Löydä jälleenmyyjäsi
Laske vaihtoauton hinta-arvio
Lähtisitkö koeajolle?
Rakenna oma Toyotasi
Laske Toyota Jousto -rahoitus
Varaa huolto Toyotallesi
Ota yhteyttä Toyotaan
MyToyota

Toyotan tarjoukset ja kampanjat

saatavilla olevaa kampanjaa ja tarjousta

ONLINE
EDITION
ONLINE
EDITION

Ei tuloksia

Toyota C-HR Hybrid

Katujen karismaattisin
Uskalla erottua, riko rajoja, tavoittele parasta. Valloita tiet ja käännä katseet C-HR Hybridillä. Vaikutu urheilullisen C-HR Hybrid GR Sport -mallin huomiota herättävästä muotoilusta ja erinomaisesta ajettavuudesta. Hyödynnä myös koko C-HR -mallistoa koskeva talvirengastarjouksemme – kokonaisetusi on jopa 2 200 € valitessasi hyvin varustellun C-HR 2.0 Hybrid Intense Editon -mallin ja talvirenkaat kevytmetallivanteilla.

Edut koskevat uusia yksityistilauksia ja ovat voimassa toistaiseksi. Kuvien autot erikoisvarustein.

Erikoishinnoiteltu Hybrid Edition -mallisto huippueduin

Erikoishinnoitellut Hybrid Edition -mallimme tarjoavat vieläkin enemmän vastinetta rahalle. Esim. valitessasi C-HR 2.0 Hybrid Intense Edition -mallin saat mm. lämmitettävän ohjauspyörän, Toyota Touch® 2 -mediakeskuksen navigoinnilla ja pysäköintitutkat eteen ja taakse ilman lisäveloitusta, jolloin varuste-etusi on jopa 1 250 €. Tarjoamme nyt lisäksi kaikkiin Hybrid Edition -malleihin talvirenkaat kevytmetallivantein erikoishintaan; Valitessasi C-HR 2.0 Hybrid Intense Edition -mallin saat talvirengasyhdistelmän hintaan 990 € ja kokonaisetusi on jopa 2 200 €.

Erikoishinnoiteltu Toyota Hybrid Edition -mallisto on saatavilla palvelevien Toyota-liikkeiden lisäksi myös verkkokaupastamme, ja uuden autosi toimitamme sinulle halutessasi kotiovellesi 50 kilometrin säteellä Toyota-liikkeestäsi.

Edut koskevat uusia yksityistilauksia, rajoitettua erää autoja (Corolla-malistossa mallivuoden 2021 autoja) ja ovat voimassa toistaiseksi. Kuvien autot erikoisvarustein.

Talvirengasyhdistelmä kevytmetallivanteilla nyt erikoishintaan

Tarjoamme useisiin Toyota-malleihin talvirengasyhdeistelmä kevytmetallivantein nyt erikoishintaan. Valittavana on nasta- tai kitkarenkaat. Tutustu mallikohtaisiin tarjouksiin. Valitessasi esim. C-HR 2.0 Hybrid Intense Edition -mallin on kokonaisetusi jopa 2 200 €.

Edut koskevat uusia yksityistilauksia, rajattua erää autoja (Corolla-mallistossa mallivuoden 2021 autoja) ja ovat voimassa toistaiseksi. Kuvien autot erikoisvarustein.

Näkyviä tarjouksia

Toyota kampanjatuotteet nyt 20 % alennuksella

Kampanja voimassa 31.12.2021 asti. Hinnat eivät sisällä asennusta. Kysy lisää jälleenmyyjältäsi.

Energiaa joka erottuu

RAV4 on tehty paitsi erottumaan, ennen muuta ajettavaksi. Tunne teho, nauti hybridivoimasta ja sano ei kompromisseille. RAV4:n ratissa meno on aina mukavaa, tyylikästä ja turvallista, niin kaupunkiympäristössä kuin haastavammassakin maastossa. Tutustu nyt uuteen RAV4 2.5 Hybrid Active Edition -malliin, jossa kattava varustelu yhdistyy katu-uskottavaan muotoiluun ja uusimpaan tekniikkaan.

Edut koskevat uusia yksityistilauksia, rajoitettua erää autoja ja ovat voimassa toistaiseksi. Kuvan auto erikoisvarustein.

Yaris 1.5 Hybrid Active Online Edition

Tilaa verkosta erikoishinnoiteltu Yaris Online Edition, Toyota Jousto kk-erä esim. 215 €.

Kaupassa noudatetaan Autoalan Kuluttajaneuvottelukunnan (AUNE) hyväksymiä ja kuluttaja-asiamiehen tarkastamia autokaupan tilaus- ja kauppasopimusehtoja ja etämyyntiehtoja. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus 14 vrk luovutushetkestä alkaen.

Corolla Touring Sports 1.8 Hybrid Active Online Edition

Corolla Touring Sports 1.8 Hybrid Active Online Edition tilattavissa nyt verkosta, Toyota Jousto kk-erä esim. 318 €.

Kaupassa noudatetaan Autoalan Kuluttajaneuvottelukunnan (AUNE) hyväksymiä ja kuluttaja-asiamiehen tarkastamia autokaupan tilaus- ja kauppasopimusehtoja ja etämyyntiehtoja. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus 14 vrk luovutushetkestä alkaen.

Uusi Proace 4x4 täydentää Proace-perheen

Työ ei ole koskaan vain työtä. Se on luottamuksen rakentamista. Aikataulujen ja lupausten pitämistä. Odotusten ylittämistä. Kun työkaverinasi on Proace, voit keskittyä töihisi täysillä. Valittavanasi on kolme korimallia tehokkailla ja taloudellisilla moottoreilla sekä kattavilla vakiovarusteilla. Proace-perheen uutuudet, kompakti pakettiauto Proace City ja ketterä tila-auto Proace City Verso ovat nyt koeajettavissa ja tilattavissa. Tervetuloa koeajamaan Toyotan neliveto Proace 4x4 -malli.

Kuvan auto erikoisvarustein