Löydä jälleenmyyjäsi
Laske vaihtoauton hinta-arvio
Lähtisitkö koeajolle?
Rakenna oma Toyotasi
Laske Toyota Jousto -rahoitus
Varaa huolto Toyotallesi
Ota yhteyttä Toyotaan

Toyotan tarjoukset ja kampanjat

saatavilla olevaa kampanjaa ja tarjousta

ONLINE
EDITION
ONLINE
EDITION

Ei tuloksia

Vahvat ja varmat työkaverisi

Uusi Toyota Hilux ja Proace 4x4 vastaavat ammattilaisen tarpeisiin.

Kuvan auto erikoisvarustein.

Energiaa, joka erottuu

RAV4 on tehty paitsi erottumaan, ennen muuta ajettavaksi. Tunne teho, nauti hybridivoimasta ja sano ei kompromisseille - RAV4:n ratissa meno on aina mukavaa, tyylikästä ja turvallista, niin kaupunkiympäristössä kuin haastavammassakin maastossa. Toyotan itselataavan hybriditekniikan ansiosta ajat jopa puolet ajasta sähköllä, ja mikäli haluat ajaa vieläkin enemmän sähköllä, saatavana on myös ladattava RAV4 Plug-in Hybrid AWD-i. Se tarjoaa kaiken sen, mitä RAV4-mallilta on totuttu odottamaan ja vielä paljon enemmän: yli 300 hevosvoiman tehon, erinomaisen kiihtyvyyden, pienen kulutuksen, äärimmäisen alhaiset päästöt sekä jopa 74 km ajomatkan ladatulla sähköllä.

Edut koskevat uusia yksityistilauksia, rajoitettua erää autoja ja ovat voimassa toistaiseksi. Kuvan auto erikoisvarustein.

Talvirenkaat kevytmetallivantein nyt erikoishintaan

Tarjoamme nyt useisiin Toyota-malleihin talvirengasyhdistelmän kevytmetallivanteilla erikoishintaan. Tutustu mallikohtaisiin tarjouksiin – esim. valitessasi RAV4 2.5 Hybrid Active Edition -mallin saat talvirenkaat kevytmetallivantein hintaan 990 € ja kokonaisetusi on jopa 3 500 €.

Edut koskevat uusia yksityistilauksia, rajattua erää autoja ja ovat voimassa toistaiseksi. Ei koske GR Yaris eikä RAV4 Plug-in -malleja.

Vaihda autosi uuteen Toyotaan, romutuspalkkio toimii käsirahana

Toyotan hybridimallistossa on kattava valikoima malleja, joiden hankintaan voit hyödyntää romutuspalkkion. Kun romutat 10 vuotta vanhan autosi ja ostat tilalle uuden Toyotan, jonka päästöt ovat enintään 120 g, voit hyödyntää 1500 euron romutuspalkkion käsirahana uuteen autoosi. Sen jälkeen maksat autostasi kiinteä kuukausierää.

Talvirengastarjoukset koskevat uusia yksityistilauksia, rajattua erää autoja ja ovat toistaiseksi. Ei koske GR Yaris eikä RAV4 Plug-in -malleja.

Etujarrulevyjen ja -palojen vaihto kampanjahinnoin

Tehokkaat jarrut ovat keskeinen osa ajoturvallisuutta, ja etujarrulevyt ja -palat tulisikin vaihtaa säännöllisesti. Toyota-huollossa käytämme vain alkuperäisvaraosia, jotka ovat suunniteltu Toyota-autoja varten.

Tarkista saatavuus täyden palvelun Toyota-liikkeestä tai valtuutetusta Toyota-huollosta. Kampanja on voimassa 31.3.2021 asti. Lisätöistä veloitetaan erikseen.

Yaris 1.5 Hybrid Active Online Edition

Tilaa verkosta erikoishinnoiteltu Yaris Online Edition, Toyota Jousto kk-erä esim. 214 €.

Kaupassa noudatetaan Autoalan Kuluttajaneuvottelukunnan (AUNE) hyväksymiä ja kuluttaja-asiamiehen tarkastamia autokaupan tilaus- ja kauppasopimusehtoja ja etämyyntiehtoja. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus 14 vrk luovutushetkestä alkaen.

Corolla Touring Sports 1.8 Hybrid Active Online Edition

Corolla Touring Sports 1.8 Hybrid Active Online Edition tilattavissa nyt verkosta, Toyota Jousto kk-erä esim. 318 €.

Kaupassa noudatetaan Autoalan Kuluttajaneuvottelukunnan (AUNE) hyväksymiä ja kuluttaja-asiamiehen tarkastamia autokaupan tilaus- ja kauppasopimusehtoja ja etämyyntiehtoja. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus 14 vrk luovutushetkestä alkaen.

Uusi Proace 4x4 täydentää Proace-perheen

Työ ei ole koskaan vain työtä. Se on luottamuksen rakentamista. Aikataulujen ja lupausten pitämistä. Odotusten ylittämistä. Kun työkaverinasi on Proace, voit keskittyä töihisi täysillä. Valittavanasi on kolme korimallia tehokkailla ja taloudellisilla moottoreilla sekä kattavilla vakiovarusteilla. Proace-perheen uutuudet, kompakti pakettiauto Proace City ja ketterä tila-auto Proace City Verso ovat nyt koeajettavissa ja tilattavissa. Odotettu uutuus Toyota 4x4 -malli on nyt ennakkomyynnissä ja ensimmäiset autot saapuvat Suomeen helmikuussa 2021. Tutustu myös Toyota Proace Automatic Edition -malliin - saat nyt automaattivaihteiston erikoishinnalla.

Kuvan auto erikoisvarustein

Kattavasti varusteltu RAV4 Hybrid Active Edition -malli nyt huippueduin!

RAV4 on tehty paitsi erottumaan, ennen muuta ajettavaksi. Tunne teho, nauti hybridivoimasta ja sano ei kompromisseille. RAV4:n ratissa meno on aina mukavaa, tyylikästä ja turvallista, niin kaupunkiympäristössä kuin haastavammassakin maastossa. Tutustu nyt uuteen RAV4 2.5 Hybrid Active Edition -malliin, jossa kattava varustelu yhdistyy katu-uskottavaan muotoiluun ja uusimpaan tekniikkaan.

Edut koskevat uusia yksityistilauksia, rajoitettua erää autoja ja ovat voimassa toistaiseksi. Kuvan auto erikoisvarustein.

Erikoishinnoiteltu Hybrid Edition -mallisto huippueduin

Erikoishinnoitellut Hybrid Edition -mallimme tarjoavat vieläkin enemmän vastinetta rahalle. Esim. valitessasi C-HR 2.0 Hybrid Intense Edition -mallin saat mm. lämmitettävän ohjauspyörän, Toyota Touch® 2 -mediakeskuksen navigoinnilla ja pysäköintitutkat eteen ja taakse ilman lisäveloitusta, jolloin varuste-etusi on jopa 1 250 €. Tarjoamme nyt lisäksi kaikkiin Hybrid Edition -malleihin talvirenkaat kevytmetallivantein erikoishintaan; Valitessasi C-HR 2.0 Hybrid Intense Edition -mallin saat talvirenkaat kevytmetallivantein hintaan 990 € ja kokonaisetusi on jopa 2 300 €.

Erikoishinnoiteltu Toyota Hybrid Edition -mallisto on saatavilla palvelevien Toyota-liikkeiden lisäksi myös verkkokaupastamme, ja uuden autosi toimitamme sinulle halutessasi kotiovellesi 50 kilometrin säteellä Toyota-liikkeestäsi.

Edut koskevat uusia yksityistilauksia, rajoitettua erää autoja ja ovat voimassa toistaiseksi. Kuvien autot erikoisvarustein.