Löydä jälleenmyyjäsi
Laske vaihtoauton hinta-arvio
Lähtisitkö koeajolle?
Rakenna oma Toyotasi
Laske Toyota Jousto -rahoitus
Varaa huolto Toyotallesi
Ota yhteyttä Toyotaan
MyToyota

Toyotan tarjoukset ja kampanjat

saatavilla olevaa kampanjaa ja tarjousta

Kokonaisetusi
jopa 3 600 €
ONLINE
EDITION
ONLINE
EDITION

Ei tuloksia

Toyota C-HR Hybrid

Katujen karismaattisin
Uskalla erottua, riko rajoja, tavoittele parasta. Valloita tiet ja käännä katseet C-HR Hybridillä. Vaikutu uuden, urheilullisen C-HR Hybrid GR Sport -mallin huomiota herättävästä muotoilusta ja erinomaisesta ajettavuudesta. Hyödynnä myös koko C-HR -mallistoa koskeva Hybridipakettietumme – kokonaisetusi on jopa 2 500 € valitessasi hyvin varustellun C-HR 2.0 Hybrid Intense Editon -mallin ja Hybridipaketin (sis. talvirengasyhdistelmän, tavaratilan suojapohjan sekä kumimattosarjan).

Edut koskevat uusia yksityistilauksia ja ovat voimassa toistaiseksi. Kuvien autot erikoisvarustein.

Toyota-kesälasinpesuneste nyt -15 %

Kesäkäyttöön suunniteltu lasinpesuneste liuottaa tuulilasiin tai ajovaloihin takertuneet hyönteiset, tiepölyn, lintujen jätökset, rasvaiset diesel- pakokaasujäämät ym. ilman jäännöksiä ja raitoja.

Kampanja on voimassa 21.6.–30.9.2021. Kysy lisää lähimmästä Toyota-liikkeestä.

Energiaa joka erottuu

RAV4 on tehty paitsi erottumaan, ennen muuta ajettavaksi. Tunne teho, nauti hybridivoimasta ja sano ei kompromisseille. RAV4:n ratissa meno on aina mukavaa, tyylikästä ja turvallista, niin kaupunkiympäristössä kuin haastavammassakin maastossa. Tutustu nyt uuteen RAV4 2.5 Hybrid Active Edition -malliin, jossa kattava varustelu yhdistyy katu-uskottavaan muotoiluun ja uusimpaan tekniikkaan. Lisäksi tarjoamme RAV4-malliin Hybridipaketin (sis. talvirengasyhdistelmän, tavaratilan suojapohjan sekä kumimattosarjan) erikoishintaan 990 eur.

Edut koskevat uusia yksityistilauksia, rajoitettua erää autoja ja ovat voimassa toistaiseksi. Kuvan auto erikoisvarustein. Hybridipakettitarjous ei koske RAV4 Plug-in -mallia.

Nyt rajoitettu erä TOYOTA PROACE CITY ACTIVE AUTOMATIC EDITION L2 1.5D 130 -malleja manuaalia edullisemmin

Ketterä ja kompakti Proace City raskaan sarjan ominaisuuksilla. Tarjoamme automaattivaihteisen Proace City Active Automatic Editionin nyt manuaalia edullisemmin hintaan 30 669 €. Malleja on rajoitettu erä, joten toimi nopeasti.

Etu on voimassa toistaiseksi ja koskee uusia tilauksia. Kampanjamalleja saatavilla rajoitettu erä.

Kattava Hybridipaketti nyt erikoishintaan

Tarjoamme useisiin Toyota-malleihin Hybridipaketin erikoishintaan. Paketti sisältää talvirengasyhdistelmän nasta- tai kitkarenkailla, tavaratilan suojapohjan sekä kumimattosarjan. Tutustu mallikohtaisiin tarjouksiin.

Edut koskevat uusia yksityistilauksia, rajattua erää autoja ja ovat voimassa toistaiseksi. Ei koske GR Yaris-, Yaris Cross- eikä RAV4 Plug-in -malleja. Kuvien autot erikoisvarustein.

Raikkaampi sisäilma autoosi nyt tarjoushinnalla

Nauti automatkoista puhtaassa sisäilmassa! Tarjoamme aktiivihiili-raitisilmasuodattimen vaihdettuna sekä ilmastointikanavien puhdistuksen yhteishintaan 44 €. 

Kysy lisää lähimmästä Toyota-liikkeestä.

Yaris 1.5 Hybrid Active Online Edition

Tilaa verkosta erikoishinnoiteltu Yaris Online Edition, Toyota Jousto kk-erä esim. 215 €.

Kaupassa noudatetaan Autoalan Kuluttajaneuvottelukunnan (AUNE) hyväksymiä ja kuluttaja-asiamiehen tarkastamia autokaupan tilaus- ja kauppasopimusehtoja ja etämyyntiehtoja. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus 14 vrk luovutushetkestä alkaen.

Corolla Touring Sports 1.8 Hybrid Active Online Edition

Corolla Touring Sports 1.8 Hybrid Active Online Edition tilattavissa nyt verkosta, Toyota Jousto kk-erä esim. 318 €.

Kaupassa noudatetaan Autoalan Kuluttajaneuvottelukunnan (AUNE) hyväksymiä ja kuluttaja-asiamiehen tarkastamia autokaupan tilaus- ja kauppasopimusehtoja ja etämyyntiehtoja. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus 14 vrk luovutushetkestä alkaen.

Uusi Proace 4x4 täydentää Proace-perheen

Työ ei ole koskaan vain työtä. Se on luottamuksen rakentamista. Aikataulujen ja lupausten pitämistä. Odotusten ylittämistä. Kun työkaverinasi on Proace, voit keskittyä töihisi täysillä. Valittavanasi on kolme korimallia tehokkailla ja taloudellisilla moottoreilla sekä kattavilla vakiovarusteilla. Proace-perheen uutuudet, kompakti pakettiauto Proace City ja ketterä tila-auto Proace City Verso ovat nyt koeajettavissa ja tilattavissa. Odotettu uutuus Toyota 4x4 -malli on nyt ennakkomyynnissä ja ensimmäiset autot saapuvat Suomeen helmikuussa 2021. Tutustu myös Toyota Proace Automatic Edition -malliin - saat nyt automaattivaihteiston erikoishinnalla.

Kuvan auto erikoisvarustein

Erikoishinnoiteltu Hybrid Edition -mallisto huippueduin

Erikoishinnoitellut Hybrid Edition -mallimme tarjoavat vieläkin enemmän vastinetta rahalle. Esim. valitessasi C-HR 2.0 Hybrid Intense Edition -mallin saat mm. lämmitettävän ohjauspyörän, Toyota Touch® 2 -mediakeskuksen navigoinnilla ja pysäköintitutkat eteen ja taakse ilman lisäveloitusta, jolloin varuste-etusi on jopa 1 250 €. Tarjoamme nyt lisäksi kaikkiin Hybrid Edition -malleihin kattavan Hybridipaketin erikoishintaan; Valitessasi C-HR 2.0 Hybrid Intense Edition -mallin saat Hybridipaketin hintaan 990 € ja kokonaisetusi on jopa 2 500 €.

Erikoishinnoiteltu Toyota Hybrid Edition -mallisto on saatavilla palvelevien Toyota-liikkeiden lisäksi myös verkkokaupastamme, ja uuden autosi toimitamme sinulle halutessasi kotiovellesi 50 kilometrin säteellä Toyota-liikkeestäsi.

Edut koskevat uusia yksityistilauksia, rajoitettua erää autoja ja ovat voimassa toistaiseksi. Kuvien autot erikoisvarustein.