Uusi C-HR Hybrid
Itselataava suunnannäyttäjä
Tilaa tästä C-HR Hybrid -uutiskirje
Uusi Toyota C-HR Hybrid on tulossa. Ja se tulee vauhdilla.
Uuden Toyota C-HR:n edistynyt hybriditekniikka tarjoaa uuden sukupolven suorituskykyä, joka on linjassa auton ilmeen kanssa. Sisätilat ovat nyt entistä ylellisemmät, ja hallintalaitteet sekä ominaisuudet ovat paremmin hyödynnettävissä. Uudessa Toyota C-HR Hybridissä ei todellakaan ole mitään tavanomaista.

UUDEN SUKUPOLVEN HYBRIDI

Kaksilitrainen, 184 hevosvoiman tehon tuottava hybridivoimalinja vie ajokokemuksen uudelle tasolle. Erinomainen kiihtyvyys on käytössäsi ilman viivettä, ja ajaminen on hauskempaa ja tarkempaa kuin koskaan ennen.

UUDENLAISTA TYYLIKKYYTTÄ

Auton keula ja peräosa on muotoiltu uudelleen. Huomio kiinnittyy tehokkaisiin LED-valoihin, kevytmetallivanteisiin ja näyttävään oranssiseen kaksivärimaalaukseen. C-HR:ää ei yksinkertaisesti voi olla huomaamatta. Sisätiloissa huomaat pehmeän ylelliset pintamateriaalit, kiiltomustat yksityiskohdat sekä sähköisesti säädettävän kuljettajan istuimen. Yksityiskohdat viestivät laatua.

PAREMPIA YHTEYKSIÄ

Joukko innovatiivisia ominaisuuksia varmistaa, että olet entistä paremmin yhteydessä autoosi. Applen CarPlayn ja Android Auton kautta voit suoraan hyödyntää puhelimesi toimintoja auton multimedianäytössä. Lisäksi voit käyttää Toyota-autoosi liittyviä etäpalveluita Toyota MyT -mobiilisovelluksen avulla. Sen avulla säästät aikaa ja autoilusi on huolettomampaa.

TAVANOMAINEN JÄÄ YHÄ KAUEMMAKSI TAAKSE

Tilaa tästä uusimmat Toyota C-HR Hybrid -uutiset.

Pidä minut ajan tasalla
Lataa uusi C-HR Hybrid -hinnasto

Lue lisää:

C-HR Hybrid Business C-HR Hybrid Business Erottuva crossover kääntää katseet ja sytyttää sydämet. Urheilullinen ketteryys, katumaasturin mukavuus ja itselataavan hybridin helppous yhdistyvät C-HR:ssä ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi. Toyota – varmin valinta taksiyrittäjälle Toyota – varmin valinta taksiyrittäjälle Ymmärrämme, miten tärkeää auton toimintavarmuus on taksiyrittäjille. Toyotan luotettavuus on tunnetusti huippuluokkaa, ja Toyotan taksiturvan ansiosta taksiyrittäjä voi ajella vieläkin huolettomammin. Peaks of Europe - Seikkailu Euroopan syrjäisimmissä maisemissa Peaks of Europe - Seikkailu Euroopan syrjäisimmissä maisemissa Tien päällä Toyotan nelivetolähettiläs Johan Lolosin kanssa. Johanin matkaa voi seurata myös Instagramissa nimellä @lebackpacker. Uusi Toyota C-HR - huipputulos ja 5 tähteä Euro NCAP -turvallisuustestissä Uusi Toyota C-HR - huipputulos ja 5 tähteä Euro NCAP -turvallisuustestissä Uusi Toyota C-HR sai puolueettomassa Euro NCAP -testissä viisi tähteä. Auto sai erinomaiset arvosanat matkustajasuojan osalta ja erinomainen tulos saavutettiin myös turvavarusteissa.