1. Sähkö
 2. Toyota bZ
Toyota palvelee

Beyond Zero

Matkalla nollapäästöjäkin pidemmälle

Tutustu Toyota bZ -täyssähköautoperheeseen

Aloitamme uuden, jännittävän aikakauden esitellessämme sarjan innovatiivisia Toyota bZ -sähköautoja, jotka matkaavat vielä nollapäästöjäkin pidemmälle. Toyota bZ on enemmän kuin vain tuoteperhe lähipäästöttömiä sähköautoja – haluamme enemmän, pyrimme pidemmälle. Haluamme muuttaa ihmisten elämää ja vaikuttaa kokemukseen ympäröivästä maailmasta. Me uskomme, että liikkumisen vapaus kuuluu kaikille, ja missiomme on edistää sitä parhaamme mukaan. Anna katseesi levätä sulavissa linjoissa ja modernissa muotoilussa, tunne teho, nauti suorituskyvystä ja vaikutu luokkansa johtavista, innovatiivisista ominaisuuksista. Toyota bZ -tuoteperhe on yksi askel eteenpäin matkallamme kohti kestävämpää tulevaisuutta ja nollapäästöjäkin pidemmälle. Oletko mukana? 

Keskiössä ihminen, tavoitteena liikkumisen vapaus

Toyota bZ -brändin keskiössä on käyttäjä, ihminen. Toyota bZ -sähköautot on suunniteltu sopimaan osaksi ihmisten elämää ja kokemuksia. Tavoitteenamme ei ole pelkästään lähipäästötön ajo - uusi, erityisesti sähköautoille suunniteltu alustarakenne auttaa meitä matkaamaan vieläkin pidemmälle ja muuttamaan yhteiskuntaa, jossa elämme. Haluamme vaikuttaa siihen, miten liikut, haluamme parantaa mahdollisuuksiasi kommunikoida ympäröivän maailman kanssa, haluamme pitää huolta ympäristöstämme. Ennen kaikkea haluamme vaikuttaa paremman yhteiskunnan syntymiseen. Liikkumisen vapaus kuuluu kaikille, ja me haluamme tarjota helpon ja hauskan tavan liikkua.

Toyota bZ -täyssähköautoperheen neljä pilaria

Uusi, erityisesti sähköautoille kehitetty alustarakenne on suunniteltu herättämään nämä arvot eloon.

 • Sinä & ympäristö

  Me Toyotalla ajattelemme, että kyse ei ole pelkästään nollapäästöistä, vaan myös energiatehokkuuden maksimoimisesta. Pyrimme minimimoimaan ympäristöön kohdistuvan kuormituksen mm. hyödyntämällä uusiutuvia energiamuotoja, kuten aurinkoenergiaa, sähkön tuottamiseen.
 • Sinä & autosi

  Autosi on enemmän kuin vain kulkuneuvo, jolla siirtyä paikasta toiseen. Uusi, erityisesti sähköautoillemme suunniltetu alustarakenne, edistyksellinen varustelu ja modernit liitettävyyspalvelut vievät kokemuksesi autoilusta uudelle tasolle. Ajaminen on hauskaa, varmaa ja turvallista.
 • Sinä & ihmiset

  Tilava ja hiljainen matkustamo tekee ajamisesta miellyttävää ja matkustamisesta rentouttavaa, tarjoten sinulle ja matkakumppaneillesi oivallisen tilan yhdessä olemiseen ja kokemusten jakamiseen.
 • Sinä & yhteiskunta

  Täysin lähipäästötön, innovatiivisia ratkaisuja esittelevä Toyota bZ -täyssähköautoperhe edistää omalta osaltaan paremman yhteiskunnan luomista ja tuo mielenrauhaa.

Miksi valita Toyota sähköauto?

Asetimme kunnianhimoisen tavoitteemme jo vuosikymmeniä sitten. Sittemmin Toyotan hybridiautoja on myyty maailmanlaajuisesti jo yli 18 miljoonaa kappaletta, ja matka jatkuu. Laajasta sähköistetystä mallistostamme löytyy vaihtoehtoja kompakteista crossovereista tavara-autoihin. Toyotalla onkin ylivoimaisesti eniten kokemusta akkuteknologiasta. Sähköautomme tarjoavat samaa luotettavuutta ja mielenrauhaa kuin kaikki muutkin Toyota-autot.

Toyotan sähköautot

Tutustu sähköautoihin

Lähde mukaan matkallemme

Tämä on vasta alku. Lähde mukaan matkallemme kohti nollapäästöjä ja vieläkin pidemmälle. Tilaa Toyota bZ -uutiskirje saadaksesi ensimmäisten joukossa lisätietoa uusista täyssähköautoistamme.

Tilaa uutiskirje

Toyotan sähköautomallisto

Toyota bZ4X
Alkaen 50 550,00 €
589,39 € /kk
 

48 kk

Täyssähköauto

Toyota bZ4X Active
Proace Verso EV
Alkaen 65 070,00 €

Täyssähköauto

Proace Verso EV Active L2 (Active)
Proace EV
Alkaen 62 700,00 €

Täyssähköauto

Proace EV Active L2H1 5-ov. lasitetut pariovet
Proace City EV
Alkaen 43 550,00 €
676,28 € /kk
 

48 kk

Täyssähköauto

Proace City EV Active L1 5-ov. lasitetut pariovet
Proace City Verso EV
Alkaen 46 420,00 €

Täyssähköauto

Proace City Verso EV Active L1

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/fi/fi?fuelType=electric