1. Toyota Way
 2. Ihmiset
 3. Kesän 2024 moottoriskooppi I Toyota Way
Toyota palvelee

Kesän 2024 moottoriskooppi

Automallit erilaisille persoonille
Etsi horoskooppimerkillesi sopiva Toyota! Astrologiset merkit kertovat persoonallisuudestamme, mutta mikä auto vastaa parhaiten juuri sinun tähtimerkkisi luonnetta ja elämäntyyliä? Olitpa sitten intuitiivinen kalat, energinen oinas tai mukavuutta arvostava härkä, löydät tästä listasta juuri sinulle sopivan Toyotan!
 • Teksti: Satu Summa
 • Kuvat: Adobe ja Toyota
 • 13.6.2024
 • Astrologiset merkit voivat kertoa paljon persoonallisuudestamme, mutta oletko koskaan miettinyt, mikä auto sopisi parhaiten juuri sinulle tähtimerkkisi perusteella? Lähde mukaan hauskalle matkalle tähtien ja Toyotan maailmaan, jossa jokainen horoskooppimerkki löytää merkkiinsä täydellisesti soveltuvan täydellisen ajoneuvon, joka kuvastaa heidän ainutlaatuista luonnettaan ja elämäntyyliään.

  Oinas (21.3.–19.4.) Oinas on horoskooppimerkkien aloitteentekijä ja pioneeri. He ovat rohkeita, energisiä ja intohimoisia. Aina ensimmäisenä toiminnassa, oinaat eivät koskaan pelkää ottaa riskejä. He rakastavat haasteita sekä kilpailua, ja heillä on usein johtajuusominaisuuksia.

  Mallisi: Toyota GR Supra. Tämä urheilullinen ja dynaaminen auto kuvastaa täydellisesti Oinaan rohkeaa ja kilpailuhenkistä luonnetta. Esteettisen silmän omaavaa vauhdikasta Oinasta miellyttää se, että Supran voimakas olemus ja urheiluauton aerodynaamiikka alleviivaavat suorituskykyä silloinkin, kun auto on jopa paikallaan.

  Toyota GR Supra on kilpailuhenkisen Oinaan unelmien täyttymys.

   

  Härkä (20.4.–20.5.) Härät ovat tunnettuja kärsivällisyydestään, luotettavuudestaan ja rakkaudestaan mukavuuteen. He arvostavat vakautta ja turvallisuutta sekä elämässä että autovalinnoissa. Härät pitävät myös kauniista ja ylellisistä asioista.

  Mallisi: Uudistettu Toyota Land Cruiser. Tämä kestävyyden ja luotettavuuden perikuva sopii täydellisesti Härälle, joka arvostaa mukavuutta ja turvallisuutta. Täysin uusi Land Cruiser on suunniteltu selviytymään kaikkein vaativimmista ajo-olosuhteista. Se tarjoaa ylivoimaisen ajokokemuksen, jonka aistii niin auton sisä- kuin ulkopuolellakin, mikä on tosiaankin Härän mieleen. 

  Toyota Land Cruiser täyttää täydellisesti turvallisuutta ja ylellisyyttä arvostavan Härän toiveet.

   

  Kaksonen (21.5.–20.6.) Kaksoset ovat sosiaalisia, uteliaita ja monipuolisia. He rakastavat vaihtelua ja oppimista uusista asioista. Kaksoset ovat puheliaita ja viihtyvät seurassa, ja heidän levoton luonteensa kaipaa jatkuvaa stimulointia.

  Mallisi: Täysin uusi Toyota C-HR Plug-in Hybrid. Tämä kompakti ja tyylikäs uudistettu crossover on kuin tehty Kaksosille, jotka rakastavat seikkailua ja vaihtelua. Reipasta Kaksosta innostaa se, että Toyota C-HR Plug-In Hybrid tarjoaa niin tehoa ja kuin rivakkaa kiihtyvyyttäkin, lisäksi malli vakuuttaa Kaksosen sekä maantiellä että moottoritiellä hiljaisella ja vakaalla ajotuntumallaan.

  Toyota C-HR Plug-in Hybrid on seikkailuhenkisen Kaksosen ehdoton suosikki.

   

  Rapu (21.6.–22.7.) Ravut ovat tunnettuja tunteellisuudestaan, herkkyydestään ja hoivaavuudestaan. He ovat syvästi perhekeskeisiä ja pitävät kodin sekä läheistensä hyvinvoinnista huolta. Ravut kaipaavat turvallisuutta ja vakautta.

  Mallisi: Toyota Yaris Cross. Tämä kompakti mutta tilava crossover tarjoaa kaiken, mitä tunteellinen ja perhekeskeinen Rapu kaipaa. Rapua miellyttää mallin modernin itsevarma olemus. Uudistunut Yaris Cross yhdistää kompaktin kaupunkiauton ketteryyden crossoverin monipuolisuuteen ja ajomukavuuteen, mikä on tärkeää Ravulle perhettä kuljettaessaan.

  Toyota Yaris Cross vastaa Ravun tarpeisiin täydellisesti, tarjoten sekä mukavuutta että turvallisuutta.

   

  Leijona (23.7.–22.8.) Leijonat ovat ylpeitä, itsevarmoja ja karismaattisia. He rakastavat olla huomion keskipisteenä ja heillä on usein näyttävä ja loistelias tyyli. Leijonat ovat myös luonteeltaan johtajia ja nauttivat mahdollisuudesta loistaa.

  Mallisi: Toyota Proace Verso. Tämä monikäyttöinen ja tilava ajoneuvo sopii täydellisesti Leijonalle, joka haluaa autoltaan sekä näyttävyyttä, kokoa että käytännöllisyyttä. Leijona pitää siitä, että uudistuneessa Proace Versossa yhdistyvät muunneltavat tilat, laadukas viimeistely ja käytännölliset ratkaisut. Leijonaa miellyttää myös se, että Proace Verso ei ole koskaan näyttänyt yhtä tyylikkäältä, kiitos etuosan, ajovalojen ja pyöränkoteloiden uudistuneen särmikkään muotoilun.

  Toyota Proace Verso täyttää kokoa ja näköä arvostavan Leijonan korkeat odotukset.

   

  Neitsyt (23.8.–22.9.) Neitsyet ovat tunnettuja tarkkuudestaan, käytännöllisyydestään ja analyyttisyydestään. He ovat järjestelmällisiä ja yksityiskohtiin keskittyviä, ja he rakastavat tehdä asiat täydellisesti. Neitsyet arvostavat myös terveyttä ja hyvinvointia.

  Mallisi: Toyota Prius Plug-in Hybrid. Tämä polttoainetehokas ja ympäristöystävällinen auto kuvastaa Neitsyen käytännöllistä ja analyyttistä luonnetta. Luontoa arvostavat Neitsyet valitsevat aurinkopaneelit omaan Prius-malliinsa, eikä heitä vähäänkään haittaa Priuksen päät kääntävä ulkomuoto.

  Toyota Prius Plug-in Hybrid herättää huomiota ja miellyttää Neitsyen vaativaa makua.

   

  Vaaka (23.9.–22.10.) Vaa'at ovat diplomaatteja, jotka arvostavat harmoniaa ja tasapainoa. He ovat ystävällisiä, viehättäviä ja sosiaalisia, ja heillä on taito nähdä asiat eri näkökulmista. Vaa'at arvostavat kauneutta ja tyyliä.

  Mallisi: Toyota Corolla Cross. Tämä tyylikäs ja käytännöllinen crossover kuvastaa Vaa'an halua tarkoituksenmukaisuuteen ja eleganssiin. Corolla Cross sopii täydellisesti tasapainoa rakastavien Vaakojen tarpeisiin erinomaisen näkyvyyden, hyvän sisäkorkeuden, runsaiden jalkatilojen, kätevän lastauskorkeuden, reilusti aukeavien takaovien ja tilavan tavaratilan ansiosta. 

  Toyota Corolla Cross hurmaa tasapainoa ja tyylikkyyttä arvostavan Vaa'an.

   

  Skorpioni (23.10.–21.11.) Skorpionit ovat intohimoisia, intensiivisiä ja salaperäisiä. He ovat tunnettuja määrätietoisuudestaan ja kyvystään mennä syvälle asioihin. Skorpionit arvostavat voimaa ja syvällisiä tunteita.

  Mallisi: Toyota bZ4X. Tämä futuristinen ja voimakas täyssähkömalli heijastaa Skorpionin intensiivistä ja päättäväistä luonnetta. Skorpioni osaa arvostaa Toyota bZ4X:n muotoilun puhdaslinjaista, sulavaa ja samalla voimakasta ulkodesignia yhdistettynä crossoverin varmaan olemukseen. Innovatiivinen Toyota bZ4X onkin ainutlaatuinen yhdistelmä varmaa suorituskykyä ja päät kääntävää muotoilua, josta Skorpioni onkin enemmän kuin hyvillään. 

  Toyota bZ4X on rohkean ja päättäväisen Skorpionin ylivoimainen valinta.

   

  Jousimies (22.11.–21.12.) Jousimiehet ovat seikkailunhaluisia, optimistisia ja vapaita sieluja. He rakastavat matkustamista, uusia kokemuksia ja henkistä kasvua. Jousimiehet arvostavat vapautta ja avoimuutta elämän kaikilla osa-alueilla.

  Mallisi: Toyota RAV4 Plug-in Hybrid. Tämä monipuolinen ja luotettava crossover on täydellinen valinta Jousimiehelle, joka rakastaa seikkailuja ja vapautta. Matkusteleva Jousimies arvostaa uuden RAV4 Plug-in Hybrid -mallin itselataavaa hybriditeknologiaa yhdistettynä luokkansa pisimpään ajomatkaan ladatulla sähköllä. Jousimiehen mieleen ovat myös RAV4 Plug-in Hybrid -mallin ratissa huikea suorituskyky ja pieni energiankulutus.

  Toyota RAV4 Plug-in Hybrid on täydellinen kumppani matkustamisesta nauttivalle Jousimiehelle.

   

  Kauris (22.12.–19.1.) Kauriit ovat ahkeria, kunnianhimoisia ja vastuullisia. He arvostavat perinteitä ja työmoraalia, ja heillä on kyky saavuttaa pitkäaikaisia tavoitteita. Kauriit ovat myös tunnettuja käytännöllisyydestään ja määrätietoisuudestaan.

  Mallisi: Toyota Yaris. Tämä luotettava ja käytännöllinen auto kuvastaa kauriin tyylikästä mutta käytännöllistä luonnetta. Kaurista hivelee erityisesti se, että sutjakka ja ketterä Yaris erottuu kaupungin sykkeessä värikkäällä ulkomuodollaan. Myös se on vastuulliselle Kauriille tärkeää, että uusi Yaris on kattavasti varusteltu ja entistäkin turvallisempi.

  Toyota Yaris on vastuullisen Kauriin harkittu valinta.

   

  Vesimies (20.1.–18.2.) Vesimiehet ovat innovatiivisia, itsenäisiä ja humanitaarisia. He ovat usein edellä aikaansa ja heillä on kyky nähdä asioita uudesta näkökulmasta. Vesimiehet arvostavat vapautta ja pyrkivät tekemään maailmasta paremman paikan.

  Mallisi: Toyota Corolla. Tämä luotettava ja käytännöllinen auto sopii Vesimiehelle, joka arvostaa innovaatioita ja käytännöllisyyttä. Edelläkävijä-Vesimiestä miellyttää Toyota Corolla -malliston tyylikäs ulkoasu, modernit sisätilat, käyttäjäystävällinen teknologia ja viidennen sukupolven hybriditeknologia. Lisäksi Vesimiestä hivelee se, että Corollassa hauskuus ja taloudellisuus kulkevat käsi kädessä, ja se, että malli tarjoaa maltilliset päästölukemat suorituskyvystä tinkimättä. 

  Toyota Corolla täyttää Vesimiehen odotukset monipuolisuudellaan.

   

  Kalat (19.2.–20.3.) Kalat ovat herkkiä, luovia ja intuitiivisia. He ovat usein taiteellisia ja heillä on syvä ymmärrys muiden tunteista. Kalat ovat unelmoijia, jotka arvostavat kauneutta ja mystiikkaa elämässä.

  Mallisi: Toyota Mirai. Tämä futuristinen ja ympäristöystävällinen vetyauto tarjoaa Kalalle mahdollisuuden unelmoida ja ilmaista luovuuttaan ympäristöystävällisesti. Nautinnollista Kalaa puhuttelee se, että elegantti ja urheilullinen Mirai tarjoaa mitä miellyttävimmän ajokokemuksen, sillä Mirai on kevyt ja mukava käsitellä. Kauneutta rakastavaa Kalaa myös ihastuttaa upean ja sulavalinjaisen Mirain moderni varustelu.

  Jokainen horoskooppimerkki tuo mukanaan oman ainutlaatuisen energiansa ja ominaisuutensa, ja Toyotan monipuolinen mallisto tarjoaa jokaiselle täydellisen auton, joka kuvastaa heidän luonnettaan ja elämäntyyliään.

  Toyota Mirai on virtaviivainen ja uljas auto, joka varastaa kauneutta rakastavien Kalojen sydämet.

Kiihdytä mukaan Toyota-maailmaan

Tilaa Toyota Way -uutiskirje

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua