Lähetä jälleenmyyjälle

Show favorite dealers Hide favorite dealers

Show results Hide results

Jatka
Etunimi *
Täytä kaikki pakolliset kentät.
Sukunimi *
Täytä kaikki pakolliset kentät.
Toivon yhteydenottoa *
Puhelin *
Täytä kaikki pakolliset kentät.
Viesti (max. 1024 merkkiä)
Täytä kaikki pakolliset kentät.
Toyota Auto Finland Oy, Korpivaarantie 1, 01450 Vantaa ja Toyota Motor Europe NV/SA (”TME”), Avenue du Bourget / Bourgetlaan 60, 1140 Brussels, Belgium, keräävät rekisterinpitäjinä henkilötietoja seuraavassa kuvattuihin tarkoituksiin.
Kun otat meihin yhteyttä esimerkiksi pyytämällä koeajoa, tarjousta, esitteitä, tapaamista tai tietoja Toyota tuotteista, palveluista tai sovelluksista Toyota -verkkosivuston tai jonkin Toyota -sovelluksen kautta, yhteydenottoa koskevat seuraavat säännöt:
- Sinulta voidaan pyytää seuraavia henkilötietoja: nimi, sähköpostiosoite tai puhelinnumero, Toyota Auto Finland Oy voi tarvittaessa pyytää myös muita henkilötietoja pyynnön toteuttamiseksi.
- Käytämme näitä henkilötietoja vain pyyntöjesi toteuttamiseen ja seurantaan.
- Henkilötietojasi ei anneta muille yhtiöille lukuun ottamatta tilannetta, jossa pyyntösi toteuttamisesta vastaa jokin valtuutettu jälleenmyyjä/korjaamo.
- Jotta voisimme ja jotta sinä itse voisit seurata pyyntöjäsi sujuvasti, säilytämme henkilötietojasi viiden vuoden ajan siitä päivästä lukien jolloin ilmoitit ne meille. Tämän jälkeen tiedot poistetaan.
- Tämän lomakkeen kautta välitettävät tiedot siirretään ETA-alueen ulkopuolelle Kanadaan. Kanada on EU-komission päätöksellä maa, jossa tietosuojan katsotaan olevan samalla tasolla kuin EU:ssa. Tällaisissa ns. whitelist-maissa ei ole tarpeen ottaa käyttöön lisätoimia, jotka varmistavat henkilötietojen riittävän turvaustason.
Edellä mainitut ehdot täydentävät Toyotan yleistä tietosuojakäytäntöä, jossa kuvataan henkilötietojen käsittelyn yleiset suuntaviivat ja jotka sinun on luettava ja hyväksyttävä. Napsauta seuraavaa linkkiä: www.toyota.fi/tietosuoja.
Täytä kaikki pakolliset kentät.
Täytä kaikki pakolliset kentät.
Vahvista

Antamasi tiedot välitetään valitsemallesi Toyota-jälleenmyyjälle yhteydenottopyyntösi käsittelemiseksi. Tietoja ei hyödynnetä muulla tavalla. Jos kaipaat lisätietoja, tutustu Toyotan Tietosuojaan.

Vaihda
Jälleenmyyjä
,

Kiitos yhteydenotosta!

Olemme välittäneet pyyntösi valitsemallesi Toyota-jälleenmyyjälle. Sinuun ollaan pian yhteydessä.

More about