Toyota Pro

Intohimona työ

Järeät työjuhtamme Proace ja Hilux vastaavat vaivatta ammattilaisen tarpeisiin.

Proace

Toyota Proace -tavara-auto on ammattilaisen mittainen työväline. Neljä taloudellista dieselmoottoria, kolme vaihteistoa sekä kolme korimallia takaavat Proacen vetovoiman.

/
/
/

Viimeisen päälle varustellun auton vakiovarusteluun kuuluu mm. Smart Cargo -älykäs tavaratilan muunneltavuus, Bluetooth® hands-free -järjestelmä, polttoainetoiminen lisälämmitin sekä huippuluokan turvallisuus, ja lisäksi voit muokata auton mielesi mukaan. Proaceen saa esim. vetokoukut, kattotelineet sekä sisätilavaneroinnit suoraan Toyota-jälleenmyyjän kautta. Lisäksi koko maan kattava palveluverkostomme tuntee suomalaisen ammattilaisen vaatimukset.

Proacen CO2-päästöt ja kulutus ovat luokkansa alhaisimmat, 139–155 g/km ja 5,3–6,2 l/100 km. Auton huoltoväli on peräti 40 000 km / 2 vuotta (2.0 D 180 hv 30 000 km / 1 vuosi).

/
/

Hilux

Lujan ja luotettavan Hiluxin maine tunnetaan. Se syntyy nelivedon suorituskyvystä, käsittämättömästä kestävyydestä ja mahtavasta vetokyvystä (3500 kg Extra Cab -korimallissa ja 3200 kg Double Cab -korimallissa). Siinä on riittävästi voimaa ja huikea 400 Nm vääntö. Isompikin lasti kulkee vaivatta, mutta kulutus ja päästöt ovat silti maltilliset. Haluatpa siis valloittaa Pohjoisnavan, Saharan tai jotain siltä väliltä, Hiluxilla onnistut!

Vaikka Hilux onkin raaka ja voimakas työkalu, on se myös mukava ja turvallinen: hyvä ajoergonomia, sisätilojen laadukkaat materiaalit, katumaasturimainen ajontuma ja runsas vakiovarustelu sekä aktiiviset turvajärjestelmät tekevät ajamisesta miellyttävää.

Kaksi korimallia, kolme moottoria

Hilux on saatavilla sekä kaksipaikkaisena Extra Cab- että viisipaikkaisena Double Cab-mallina. Double Cabin saa myös kaksipaikkaisena pakettiautona. Hiluxin pellin alla hyrrää kestävä 2.4 D-4D -moottori. Vääntöä on aina tasan 400 Nm. Vaihteistoksi voit valita joko kuusiportaisen manuaalin tai kuusiportaisen automaattivaihteiston. Manuaalin saat joko Stop&Start -järjestelmällä tai ilman. Automaatissa on aina Stop&Start.

/
/

Toyotan PRO-ammattilaislupaukset

/
Toimintavarmuus

Toimintavarmuus syntyy auton, huollon ja varaosien laadusta. Toyota-autojen kestävyyden ja laadun tunnustavat kaikki. Toimintavarmuuden varmistaa moneen kertaan Suomen parhaaksi valittu Toyota jälleenmyyjä- ja huoltoketju. Laadun varmistaakseen Toyota kouluttaa itse huoltohenkilökunnan omassa ammattikoulussaan.

Toimintavarmuus on myös varaosalogistiikkaa. Tarvittavien osien on löydyttävä heti. Edulliset huoltosopimukset ja sijaisautosopimukset varmistavat, että auto pysyy kunnossa ja tarvittavat kohteet huolletaan ajoissa. Yrittäjän bisnekseen ei tule turhia keskeytyksiä.

/
Joustavat rahoitusratkaisut

Ammattilaisille suunnitellut rahoitusratkaisut ovat Jousto Pro, Osamaksu ja Huoltoleasing. Jousto Pro:hon kuuluu alv-vähennys, taattu hyvityshinta, sekä asiakkaan oma vapaus: sopimuskauden päättyessä auton voi vaihtaa, pitää tai palauttaa. Lisäksi sopimuksen voi purkaa ilman purkusanktioita. Kaikki Jousto Pro -rahoitukset saa halutessaan huoltosopimuksella.

Avaa Toyota Jousto-laskuri

/
Huippuluokan kantavuus ja vetokyky

Uudelle Proacelle ja Hiluxille on tunnusomaista erinomainen kantavuus, reilu kuormatila ja suuri vetomassa. Niiden avulla yrittäjä voi tehdä tulosta.

/
Toyotan kustomoidut ratkaisut tavara-autohin

Hyvä hyötyauto tarjoaa tilavat raamit juuri sinun tarpeittesi mukaiselle varustelulle. Tutustu esimerkiksi Proacen hyllyratkaisuihin, Proace Versoon esteettömänä taksina tai Hiluxin Arctic Trucks -maastovarusteluun.

Hyötyajoneuvojen erikoisratkaisut

/
Ammattilainen kuuntelee ammattilaista

Toyotalla sinua palvelevat tavara-automyyntiin keskittyneet myyjät ja mekaanikot. He löytävät sinulle juuri oikeat ratkaisut. Toyotalla palveluksessasi on Suomen laajin jälleenmyyjä- ja huoltoverkosto, joka on erikoistunut juuri Toyota-hyötyajoneuvoihin.

Jälleenmyyjähaku

Lue lisää:

Toyotan hyötyajoneuvomallisto täydentyy täyssähköisellä Proace EV -mallilla Toyotan hyötyajoneuvomallisto täydentyy täyssähköisellä Proace EV -mallilla Toyotan hyötyajoneuvomallisto laajenee täyssähköisellä Proace EV -mallilla, joka on nyt ennakkomyynnissä. Ensimmäiset autot saapuvat Suomeen maaliskuussa 2021. Täysin uusi Hilux Täysin uusi Hilux Jykevä ulkoasu ja vahva sydän. Uusi Hilux on testattu äärimmilleen, ja se jatkaa sitä voittamattomuuden perinnettä, josta Hilux tunnetaan. Toyota Toyota-tuotantoautot Toyota-tuotantoautot Toyotan laajasta mallistosta löytyy monia tuotantoautoksi sopivia malleja. Usea henkilöautomallimme on muutettavissa pakettiautoksi poistamalla takapenkki. Muutostyön jälkeen auto rinnastetaan sekä käyttövoimaveron että alv-menettelyn osalta pakettiautoksi. Hankintahinta on edullinen, käyttövarmuus kohdallaan ja käyttökustannukset minimissään. Toyota on Hansel-puitesopimustoimittaja Toyota on Hansel-puitesopimustoimittaja Toyota-autot on arvioitu laadukkaiksi ja yhteistyöhankintayhtiö Hanselin kriteerit täyttäviksi ympäristöystävällisiksi autoiksi.