehtoja. Palautusoikeus 14 vrk luovutushetkestä alkaen.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Verkosta ostaminen ei katso paikkaa eikä aikaa. Osalle malleista on tarjolla verkosta saatavia edullisesti hinnoiteltuja Online Edition –malleja.
Kaikki uudet bZ4X, Yaris, Corolla sekä C-HR –mallit ovat tilattavissa verkosta.
 Suuntaa-antava toimitusaika on näkyvissä yhteenvetosivulla.
Kaupassa noudatetaan Autoalan Kuluttajaneuvottelukunnan (AUNE) hyväksymiä ja kuluttaja-asiamiehen tarkastamia autokaupan tilaus- ja kauppasopimusehtoja ja etämyyntiehtoja. Palautusoikeus 14 vrk luovutushetkestä alkaen.
Verkosta voit ostaa Toyota Easy Osamaksulla auton.
Kun auto rekisteröidään ja luovutetaan sinulle.
 Verkko-osto ei sisällä vaihtoautoa, mutta Jälleenmyyjäliike voi tehdä ostotarjouksen nykyisen autosi ostosta.
Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi ja jälleenmyyjä on sinuun yhteydessä sopiakseen auton luovutuksesta ja tarvittaessa muista yksityiskohdista.

Toyota Easy - Helpoin tapa hankkia Toyota

Toyota Easy Osamaksu mahdollistaa elämäntilanteeseesi parhaiten sopivan auton hankinnan joustavalla ja huolettomalla tavalla. Sopimukseen kuuluu aina taattu hyvityshinta sekä halutessasi Toyota Huoltosopimus. Ne takaavat mielenrauhan ja järkevän kuukausierän – ilman huolta arvon alenemisesta.

 

Laske Toyota Easy Osamaksu -rahoitus
*Sähköajokantama ja sähkönkulutus on mitattu WLTP-standardin mukaisesti kontrolloidussa ympäristössä. Toteutuneet arvot saattavat poiketa mitatusta. Sähköajokantamaan ja sähkönkulutukseen vaikuttavat ajotapa sekä muut tekijät mm. lämpötila, tieolosuhteet, liikenne, ajoneuvon kunto, varustelu, kuorma ja matkustajien määrä.

Tutustu Toyota Online Edition -malleihin

Yaris 1.5 Hybrid Active Online Edition

Toyota Easy Osamaksu kk-erä esim. 211 €

Kaupassa noudatetaan Autoalan Kuluttajaneuvottelukunnan (AUNE) hyväksymiä ja kuluttaja-asiamiehen tarkastamia autokaupan tilaus- ja kauppasopimusehtoja ja etämyyntiehtoja. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus 14 vrk luovutushetkestä alkaen.