1. Toyota Way
 2. Autot ja varusteet
 3. Toyota RAV4 GR SPORT tihkuu asennetta ja hienostuneisuutta
Toyota palvelee

Toyota RAV4 GR SPORT tihkuu asennetta ja hienostuneisuutta

Toyota RAV4 GR SPORT
Toyota RAV4 saa uuden urheilullisen mutta hienostuneen GR SPORT -varustetason. Varustetaso on omiaan särmää ja ulkonäköä arvostaville. Uusi varustetaso on saatavilla sekä hybridimalliin että lataushybridimalliin. Uusi RAV4 GR SPORT saapuu Suomeen alkuvuodesta 2023.
 • Teksti: Toyota
 • Kuvat: Toyota
 • 19.10.2022
 • Toyota RAV4 sai päivänvalon vuonna 1994, ja on uusiutunut vuosien varrella vastaamaan auton käyttäjien tarpeita. Merkkinä menestyksestä rikkoutui vuonna 2020 yli kymmenen miljoonan myydyn RAV4:n rajapyykki. Toyota RAV4 onkin maailman eniten myyty crossover-malli.

  Nyt uusin särmä tulee TOYOTA GAZOO Racingin innoittamana. Pala maailmanmestaruuksiin kantaneista näköaloista löytää tiensä RAV4-mallistoon uuden GR SPORT -varustetason myötä. Aiemmin urheilullisen menestystarinan innoittaman GR SPORT -viitan on saanut harteilleen Yaris, Yaris Cross, Corolla, Toyota C-HR sekä Hilux. Särmää ja ulkonäköä hakeville asiakkaille riittää valinnanvaraa myös jatkossa RAV4-mallin liittyessä tähän joukkoon.

  Uusi varustetaso on saatavilla sekä huippusuosittuun hybridimalliin että erittäin energianerokkaaseen lataushybridimalliin.

  GR SPORT näkyy rohkeana asenteena keulan etusäleikössä uudelleenkuvioituna pintakäsittelynä.
   
  Ulkopuoli

  GR SPORT -käsittely näkyy rohkeana asenteena mm. kiiltomustien pyöränkaarien, kylkilistojen ja takaluukun koristelistan muodossa. Edessä sumuvalojen ympäristö noudattaa yhdessä uusitun etuilmanohjaimen ja etusäleikön kanssa uudelleenkuvioitua pintakäsittelyä. Loppusilaus ulkonäölle annetaan hybridimalleissa tummanhopeisella tehosteella, pistokehybrideissä asemetallinharmaalla. Asennetta tihkuva GR-merkintä löytyy sekä edestä että takaa. Ote tiehen otetaan tukevasti 19-tuumaisten kevytmetallivanteiden avulla, joissa on täysin uusi design.

  Urheilulliset mutta hienostuneet sisätilat

  Urheilullisen tuen antavat etuistuimet on päällystetty miellyttävällä, mokkanahkamaisen tuntuman omaavalla verhoilumateriaalilla. Pääntukien lisäksi GR-logo löytyy myös mm. ohjauspyörästä sekä lattiamatoista. Kontrastia tummaan verhoiluun löytyy istuinten, ohjauspyörän sekä vaihteenvalitsimen hopeisista tehostetikkauksista sekä ohjauspyörän ja lattiamattojen myrskynharmaista tehosteväreistä.

  Multimediajärjestelmä sisältää 10,5-tuumaisen korkearesoluutioisen kosketusnäytön. Uusimman mediajärjestelmän liitettävyysominaisuuksien ansiosta T-Mate-turvallisuus- ja avustinjärjestelmien ajantasaisuus voidaan varmistaa myös tulevaisuudessa OTA-ohjelmistopäivityksillä verkkoyhteyden avulla. GR SPORT -varustelu kattaa myös sähkösäätöiset etuistuimet kuljettajan muistipaikoilla, 360 asteen panoraamakamerajärjestelmän sekä 12,3-tuumaisen, täysdigitaalisen mittariston.

  GR-logo löytyy myös ohjauspyörästä. Multimediajärjestelmä sisältää 10,5-tuumaisen korkearesoluutioisen kosketusnäytön.

   

  Ajettavuus omaa luokkaansa

  Jousitus on urheilullisempi ja hienosäädetty. Jäykemmät jouset sekä uudet iskunvaimentimet tarjoavat auton kykyjä vastaavan ajettavuuden.

  Toyota RAV4

  Toyota RAV4 on maailman eniten myyty crossover-malli. Uusimman, viidennen sukupolven mallin myötä RAV4 tarjoaa valinnanvaraa energiatehokkaiden, sähköistettyjen voimalinjojen, älykkään täyssähköisen AWD-i-nelivetojärjestelmän sekä laajan varustetasovalikoiman ja lisävarusteiden muodossa. 

  Asennetta tihkuva GR-merkintä löytyy sekä edestä että takaa. Ote tiehen otetaan tukevasti 19-tuumaisten kevytmetallivanteiden avulla, joissa on täysin uusi design.

 • RAV4 GR SPORT
  • Toyota RAV4 -mallisto laajenee urheilullisella GR SPORT -varustetasolla. 
  • Saatavilla sekä hybridi- että pistokehybridiversiona.
  • Maailmanlaajuista menestystä niittänyt TOYOTA GAZOO Racing inspiroi olemuksellaan varustetason uhkeaa ulkonäköä ja hienosäädettyä jousitusta.
  • Uudessa varustetasossa on vakiona kaikki se, mitä uudistuva RAV4 tuo tullessaan, kuten täysdigitaalisen mittariston ja uudistuneen multimediajärjestelmän.
  • Uudet RAV4 GR SPORT -mallit saapuvat Suomeen alkuvuodesta 2023.

   

Kiihdytä mukaan Toyota-maailmaan

Tilaa Toyota Way -uutiskirje

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua