Legenda on palannut

Uusi Toyota GR Supra ammentaa inspiraatiota yli 50-vuotisesta historiastaan. Se tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän voimaa, käsiteltävyyttä ja puhdasta ajamisen nautintoa.

Tutustu ominaisuuksiin

Tunne voima

Uuden Toyota GR Supran kuusisylinterinen moottori herättää aistisi. 3,0-litrainen turboahdettu moottori on yhtä kotona niin maantiellä kuin radallakin, ja se tuottaa 340 hevosvoiman tehon.

Tutustu ominaisuuksiin

GR Supra Edition One -erikoismalli

Uuden Toyota GR Supra Edition One -mallin mattaharmaa viimeistely, 19-tuumaiset mattamustat alumiinivanteet ja nahkaverhoilu ovat kunnianosoitus Supran rikkaalle historialle.

Tutustu Edition One -malliin

Urheilullinen DNA

Uusi Toyota GR Supra on ensimmäinen TOYOTA GAZOO Racingin tuottama GR-malli. Auton suunnittelussa onkin hyödynnetty kilparadoilta saatuja oppeja. Siitä on hiottu aito urheiluauto, joka on valmiina niin radalle kuin tutkimaan suosikkiteitäsikin.

Tutustu TOYOTA GAZOO Racingiin

Supran tarina

Supra on kiistatta Toyotan kuuluisin mallinimi. Sen juuret juontavat kuusikymmentäluvun kauniiseen Toyota 2000GT-malliin, ja se on esiintynyt lukuisissa elokuvissa ja musiikkivideoissa. Supra on aina inspiroinut ihmisiä yli ikä- ja kulttuurirajojen.

Tutustu Supran tarinaan

Seuraa somessa #ToyotaGRSupra

Lue lisää TOYOTA GAZOO Racingista