1. Autot
  2. Yaris Cross
  3. Highlights
Toyota palvelee
28 904,56 €

Tärkeitä varusteita

Kevytmetallivanteet

16" kevytmetallivanteet

16" kevytmetallivanteet viimeistelevät Yaris Crossin modernin ja tyylikkään ilmeen.

Vakionopeudensäädin

Älykäs mukatuva vakionopeudensäädin (ACC-i)

Mukautuva vakionopeussäädin säilyttää nopeuden ja etäisyyden edellä ajavaan autoon ilman että kuljettajan täytyy koskea polkimiin. Mikäli edellä ajavan auton nopeus hidastuu, järjestelmä laskee nopeutta automaattisesti tai tarvittaessa jopa pysäyttää auton. Vastaavasti auto nostaa automaattisesti nopeuden ennalta säädettyyn nopeuteen liikenteen mukaisesti. Pitkillä matkoilla tai moottoriteillä ajettaessa vakionopeudensäädin lisää mukavuutta ja polttoainetaloudellisuutta.

Sumuvalot

Etusumuvalot (LED)

Kestävät ja tehokkaat LED-etusumuvalot tarjovat parempaa näkyvyyttä tien pintaan erityisesti huonolla ajosäällä kuten lumipyryssä tai rankkasateella.

Peruutuskamera

Peruutuskamera vakiona

Peruuttamisen tekee turvalliseksi peruutuskamera, joka näyttää multimedia näytöllä kuvaa auton takaa.

Multimedianäyttö

9" kosketusnäyttö

Selkeä 9" multimedianäyttö tarjoaa runsaasti tilaa navigoinnille, viihdejärjestelmille ja muiden ajoneuvoon liittyvien toimintojen käyttämiselle. Kuljettaja voi navigoida eri toimintojen välillä vaivattomasti ja helposti koskettamalla näyttöä.

Apple CarPlay®

Älypuhelimen langaton integrointiominaisuus

Hyödynnä langatonta älypuhelimen integrointiominaisuutta ja käytä suosikkisovelluksiasi ajon aikana turvallisesti ilman tarvetta irrottaa käsiä ohjauspyörästä.

Multimedia

Toyota Touch® 3 -multimediakeskus

Toyota Touch® 3 -multimediakeskus rakentuu helppokäyttöisen teräväpiirtokosketusnäytön ympärille ja tarjoaa monia eri toimintoja.

Lämmitettävä ohjauspyörä

Erinomainen talvella

Lämmitettävä ohjauspyörä on erinomainen mukavuusvaruste etenkin talvella, ja pitää kädet lämpinä kylmällä säällä ajettaessa.


POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/car-config/fi/fi?path=highlights/5c933238-df10-41c5-b921-a2e4d25ef931 with body {"reduxState":{"carConfigSettings":{"loadedStepUrls":{"highlights":"https://www.toyota.fi/autot/yaris-cross/varusteiden-kohokohtia","configure":"","specs":"https://www.toyota.fi/autot/yaris-cross/ominaisuudet"}}}}

{"reduxState":{"carConfigSettings":{"loadedStepUrls":{"highlights":"https://www.toyota.fi/autot/yaris-cross/varusteiden-kohokohtia","configure":"","specs":"https://www.toyota.fi/autot/yaris-cross/ominaisuudet"}}}}