1. Toyota yritysautot
  2. Henkilöautot
Toyota palvelee

Uudistunut Toyota Corolla Hatchback

Entistäkin tyylikkäämpi, tehokkaampi ja turvallisempi

Uudistuneen Toyota Corolla Hatchbackin dynaaminen muotoilu, modernit sisätilat, käyttäjäystävällinen teknologia ja viidennen sukupolven hybriditeknologia tarjoavat varman ja nautinnollisen ajokokemuksen, CO2-päästöjen pysyessä jopa alhaisempina kuin aiemmin.

Corolla Hatchback -mallin itsevarma ulkoasu vangitsee katseen - näyttäviä led-ajovaloja tai voimakasta etusäleikön muotoilua ei yksinkertaisesti voi olla huomaamatta. Mallin sulavalinjainen matala kori on sekä erottuva että dynaaminen. Etu- ja takapuskurien sulavat linjat sekä tasainen pohjarakenne ovat vain joitakin esimerkkejä muotoilusta, joka luo aerodynaamisen kokonaisuuden. Saatavilla oleva kaksivärimaalaus viimeistelee auton ulkonäön.

Uusi Corolla Hatchback vakuuttaa paitsi vetävällä ulkoasullaan myös tyylikkäillä sisätiloillaan. Huolella valitut materiaalit muodostavat miellyttävän ja harmonisen kokonaisuuden, urheilullisen istuinten viimeistellessä sisätilojen tunnelman. Hienostunut, sinisen ja valkoisen sävyinen sisävalaistus tuo avaruuden tuntua matkustamoon.