Multimedialaitteet

Nauti matkastasi uudella tavalla.

Toyotan multimedialaitteet on suunniteltu mukavampaan matkantekoon. Saat kartat ja ajo-ohjeet matkallesi, nautit lempimusiikistasi ja hoidat puhelut turvallisesti. Jotta saat multimedialaitteestasi parhaan hyödyn, rekisteröi itsellesi MyToyota-tili.

Avaa MyToyota

Toyota Multimedia

Tutustu Toyotan multimedialaitteisiin

Karttapäivitykset

Navigaattorin karttojen päivitys

Voit päivittää navigaattorisi kartat itse. Seuraa ohjeita sivuillamme ja karttapäivitys sujuu joustavasti.

Karttapäivitysohjeet

/

Käytä mobiililaitteitasi autossasi langattomasti Bluetooth®-teknologialla.

Laitteiden ja niiden yhteensopivuuden mukaan voit puhua hands free -puheluita, lukea tekstiviestejä, kuunnella musiikkia ja käyttää erilaisia mobiilipalveluita. Tarkista täältä ajoneuvoosi sopivat puhelimet.

Tarkista yhteensopivuus

Multimedia UKK

Mikä multimediajärjestelmä autossani on?

Alla mallikohtainen lista tällä hetkellä käytössä olevista multimediajärjestelmistä:

AYGO: X-Touch / X-touch, Apple CarPlay / Android Auto -ominaisuudella

C-HR: Touch 2 / Touch 2 with Go / Apple CarPlay / Android Auto -ominaisuudella

Corolla: Touch 2 / Touch 2 with Go / Apple CarPlay / Android Auto -ominaisuudella

GT86: Touch 2 / Touch 2 with Go

Hilux: Touch 2 / Touch 2 with Go

Land Cruiser: Touch 2 with Go

Prius: Touch 2 / Touch 2 with Go

Prius+: Touch 2 / Touch 2 with Go

Prius Plug-in: Touch 2 with Go

Proace: Pro Touch

Proace EV: Pro Touch

Proace Verso: Pro Touch

RAV4: Touch 2 / Touch 2 with Go / Apple CarPlay / Android Auto -ominaisuudella

RAV4 Plug-in: Touch 2 / Touch 2 with Go / Apple CarPlay / Android Auto -ominaisuudella

Miten älypuhelinintegraatio toimii?

Älypuhelinintegraation avulla voit tarkastella ja käyttää tiettyjä puhelimen sovelluksia ja toimintoja autosi multimedialaitteen näytöltä; mm. navigaatiopalveluita (Apple-puhelimen kartat, Google Maps, Waze jne.), puhelutoimintoja, viestipalveluja (tekstiviestit, WhatsApp jne.), musiikkipalveluita (Spotify, Apple Music, Deezer jne.), kalenterimerkintöjä sekä sääennusteita.

Voinko käyttää Apple Car Play- tai Android Auto -palvelua Bluetooth-yhteyden avulla?

Ei. Palvelujen käyttämiseksi puhelin on yhdistettävä autoon USB-kaapelin avulla. Suosittelemme käyttämään valmistajan hyväksymiä kaapeleita, kuten Applen latauskaapelia.

Mitä teen puhelimen yhdistämisen jälkeen?

Mikäli käytät Apple CarPlay- tai Android Auto -palvelua ensimmäisen kerran, seuraa multimedialaitteesi näytölle tulevia ohjeita. Palvelu pyytää sinua ensin hyväksymään käyttöehdot. Mikäli käytät Android-puhelinta, palvelu saattaa myös pyytää sinua asentamaan sovelluksen matkapuhelimeesi.

Kuluttaako karttapalvelujen käyttäminen jatkuvasti mobiilidataa?

Karttapalvelut käyttävät puhelimen mobiilidataa, kun reittiä lasketaan. Kun reitti on laskettu, puhelin hyödyntää GPRS-tiedonsiirtoa eikä käytä jatkuvasti mobiilidataa. Mikäli reitti syystä tai toista lasketaan uudelleen, käyttää karttapalvelut mobiilidataa jälleen reitin laskemiseen.

Karttapalveluni ei löydä signaalia. Miten korjaan tämän?

Varmista, että puhelimesi ei ole virransäästötilassa. Virransäästötila kytketään päälle tai pois puhelimen asetuksista, tyypillisesti kohdasta "akku".

Voinko etsiä määränpäätä postinumeron perusteella?

Useimmiten kyllä, mutta joissakin matkapuhelimissa/karttapalveluissa määränpään hakeminen postinumeron perusteella ei ole mahdollista.

Kuluttaako Spotify- tai Apple Music -palvelun käyttäminen jatkuvasti mobiilidataa?

Kyllä. Musiikkipalveluiden käyttäminen kuluttaa puhelimen mobiilidataa, ellet ole ladannut kuuntelemaasi musiikkia puhelimesi muistiin.

Onko minun painettava äänikomentopainiketta käyttääkseni äänikomentoja?

Tämä riippuu käytössäsi olevasti matkapuhelimesta ja siihen ladatusta ohjelmistosta. Voit kokeilla äänikomentojen toimivuutta sanomalla "Ok Google" tai "Hei Siri". Mikäli tämä ei toimi Android-puhelimessasi, kokeile uudelleen asennettuasi puhelimeesi Google Assistant -sovelluksen. Mikäli äänikomennot eivät tämän jälkeenkään toimi, matkapuhelimesi ei todennäköisesti tue äänikomentojen käyttöä.

Voinko etsiä musiikkia äänikomentojen avulla?

Kyllä. Huomaathan kuitenkin, että käytettävyys vaihtelee riippuen käytössäsi olevasta matkapuhelimesta ja musiikkisovelluksesta.

Voinko käyttää navigointipalveluja ilman internet-yhteyttä?

Et voi, ellet ole ehtinyt laskea reittiä, kun puhelimesi vielä oli yhteydessä internetiin, tai ellet ole ladannut offline-tilassa käytettäviä karttoja. Tutustu ohjeisiin Google Maps -verkkosivulla.

Voinko käyttää Google Maps -karttapalveluja Apple-laitteessani?

Kyllä. Huomaathan kuitenkin, että puhelin hyödyntää oletusarvoisesti Applen karttoja, ellet vaitse manuaalisesti Google Maps -karttoja käyttöön.

Olen tarkka yksityisyydestäni. Miten viestini näkyvät ajon aikana?

Kun saat uuden viestin, ilmoitusruutu ilmestyy multimedialaitteesi näytölle, esim. "WhatsApp-viesti Jaanalta". Viestiä ei lueta ääneen, ellei joku paina ilmoitusruutua.

Miten lähetän viestin ajon aikana?

Voit lähettää viestejä ajon aikana äänikomentojen avulla. Voit sanoa esim. "Ok Google / Hei Siri, lähetä tekstiviesti äidille". Järjestelmä vastaa sinulle "ok" ja kysyy viestin sisältöä. Sano ääneen viesti, jonka haluat lähettää. Auto lukee sinulle viestin ääneen varmistaakseen, että viesti kuultiin oikein. Sen jälkeen sinulta kysytään, haluatko korjata viestiä tai lähettää sen.

Voivatko muut autossa matkustajat käyttää äänikomentoja?

Kyllä, ellet ole ohjelmoinut palvelua tunnistamaan ainoastaan sinun äänesi. Tarkasta matkapuhelinvalmistajasi verkkosivuilta, onko tämä mahdollista matkapuhelimessasi.

Miten tarkastan säätiedot ajon aikana?

Voit tarkastaa säätiedot äänikomentojen avulla. Sano esim. "Ok Google / Hei Siri, millainen sää on [Kohteessa] tänään?

Lue lisää:

Toyota WeThe15 WeThe15 WeThe15 on Kansainvälisen Paralympiakomitean koordinoima maailmanlaajuinen kampanja, jonka tarkoituksena on – urheilun välityksellä – tuoda esiin vammaisten henkilöiden yhteiskunnalliseen asemaan liittyviä kysymyksiä, puheenaiheita ja epäkohtia. Vahingon sattuessa Vahingon sattuessa Sattuiko Toyotallesi vahinko? Toyota Vakuutus tarjoaa sinulle nopean ja tehokkaan korvausten ratkaisun. Monissa tapauksissa voit saada apua ottamalla yhteyttä paikalliseen Toyota-korjaamoon, joka saattaa jo tuntea sekä sinut että autosi. Para School Day Para School Day Me Toyotalla uskomme, että kaikki on mahdollista, kunhan vain olemme vapaita liikkumaan. Uskomme myös, että liikkumisen riemu kuuluu kaikille. Toyota on Kansainvälisen Paralympiakomitean maailmanlaajuinen yhteistyökumppani, ja toteutamme yhteistyötä paikallisella tasolla Suomen Paralympiakomitean kanssa #StartYourImpossible-teeman ympärillä mm. Para School Day -koulukiertueen mahdollistamisessa. Camry Hybrid Business Camry Hybrid Business Elegantti muotoilu, edistyneet teknologiaratkaisut ja 218 hv hiljaista hybridivoimaa. Ylellinen Camry Hybrid ruokkii kaikkia aisteja.