1. Autot
  2. Tulossa pian
  3. Proace Verso
Toyota palvelee
Jokainen paikka merkitsee
Vieritä Ohita
Jokainen paikka merkitsee

Uusi Toyota Proace Verso

Matkusta ensimmäisessä luokassa

Monipuolinen, tilava ja joustava – Proace Verso on ainutlaatuinen tila-auto kaikilla mukavuuksilla. Uudistuneessa Proace Versossa yhdistyvät muunneltavat tilat, laadukas viimeistely ja käytännölliset ratkaisut. Lisäksi Proace Verso ei ole koskaan näyttänyt yhtä tyylikkäältä, kiitos etuosan, ajovalojen ja pyöränkoteloiden uudistuneen särmikkään muotoilun. Nyt ennakkomyynnissä Toyota-jälleenmyyjillä.

57 055,61 €

D140/D180/75 kWh
6-9
Muunneltavat istuinratkaisut
5 tähden Euro NCAP törmäysturvallisuus
Proace Verso
Kuljettaa ihmiset ja tavarat
Proace Verso on pakettiauton pohjalle suunniteltu tila-auto, joka on täydellinen valinta heille, jotka tarvitsevat paljon tilaa ja muunneltavuutta niin henkilökohtaiseen kuin ammattikäyttöön.
Avainominaisuuksia
Matkusta mukavasti
Proace Verson älykkäät tilaratkaisut tarjoavat fiksua monipuolisuutta suurillekin kuormille ja käytännöllisyyttä matkustajille. Saatavilla olevat taittuvat istuimet ja kiskoille asennetut eri paikoille sopivat ja liikuteltavat istuimet mahdollistavat takaosan järjestelyn joustavasti.

Uudistunut ulkomuoto

Proace Verson uuden virtaviivaisen tyylin kohokohtia ovat tehokkaat Bi-LED-ajovalot. Tyyliä täydentävät etupuskurin moderni viimeistely, uusi valikoima vanteita sekä raikas vihreä ulkovärivaihtoehto.

Käytännöllisiä ratkaisuja

Saatavilla oleva avautuva ikkunallinen takaluukku tarjoaa nopean ja helpon pääsyn matkatavaratilaan ilman tarvetta avata koko takaluukkua.

Leppoisaa matkantekoa

Olipa kyseessä sitten työajo tai perheen lomareissu, Proace Verso tekee jokaisesta matkasta äärimmäisen mukavan. Tukevat istuimet, pitkän akselivälin tarjoma vakaa ajettavuus ja matala melutaso tarjoavat erinomaisen ajokokemuksen.

Valinnanvaraa eri tarpeisiin

Proace Verson eri varustetasoista löytyy tarpeisiisi sopivat sisätilat, joko taittuvilla tai kiskoilla liu’utettavilla istuimilla. Ja mikäli tarvitaan lisätilaa vieläkin suuremmille kuormille, osasta malleista istuimet on mahdollista poistaa kokonaan.

Digitaalinen ohjaamo

Proace Verson uudistunut ohjaamo sisältää varustetasosta riippuen uuden 10” digitaalisen mittariston. Saatavilla oleva uusi multimediakeskus suurella teräväpiirtoisella 10” kosketusnäytöllä tarjoaa välittömän pääsyn sovelluksiin, navigointiin ja hands-free-puheluihin.

Voimalinjat
Valitse sopivin

Valitse Proace Verson eri moottorivaihtoehdosta itsellesi sopivin. 

     

     

     

     

Tee matkaa sähköllä

Proace Verso EV -sähkömalli tarjoaa pehmeän hienostuneen ja mukavan ajokokemuksen. Jopa 330 km sähköinen toimintamatka riittää mainiosti etenkin kaupunkikuljetuksiin, ja akku riittää näin esimerkiksi työpäivän ajan. 

Tehokkaat 2.0-litran moottorit

Valittavana on kaksi tehokasta dieselmoottoria, jotka tarjoavat tehoa ja suorituskykyä taloudellisuudesta tinkimättä. Lisämukavuutta ajamiseen tuo 2.0D 180 -moottorin yhteydessä saatavilla oleva 8 A/T -automaattivaihteisto.

Proace Verso EV -sähkömalli tarjoaa pehmeän hienostuneen ja mukavan ajokokemuksen. Jopa 330 km sähköinen toimintamatka riittää mainiosti etenkin kaupunkikuljetuksiin, ja akku riittää näin esimerkiksi työpäivän ajan. 

Akun koko
75 kWh
Sähköajokantama
jopa 330 km*
Kokonaisteho (hv DIN)
136 hv

Valittavana on kaksi tehokasta dieselmoottoria, jotka tarjoavat tehoa ja suorituskykyä taloudellisuudesta tinkimättä. Lisämukavuutta ajamiseen tuo 2.0D 180 -moottorin yhteydessä saatavilla oleva 8 A/T -automaattivaihteisto.

Moottorit
2.0 D 140 & 2.0 D 180
Suurin teho (hv)
177 hv
Kulutus
7.2-7.8 l
CO2
188-204 g/km
Toyota Professional
Työsi tukena
Toyota Professional tarkoittaa koko joukkoa erityisesti yritysasiakkaille suunnattuja tuotteita ja palveluja, jotka pitävät yrityksesi pyörät pyörimässä.

Ammattitaitoinen henkilöstö

Korkeasti koulutetut, hyötyajoneuvoihin erikoistuneet ammattilaiset huolehtivat yrityksesti autotarpeista ja kalustosi huollosta ammattitaidolla ja suurella sydämellä.

Laaja hyötyajoneuvomallisto

Tervetuloa tutustumaan ja koeajamaan! Toyota Professional -liikkeissämme on aina nähtävillä ja koeajettavissa Toyotan laaja hyötyajoneuvomallisto, josta löydät yrityksellesi juuri oikean työkalun.

Laajennetut aukioloajat

Laajennettujen aukioloaikojemme puitteissa voit huolehtia autojesi huolloista ja korjauksista silloin, kun se sinulle parhaiten sopii, myös arkityöajan ulkopuolella. Mainitsethan toiveesi esim. iltahuollosta jo aikaa varatessasi.

Kattavat rengaspalvelut

Kun autosi rengas tarvitsee korjausta, on aika hankkia kokonaan uudet renkaat taikka tarvitset renkaanvaihto- tai kausisäilytyspalveluita, löydät kaikki ammattitaitoiset rengaspalvelut saman katon alta.

Huollon noutopalvelu

Mikäli Toyota-autosi kaipaa huoltoa tai korjausta, noudamme sen puolestasi ja palautamme sinulle huollon valmistuttua, jolloin sinulle jää aikaa keskittyä olennaiseen.
Kiinnostuitko?
Kysy lisää jälleenmyyjiltämme
Toyota-jälleenmyyjämme kertovat mielellään lisää uudistuneesta Proace Versosta.