Prius Plug-in Business

Tehokas hybridi

Prius Plug-in -pistokehybridissä ikonisen Priuksen parhaat puolet yhdistyvät ladattavan hybridin tuomiin etuihin: voimakkaampaan sähkömoottoriin, pidempään ajomatkaan sähköllä, erittäin mataliin CO2-päästöihin ja pienempään polttoaineenkulutukseen. Ladattavan Prius Plug-in Hybrid -mallin sähköajokantama on jopa 45 km.

Prius PHEV Business

Prius Plug-in -pistokehybridin erottuvassa ulkomuodossa jokainen yksityiskohta on suunniteltu toimimaan parhaalla mahdollisella tehokkuudella. Auton ulkomuotoa määrittävät näyttävät aerodynaamiset muodot sekä autoteollisuuden huippuosaamista edustavat nerokkaat keksinnöt, kuten vahvistetut erikoiskevyet materiaalit, joita tavallisesti käytetään vain kaikkein kalleimmissa urheiluautoissa. Tuloksena on ikoninen design, joka hehkuu tyyliä ja yksilöllisyyttä. Moderni varustelu, kuten matkapuhelimen langaton lataus ja saatavilla oleva aurinkopaneelikatto viimeistelevät Prius Plug-in Hybrid -mallin.

Lue lisää:

Yaris Hybrid Business Yaris Hybrid Business Uudessa Yarisissa energinen ulkoasu ja modernit varusteet sekä liitettävyyspalvelut yhdistyvät edistykselliseen hybriditeknologiaan, entistä suurempaan sähköajon osuuteen ja ensiluokkaiseen turvallisuuteen. Uusi 1,5-litrainen bensiinimoottori ja Toyotan uudistettu, neljännen sukupolven hybridijärjestelmä tarjoavat pirteää suorituskykyä polttoaineen kulutuksen ja päästöjen pysyessä alhaisina. Prius Business Prius Business Prius on paitsi järkevä edelläkävijä, myös hauska: se tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän erottuvaa muotoilua, älykästä teknologiaa ja ajamisen nautittavuutta. Suomen mallistossa Prius on aina varustettu avustavalla AWD-i-nelivetojärjestelmällä. Corolla Sedan Business Corolla Sedan Business Moderni Sedan on tyylikäs valinta. Sen kylkilinja jatkuu linjakkaasti keulalta suureen tavaratilaan asti, ja auton yleisilme on samaan aikaan voimakas ja arvokas. Corolla Sedan tekee vaikutuksen, minne ikinä menetkin. Corolla Hatchback Business Corolla Hatchback Business Ketterän Hatchbackin ilme on rohkea ja nuorekas, ja tehokas 180-hevosvoimainen hybridivoimalinja tekee siitä Corolla-perheen hauskimman ajettavan.