Löydä jälleenmyyjäsi
Laske vaihtoauton hinta-arvio
Lähtisitkö koeajolle?
Rakenna oma Toyotasi
Laske Toyota Easy Osamaksu -rahoitus
Varaa huolto Toyotallesi
Ota yhteyttä Toyotaan
MyToyota
Yaris 1.5 Hybrid Active Online Edition
ONLINE
EDITION
Katso ehdot

Kaupassa noudatetaan Autoalan Kuluttajaneuvottelukunnan (AUNE) hyväksymiä ja kuluttaja-asiamiehen tarkastamia autokaupan tilaus- ja kauppasopimusehtoja ja etämyyntiehtoja. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus 14 vrk luovutushetkestä alkaen.

Sulje

Yaris 1.5 Hybrid Active Online Edition

Tilaa verkosta erikoishinnoiteltu Yaris Online Edition, Toyota Easy Osamaksu kk-erä esim. 215 €.

Toyota Yaris Hybrid Active Online Editionin tilaaminen verkosta on helppoa

Rakenna oma Yaris 1.5 Hybrid Active Online Edition ja valitse haluamasi lisävarusteet. Sen jälkeen luo MyToyota-tili ja kirjaudu sisään viimeistelemään tilauksesi. Uuden autosi noudat valitsemastasi Toyota-jälleenmyyjäliikkeestä. Halutessasi toimitamme auton kotiovellesi 50 kilometrin säteellä omasta Toyota-liikkeestäsi.

Rakenna ja tilaa

Jotain tuttua ja paljon uutta

Yaris 1.5 Hybrid Active Online Edition sisältää jotain tuttua ja paljon moderneja mausteita. Moderni ulkomuoto ja tyylikkäät sisätilat luovat Yarisiin kutsuvan viimeistelyn. Turvallisuuden takaa vakiona olevat Toyota Safety Sense -varusteet.

1.5 litran hybridimoottori tarjoaa tehoa ja kiihtyvyyttä tehden tästä autosta täydellisen valinnan niin moottoriteille kuin kaupungin pienille kaduille.

Online Editionissa on vakiona muun muassa:
 • Toyota Touch® 2 -mediakeskus navigointijärjestelmällä
 • Smart Entry & Start -avaimeton lukitus- ja käynnistysjärjestelmät
 • Lämmitettävä ohjauspyörä
 • 15" kevytmetallivanteet
 • Sähköiset lasinnostimet taakse
 • 8" mediakeskuksen näyttö
 • Automaattisesti himmentyvä taustapeil
 • Sadetunnistin
 • Sumuvalot
 • Peruutuskamera
 • Lämmitettävä ohjauspyörä
 • Peruutuskamera
Toyota Verkkokauppa Yaris.

Toyota Easy Osamaksu -esimerkkilaskelma

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Active Online Edition 22 393,76 €

(sis. toimituskulut 600 € + Plus-paketti 0 €)

Toyota Easy Osamaksu kk-erä 215 €

Rahoitusaika 48 kk. Kilometrit 60 tkm. Käsiraha 20 % (4 478,75 €). Suurempi viimeinen osamaksuerä/taattu hyvityshinta 10 092 €. Korko 2,95 %. Käsittelymaksu 9 €/kk. Perustamiskustannus 180 €. Todellinen vuosikorko 4,13 %. Luoton määrä 17 915,01 €. Luoton ja kustannusten yhteismäärä 20 197,50 €.  Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Toyota Finance Finland Oy, Korpivaarantie 1, Vantaa.

Toyota Easy Osamaksu kk-erä 316 €, ilman käsirahaa

Rahoitusaika 48 kk. Kilometrit 60 tkm. Käsiraha 0 €. Suurempi viimeinen osamaksuerä/taattu hyvityshinta 10 092 €. Korko 2,95 %. Käsittelymaksu 9 €/kk. Perustamiskustannus 180 €. Todellinen vuosikorko 3,96 %. Luoton määrä 22 393,76 €. Luoton ja kustannusten yhteismäärä 24 945,47 €.  Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Toyota Finance Finland Oy, Korpivaarantie 1, Vantaa.

Toyota Easy

Helpoin tapa tilata uusi auto verkosta

Toyota Verkkokauppa, tilausvaiheet.

Lue lisää:

Kaupassa noudatetaan Autoalan Kuluttajaneuvottelukunnan (AUNE) hyväksymiä ja kuluttaja-asiamiehen tarkastamia autokaupan tilaus- ja kauppasopimusehtoja ja etämyyntiehtoja. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus 14 vrk luovutushetkestä alkaen.

Muita tarjouksia