1. Autot
  2. Toyota bZ4X
  3. Design
Toyota palvelee

Uniikki tyyli ja olemus

Toyota bZ4X -mallin muotoilussa modernin täyssähköauton sulavat linjat yhdistyvät crossoverin varmaan olemukseen. 

Erottuva ulkopuolen design

Toytoa bZ4X erottuu ulkomuodollaan. Auton pitkä akseliväli, lyhyt etu- ja takaylitys sekä jykevän kulmikas muotoilu ja moderni voimakas ulkonäkö alleviivaavat tämän sähköauton innovatiivista designia ja aerodynaamisia ominaisuuksia.

  • Matala etupuskurin säleikkö ilmanohjaimilla sekä erottuvat tyylikkäät ajovalot  ilmentävät auton voimakasta luonnetta.
  • Toyota bZ4X:n muotoilussa on kiinnitetty huomiota aerodynamiikkaan, ja se on hiottu optimaalisen ilmanvastuksen tarjoavaksi. Auton sivuprofiili on sulavan dynaaminen, ja katse kiinnittyy mustiin pyöränkaariin sekä moderniin kulmiin.
  • Aerodynaamista muotoilua edustavat ja ilmanvastusta vähentämään suunnitellut auton etuosan ilmanohjaimet sekä takadiffuusorit takaavat ensiluokkaisen pidon ja vakauden.

Toyota bZ4X sisätilojen kohokohtia

Tilava ja laadukas ohjaamo
Käytännöllinen ja mukava
Sisätilojen design

Tilava ja laadukas ohjaamo

Nahkaverhoillun ohjauspyörän ympärille sijoitettu avara tuulilasi sekä 7" digitaalinen mittaristo huolehtivat siitä, että näkyvyys ja kaikki olennainen tieto ovat helposti kuljettajan saatavilla.

Käytännöllinen ja mukava

Sisätilojen suunnittelussa on huomioitu myös käytännöllisyys. Esimerkiksi ilmastoinnin pienikokoinen ohjauspaneeli sekä matala ja siro korjetaulu luovat auton ohjamoon ilmavuutta ja tilan tuntua.

Sisätilojen design

Toyota bZ4X:n laadun tuntee jo ensikosketuksella. Perforoitu kojetaulu ja pehmeät käsinojat sekä ikkunoiden reunukset luovat rauhoittavan tunnelman. Tyylikkäät satiinikrominväriset koristeosat ja reunukset viimeistelevät tyylin.

Ohjaamo

Toyota bZ4X:n ohjaamossa kuljettaja voi keskittyä ajamiseen. Laadukkaat materiaalit sekä viimeistelty muotoilu yhdistettynä viimeisimpään teknologiaan tarjovat kuljettajalle ainutlaatuisen ajonautinnon.

Tilava matkustamo
Taitettavat takaistuinten selkänojat
Verhoilu

Tilava matkustamo

Autossa etu- ja takamatkustajien välinen etäisyys on 1000mm, ja takapenkin matkustajilla on käytössä erinomaiset jalkatilat sekä täysin tasainen lattia.

Taitettavat takaistuinten selkänojat

60:40 -suhteessa kaadettavat takaistuimien selkänojat voidaan taittaa alas, jolloin saadaan lisää tilaa isompien tavaroiden kuljettamiseen.

Verhoilu

Valitse Toyota bZ4X-malliisi itsellesi sopivin tyylikkäistä verhoiluista. Saatavilla on sisätilojen verhoilu käytännöllisestä kangasverhoilusta aina ajattoman tyylikkääseen synteettiseen nahkaverhoiluun. Nahkaverhoilun voi valita vaalaeana tai tummana.

Sisätilojen loistavaa suunnittelua

Toyota bZ4X:n pitkän akselivälin ansiosta takamatkustajilla on paljon tilaa.

  • Toyota Skyview -panoraamakatto

    Premium-varustetasoon saatava sähköisesti toimiva panoraamakatto tuo auringonvaloa ja ilmavuutta matkustamoon ja tekee matkustamisesta mukavaa ja tunnelmallista.