Paras Hilux ikinä!

Lehdistö on jo sanonut sanansa uudesta Hiluxista ja uusi legenda on ”paras Hilux ikinä”.

Hiluxin maine syntyy nelivedon suorituskyvystä, käsittämättömästä kestävyydestä ja mahtavasta vetokyvystä (3500 kg Extra Cab -korimallissa ja 3200 kg Double Cab -korimallissa). Siinä on riittävästi voimaa ja huikea 400 Nm vääntö. Isompikin lasti kulkee vaivatta, mutta kulutus ja päästöt ovat silti maltilliset. Haluatpa siis valloittaa Pohjoisnavan, Saharan tai jotain siltä väliltä Hiluxilla onnistut!

Kaksi korimallia

Uuden Hiluxin saa sekä kaksipaikkaisena Extra Cab- että viisipaikkaisena Double Cab-mallina. Double Cabin saa myös kaksipaikkaisena pakettiautona.

/
/
Hilux Extra Cab

 

Hilux Double Cab

 

Kolme moottoriratkaisua

Hiluxin moottori on kestävä 2.4 D-4D. Vääntöä on aina tasan 400 Nm. Saat moottorin joko kuusiportaisena manuaalimallina tai kuusiportaisena automaattina. Manuaalin saat joko Stop&Start -järjestelmällä tai ilman. Automaatissa on aina Stop&Start.

2.4 D-4D M/T 2.4 D-4D M/T 2.4 D-4D A/T
Vaihteet Kuusivaihteinen manuaali Kuusivaihteinen manuaali Kuusivaihteinen automaatti
Stop&Start -järjestelmä Ei On On
CO2-päästöt g/km 216 209 222
Keskikulutus l/100 km 7,0 6,8 7,2
Vääntö Nm 400 400 400
Pärjää joka paikassa

Hiluxissa on luja erillisrunko, joka ei vääntyile, ja voimakkaalla nelivedolla selvität hankalammatkin paikat. Älykkäät elektroniset avustinjärjestelmät pitävät ajamisen helppona.

Viihtyisä ja turvallinen työpaikka

Hiluxin Ergonomia on viimeisen päälle ja sisätilojen materiaalit saavat unohtamaan, että Hilux on raaka voimakas työkalu. Ajotuntuma on kuin katumaasturissa ja varusteluun kuuluvat esim. kosketusnäytöllinen mediakeskus, automaatti-ilmastointi ja avaimeton Smart Entry -lukitusjärjestelmä. Turvallisuuden täydentävät aktiiviset turvallisuusjärjestelmät, kuten automaattinen hätäjarrutus, kaistavahti ja liikennemerkkien tunnistus.

Tukenasi Suomen laajin myynti- ja huoltoverkosto

Toyotan myynti ja huolto ovat aina lähellä valmiina palvelemaan. Räätälöimme niin varustelun, rahoituksen, huoltosopimuksen kuin vakuutuksenkin vaatimustesi mukaan.

/
Täysin uusi Hilux Täysin uusi Hilux Jykevä ulkoasu ja vahva sydän. Uusi Hilux on testattu äärimmilleen, ja se jatkaa sitä voittamattomuuden perinnettä, josta Hilux tunnetaan. Toyota PROACE CITY ja PROACE CITY VERSO Toyota PROACE CITY ja PROACE CITY VERSO Uusi Toyota Proace CITY -mallisto vastaa monenlaisten yritysten ja yksityishenkilöiden tarpeisiin eri malleillaan, istuinmäärillään sekä voimalinjoillaan. Toyota Toyota-tuotantoautot Toyota-tuotantoautot Toyotan laajasta mallistosta löytyy monia tuotantoautoksi sopivia malleja. Usea henkilöautomallimme on muutettavissa pakettiautoksi poistamalla takapenkki. Muutostyön jälkeen auto rinnastetaan sekä käyttövoimaveron että alv-menettelyn osalta pakettiautoksi. Hankintahinta on edullinen, käyttövarmuus kohdallaan ja käyttökustannukset minimissään. Toyota on Hansel-puitesopimustoimittaja Toyota on Hansel-puitesopimustoimittaja Toyota-autot on arvioitu laadukkaiksi ja yhteistyöhankintayhtiö Hanselin kriteerit täyttäviksi ympäristöystävällisiksi autoiksi.