1. Ostajalle
  2. Vuokraa auto
  3. Sijaisautopalvelu
Toyota palvelee

Sijaisautopalvelu

Tutustu sijaisautopalveluun

Toyota Rentin sijaisautopalvelu toimii jokaisessa Toyota-liikkeessä. Oli kyse sitten kolarista tai huollon sijaisautosta, voit olla varma, että saat meiltä luotettavan Toyotan käyttöösi.

 

VAHINKOTAPAUKSET

Kun tuot autosi korjattavaksi vahinkotapauksessa Toyota-liikkeeseen, niin Toyota Rent toimittaa sinulle tarvittaessa korvaavan ajoneuvon. Autamme ja neuvomme tarvittavien asiapapereiden täytössä. Saat meiltä asiaan kuuluvan käyttötarveselvityksen vakuutusyhtiötä varten. Voit myös tulostaa selvityksen tältä sivulta ja toimittaa se täytettynä vakuutusyhtiöön tai laittaa paperin valmiiksi autosi hansikaslokeroon.

Vakuutusyhtiösi tarvitsee sinulta käyttötarveselvityksen auton käytöstä. Ko. lomakkeen saat meiltä Toyota Rentistä tai voit tulostaa selvityslomakkeen tältä sivulta. Tarvitset myös vastapuolen vakuutusyhtiön luvan sijaisauton käyttöön.

Korvattavan ajoneuvon on oltava kooltaan samanlainen kuin oma autosi. Vakuutusyhtiö ei korvaa polttoainekuluja eikä omavastuun pienennystä. Jos vakuutusyhtiö ei maksa sijaisauton käytöstä aiheutuneita kuluja, olet velvollinen maksamaan ne autovuokraamolle.

Syytön osapuoli:

Jos olet kolaritapauksen syytön osapuoli, vastapuolen vakuutusyhtiö korvaa sinulle sijaisauton käytöstä suurimman osan kuluista siltä ajalta, kun oma autosi on korjauksessa.

Korvauksia maksetaan seuraavasti:

·         Omistusauton käyttäjän korvaus = 94% vakuutusyhtiö ja 6% syytön osapuoli

·         Huoltoleasing-auton käyttäjän korvaus = 100% vakuutusyhtiö

·         Rahoitusleasing-auton käyttäjän korvaus = 94% vakuutusyhtiö ja 6% syytön osapuoli

Syyllinen osapuoli:

Jos olet kolarin syyllinen osapuoli, voit hakea korvausta sijaisauton käytöstä silloin, kun olet tehnyt esim. niin kutsutun laajennetun kaskovakuutuksen seisontapäiväkorvauksella.

  • SIJAISAUTO HUOLLON AJAKSI

    Kun soitat ja tuot autosi meille huollon tai teknisen korjauksen ajaksi Toyota-liikkeeseen, niin Toyota Rentistä saat sijaisauton edullisesti käyttöösi. Esimerkiksi AYGO alkaen 39 €.

    Tee varaus jo huoltoa tilatessasi. Jos autosi joutuu korjaamollemme kolarin tai jonkin muun vaurion takia, tarkista missä laajuudessa autosi vakuutukset kattavat vuokra-autokulut. Toyota Rent vuokraa tilapäiseen käyttöön myös pakettiautoja ja minibusseja

Tutustu Toyota Rent -mallistoon

Tutustu