1. Toyota Way
 2. Uutiset
 3. Uudistunut Toyota Yaris Cross ennakkomyynnissä
Toyota palvelee

Uudistunut Toyota Yaris Cross ennakkomyynnissä

Ennakkomyynti
Uudistunut Toyota Yaris Cross tarjoaa kuljettajilleen entistäkin paremman ajokokemuksen ja lisää turvallisuutta. Sen monipuoliset ominaisuudet ja huippuluokan varustelu tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka etsivät kompaktia ja tyylikästä crossoveria, jossa ei tarvitse tinkiä suorituskyvystä tai turvallisuudesta.
 • Teksti: Toyota, Satu Summa
 • Kuvat: Toyota
 • 29.4.2024
 • Uudistunut Toyota Yaris Cross tarjoaa kompaktien crossoverien segmentissä uutta tehokkuutta, suorituskykyä ja turvallisuutta. Laajemman voimalinjavalikoiman, parannetun varustelun sekä viimeisimmän sukupolven turvallisuusjärjestelmien ansiosta Yaris Cross tarjoaa kuljettajilleen entistäkin parempaa ajokokemusta. Näiden ominaisuuksien yhdistelmä tekee Yaris Crossista houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka arvostavat sekä tyylikkyyttä että turvallisuutta tiellä.

  ”Uudistunut Yaris Cross -mallisto tarjoaa entistä enemmän ajomukavuutta, teknologiaa ja turvallisuutta etu- sekä nelivetoisena. Valikoimaa täydentävän, pirteän Hybrid 130 -voimalinjan lisäksi auton digitaalista ilmettä on päivitetty tyylikkäästi ja matkustusmukavuutta kohotettu äänieristystä lisäämällä. Meille tärkeänä asiana koko malliston ajoturvallisuutta edistäviin järjestelmiin on tullut sekä hienoja lisäyksiä että tärkeitä päivityksiä”, kertoo Toyota Auto Finlandin tuotevastaava Amos Friman.

  Uutukaisessa lisää hevosvoimia

  Uudistetun Toyota Yaris Crossin voimalinja tarjoaa kuluttajille monipuolisempia vaihtoehtoja. Uutuutena on saatavilla 130-hevosvoimainen hybridivoimalinja, joka täydentää jo aiemmin tarjolla olleen 116-hevosvoimaisen hybridiä.

  Uuden voimalinjan ansiosta Yaris Cross tarjoaa entistäkin parempaa suorituskykyä, kiihtyvyyttä ja vääntömomenttia, mikä tekee ajokokemuksesta dynaamisemman ja nautinnollisemman. Uusi voimalinja parantaa auton kiihtyvyyttä ja ohituksia, mikä on tarpeen erityisesti moottoritiellä ja haastavammissa ajo-olosuhteissa.

  Huippuluokan turvallisuus- ja avustusjärjestelmät

  Uudistuneessa Toyota Yaris Crossissa on panostettu merkittävästi turvallisuus- ja avustusjärjestelmiin. Kaikkiin versioihin sisältyy viimeisimmän sukupolven aktiiviset avustin- ja turvallisuusjärjestelmät vakiovarusteina.

  Uuden sukupolven turvallisuusjärjestelmät, kuten ennakoiva ajoavustin ja automaattinen hätäpysäytysjärjestelmä, auttavat kuljettajaa tunnistamaan ja reagoimaan nopeasti mahdollisiin vaaratilanteisiin tiellä. Ennakoiva ajoavustin esimerkiksi auttaa sovittamaan nopeuden liikenteen mukaisesti ilman, että kuljettajan tarvitsee käyttää adaptiivista vakionopeudensäädintä.

  Automaattinen hätäpysäytysjärjestelmä voi osoittautua elintärkeäksi tilanteissa, joissa kuljettaja ei pysty reagoimaan nopeasti, kuten esimerkiksi sairauskohtauksen sattuessa. Järjestelmä tunnistaa tietyt hätätilanteet ja tarvittaessa pysäyttää auton automaattisesti.

  Multimedianäytöltä näkee vaivatta ja selkeästi kaiken tarvittavan tiedon, kuten akun varauksen ja ajotilan.

   

  Kattava varustemallisto

  Active: Uudistuneen Toyota Yaris Crossin Active tarjoaa perusvarustelua hyvällä hinta-laatusuhteella. Activeen kuuluu muun muassa 16-tuumaiset kevytmetallivanteet, Toyota Touch 3 -multimedialaite älypuhelimen langattomilla integrointiominaisuuksilla, lämmitettävä ohjauspyörä sekä kattava turvallisuusvarustelu, kuten mukautuva vakionopeussäädin.

  Intense ja Intense Plus: Suosituimmat varustetasot, Intense ja Intense Plus, tarjoavat lisää mukavuutta ja ominaisuuksia. Näihin kuuluu esimerkiksi 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, LED-ajovalot, avaimeton lukitus- ja käynnistysjärjestelmä sekä Toyota Smart Connect -multimediajärjestelmä 10,5 tuuman kosketusnäytöllä. Plus-versio sisältää älypuhelimen langattoman latauksen sekä sähkötoimisen tavaratilan luukun hands free -toiminnolla, pysäköintitutkat auton eteen ja taakse helpottamaan pysäköintiä sekä liikkumista ahtaissa tiloissa.

  Style ja Style Plus: Tyylikkäät Style- ja Style Plus -varustetasot tuovat autoon lisää ulkonäköä ja mukavuutta. Näihin malleihin kuuluu esimerkiksi 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, kaksivärimaalaus, täysdigitaalinen mittaristo ja kaksialueinen automaatti-ilmastointi. Plus-versiossa tarjoaa vielä muun muassa JBL Premium -audiojärjestelmän ja HUD-tuulilasinäyttö sekä digitaalisen avaimen 12 kuukauden käyttölisenssillä.

  GR Sport: GR Sport -varustetaso kantaa Toyotan moottoriurheilun tunnusmerkkejä. Se sisältää muun muassa 18-tuumaiset GR Sport -kevytmetallivanteet, erityisverhoilun ja lukuisia urheilullisia yksityiskohtia niin auto ulko- kuin sisäpuolella.

  Premium ja Premiere Edition: Huippuluokan Premium ja Premiere Edition tekevät ajamisesta nautinnollisen ja ylellisen kokemuksen. Varustelussa mukana muun muassa Toyota Skyview -panoraamakatto, Toyota Smart Connect+ -multimediajärjestelmä sekä LED-ajovalot mukautuvilla AHS-kaukovaloilla.

  Autouutuus Suomeen kesällä

  Ensimmäiset autot saapuvat Suomeen kesällä 2024.

  ”Kokoluokassaan Suomen suosituin kompakti crossover on mielestämme nyt päivitetty vastaamaan monin tavoin kattavammin niin yksityis- kuin yrityspuolen asiakkaiden tarpeita ja odotamme suurella mielenkiinnolla ensimmäisten autojen saapumista Suomeen”, Friman sanoo.

  Tyylikkään ulkomuodon kruunaavat saatavilla olevat 18" kevytmetallivanteet.

 • Modernin itsevarma: Uusi Yaris Cross

  Tutustu uuteen Yaris Cross -mallistoon täältä.

Kiihdytä mukaan Toyota-maailmaan

Tilaa Toyota Way -uutiskirje

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua