1. Toyota Way
 2. Autot ja varusteet
 3. 5 lisävarustetta, joilla koko perhe pärjää kesän autolomamatkoilla
Toyota palvelee

5 lisävarustetta kesän autolomamatkoille

Autoloma
Listaamme viisi lisävarustetta, joilla koko perheen kesän autolomamatkat sujuvat mukavasti.
 • Teksti: Totte Raivisto
 • Kuva: Toyota
 • 10.5.2022
 • Kotimaanmatkailu on viime vuosina kasvattanut suosiotaan ja yhä useampi perhe pakkaa kesälomalla autonsa ja starttaa suurin odotuksin matkaan. Pitkän talven taivuttua taka-alalle ja kevään auringon pilkistäessä taivaalta, odotukset mukavaan reissuun ovat valtavat. Kesälomalle halutaan mukaan valtava määrä matkatavaroita, harrastevälineitä ja koirakin pitäisi ottaa matkaan. Millä auton lisävarusteilla reissusta saisi vielä enemmän irti?

  Suksi-/tavaraboksi

  Reissuun lähdettäessä usein tuntuu, että tilaa ei ole koskaan liikaa. Toisin kun ajatellaan, niin katolle taakkatelineisiin asennettava boksi on oiva varuste myös kesämatkailuun. Boksiin mahtuu helposti suurin osa matkatavaroista, esim. kalastusvälineet tai liuta mitä tahansa muita harrastusvälineitä.

   
  Polkupyöräteline katolle taakkatelineisiin

   

  Polkupyöräily maastossa tai maantiellä on lomailua parhaimmillaan. Telinettä hyödyntäen voidaan ottaa polkupyörät mukaan matkaa helposti ja turvallisesti. Teline voidaan asentaa kummalle tahansa puolelle ja taakkatelineissä voi kuljettaa jopa 3 pyörää. Sopii mainiosti vetokoukuttomiin autoihin.

   
  Polkupyöräteline 2 pyörälle, vetokoukkuun

  Vaihtoehtoinen, turvallinen ja helppokäyttöinen teline vetokoukullisiin autoihin. Sopii myös paremmin korkeille automalleille, joiden katolle pyörän asettaminen voi aiheuttaa turhia haasteita.

  Koiraverkot

  Koiraverkolla saadaan lemmikeille turvallisuutta tai muu kuorma turvallisesti paikallaan. Tarvittaessa voidaan asentaa myös jakaja, jos tilalle on useita tarpeita. Koiraverkot ovat automallikohtaisesti suunniteltuja ja helppoja asentaa.

   
  Kylmälaukku, 12V-pistokkeella, tilavuus 7,5 litraa

  Kompaktilla kylmälaukulla pidetään virkistävät matkajuomat sopivan kylminä pitkälläkin taipaleella. Voidaan hyödyntää myös lämpimän ruuan kuljettimena. Kantonauha helpottaa siirtelyä ja kyseessä on turvavyökiinnitteinen malli, joka mahdollistaa kylmälaukun käytön myös auton sisätiloissa.

Kiihdytä mukaan Toyota-maailmaan

Tilaa Toyota Way -uutiskirje

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua