1. Omistajalle
 2. MyT-palvelut
 3. MyT Multimedia
Toyota palvelee

MyT Multimedia

Helppokäyttöinen navigointi- ja viihdejärjestelmä

MyT Multimedia mahdollistaa suosikkisovelluksiesi käytön osana autoa. Lisäksi saat mm. reaaliaikaista liikennetiedoa, tiedon oikeasta nopeusrajoituksesta ja voit etsiä esim. sopivia pysäköintipaikkoja tai mielenkiintoisia matkakohteita.

 • Reaaliaikaiset matkatiedot

  Reitinlaskenta reaaliaikaisesti

  Pysy ajantasalla siitä, mitä tien päällä tapahtuu. Autosi navigointijärjestelmä ilmoittaa sinulle, mikäli reitilläsi on tapahtunut jotain yllättävää ja ehdottaa sinulle sopivia vaihtoehtoisia reittejä määränpäähäsi.  

 • Huoltoasemat

  Tankkaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa

  Löydä itsellesi sopiva huoltoasema, olipa se sitten määränpäässäsi, missä tahansa matkan varrella tai lähellä nykyistä sijaintiasi. Voit etsiä huoltoaseman esim. hinnoittelun perusteella tai hakea tietyn huoltoasemaketjun lähintä toimipistettä.

 • Nopeusrajoitukset

  Aina oikea ajonopeus

  Navigointilaitteesi kertoo sinulle oikean nopeusrajoituksen

 • Pysäköinti

  Löydä sopiva pysäköintipaikka valmiiksi

  Voit etsiä sopivan pysäköintipaikan valmiiksi määränpäästäsi, mistä tahansa reittisi varrelta tai läheltä nykyistä sijaintiasi. Voit etsiä sopivia pysäköintipaikkoja esimerkiksi hinnoittelun tai etäisyyden perusteella, tai hakea jonkin tietyn pysäköintiketjun toimipisteitä.

 • Sää

  Älä anna sään yllättää

  Tarkasta valmiiksi, millainen sää määränpäässäsi vallitsee nyt tai saapumisesi aikaan. Tallenna suosikki matkakohteesi tietääksesi aina, millainen sää siellä on.

 • Älypuhelinintegraatio

  Parempia yhteyksiä

  Applen CarPlayn ja Android Auton avulla voit suoraan hyödyntää puhelimesi toimintoja auton multimedianäytössä. Palveluiden saatavuus vaihtelee mallikohtaisesti.

 • Lähellä olevat mielenkiintoiset kohteet

  Löydä mielenkiintoiset pysähtymispaikat

  Navigointilaitteesi avulla löydät helposti lähellä olevat, sinua kiinnostavat kohteet.

 • Google Street View -katunäkymäpalvelu

  Tiedä, mitä etsit

  Google Street View -katunäkymäpalvelun avulla voit tarkastella määränpäätäsi 360 asteen näkymällä. On helpompi löytää perille, kun tietää, mitä etsii.

Ajaminen

Toyotalla ajaminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa, ja MyT Connected -palvelujen avulla ajokokemuksesta tulee vielä parempi.

Teknologia

Uuden teknologian ei tarvitse olla vaikeaa tai pelottavaa. Meillä on vastaus kaikkiin MyT Connected -palveluihin liittyviin kysymyksiisi.

MyT Connected -palvelut

Edistyksellisten yhteyspalveluiden ansiosta sinä ja autosi pysytte aina yhteyksissä, ja saat autostasi enemmän irti.

MyT Multimedia

Usein kysytyt kysymykset

MyT Multimedia tarjoaa useita reaaliaikaisia navigaatiopalveluita. Saat mm. ajantasaista liikennetietoa esim. liikenneruuhkista sekä tiedon nopeusrajoituksista.

Palveluiden käyttö edellyttää verkkoyhteyttä. Voit muodostaa yhteyden esim. älypuhelimesi avulla. 

Tarjoamme kaikkiin uusiin Toyota-tilauksiin kolmen vuoden maksuttomat karttapäivitykset, mikäli tilatussa ajoneuvossa on varusteena navigointilaite. Muita tarjoamiamme palveluja ovat esim. 

• Reaaliaikaiset matkatiedot 
• Google Street View -katunäkymäpalvelu 
• Lähellä olevat mielenkiintoiset kohteet 
• Säätiedot 

Tarkasta palveluiden mallikohtainen saatavuus ylempää kohdasta "Palveluiden saatavuus malleittain".

Vakiona oleva navigaatiojärjestelmä saa tietonsa GPS-satelliittien lähettämästä signaalista. MyT Multimedia sen sijaan tarjoaa reaaliaikaista tietoa esim. liikenneruuhkista ja vallisevista sääolosuhteista. Reaaliaikaisen tiedon vastaanottamiseen tarvitaan internet-yhteys.

Tarkasta palveluiden mallikohtainen saatavuus ylempää kohdasta "Palveluiden saatavuus malleitain".

MyT-sovelluksen reaaliaikaiset navigaatiopalvelut ovat käyttäjälle maksuttomia kolmen ensimmäisen vuoden ajan. Sen jälkeen voit ostaa palvelut käyttöösi sovelluskaupastamme, josta näet myös palveluiden hinnan.

Saat tiedon maksuttoman kauden päättymisestä 30 päivää etukäteen. Ilmoitus tulee multimedialaitteesi näytölle. 

Sovelluskaupassa voit uudistaa tilausjaksosi joko yhdeksi (1) vuodeksi tai kolmeksi (3) vuodeksi. Uudistaessasi huoltosopimuksen voit valita kauden pituudeksi yksi (1), kaksi (2) tai kolme (3) vuotta. Tarkasta ajantasaiset hinnat sovelluskaupasta.

Sovelluskauppa löytyy My Toyota -portaalista. Pääset sovelluskauppaan myös autosi multimediajärjestelmän kautta. 

Sovelluskaupassa voit ostaa MyT Multimedia -palveluita ja tarkastaa jo käytössäsi olevien palveluiden tilan. Siirry "Ostetut tuotteet" -osioon nähdäksesi käytössäsi olevat sovellukset ja niiden jäljellä olevan käyttöajan. 

Jos siirryt sovelluskauppaan autosi multimedialaitteiston kautta, voit ladata käyttöösi jo ostamiasi palveluita. Löydät sovelluskaupan valitsemalla ensin päävalikosta "Sovellukset" ja sitten ”Autossa” vaihtoehdon.

Voit ostaa palveluita My Toyota -portaalin kautta. Nähdäksesi jo ostamasi palvelut klikkaa ”Ostetut tuotteet”.

Voit käyttää niitä heti. Muistathan, että sinun yhdistettävä Bluetoothin avulla navigointi Connected-palveluihin. Suosittelemme kuitenkin, että syötät omat MyT-/ My Toyota -tunnukset järjestelmään linkittääksesi multimedialaitteen omaan tiliisi. Silloin voit ostaa palveluita ja karttapalveluita portaalista ja jakaa niitä autoosi MyT-sovelluksen kautta.

MyT-sovellus ja My Toyota -portaali käyttävät samoja tilitietoja. Jos sinulta puuttuu tili, suosittelemme, että lataat sovelluksen ja luot tilin siellä.

Hyväksymisen teet autosi multimedialaitteiston avulla. Muistathan, että hyväksymishetkellä autosi tulee yhteydessä verkkoon esim. Bluetoothin tai wifin avulla. Katso yksityiskohtaiset ohjeet oheisesta oppaasta.

Yksityiskohtaiset ohjeet löydät oheisesta oppaasta.

Siirry multimediasi valikkoon ja valitse ”Asetukset”. Siirry sieltä Bluetooth-yhteyteen ja seuraa verkkoyhteyden mahdollistavia ohjeita. Avaa älypuhelimestasi Bluetooth-yhteys ja salli se.

Varmista ensimmäisenä jälleenmyyjältäsi, tukeeko ajoneuvosi langallista vai langatonta yhdistämistä.

Jos ajoneuvossasi on tuki langalliselle Android Autolle tai Apple Carplaylle, kytke älypuhelimesi auton USB-porttiin. Valitse infovalikosta menu-osio ja sieltä 'heijastaminen'. 

Langattomaa yhteyttä käyttäessäsi kytke älypuhelimesi ajoneuvoon Bluetooth-yhteyden avulla. Varmista myös, että myös puhelimesi tukee ominaisuutta. Android Autoa käyttäessäsi täytyy puhelimesta löytyä Android Auto-sovellus. 

Kyllä, edellyttäen, että olet kytkenyt älypuhelinyhteyden auton laitteistoon. Sinun on lisäksi yhdistettävä älypuhelin johdolla autosi laitteistoon. 

Tarkasta palveluiden mallikohtainen saatavuus ylempää kohdasta "Palveluiden saatavuus malleittain".

Automaattiset internetin kautta ladattavat karttapäivitykset toimivat Touch 2 -multimediakeskuksen uusimmassa MM19-versiossa. Multimedialaitteen tulee olla aktivoitu ja yhdistettynä internetiin. Yksityiskohtaiset ohjeet löydät oheisesta oppaasta. 

Voit päivittää järjestelmäsi myös manuaalisesti lataamalla päivitykset My Toyota -portaalin sovelluskaupasta. Pura ladattu ZIP-tiedosto USB-tikulle ja liitä USB-tikku autosi USB-porttiin. Seuraa näytön ohjeita suorittaaksesi päivitys loppuun.

Voit hyödyntää MyT-sovelluksen "Lähetä reitti autoon" -palvelua välittääksesi reittisuunnitelmasi autoon. Siirry aluksi "Palvelut"-välilehdelle ja valitse "Jaa autoon". Klikkaa "Kohde" ja anna osoite. Voit suunnitella lisäksi yhdeksän välikohdetta ja antaa lopullisen päämäärän klikkaamalla "+" -painiketta. Lähetä lopuksi reittisunnnitelma autoosi. 

Kun olet autossasi, varmista, että wifi-yhteys on päällä. Helpoiten luot sen älypuhelimen ja Bluetoothin avulla. Kun yhteys on luotu, autosi lataa reittisuunnitelman. Valitse sen jälkeen "Suosikkikohteet" multimedialaitteestasi ja löydät äsken lähettämäsi reittisuunnitelman. 

Kautesi alkaa siitä hetkestä, kun syötät MyT-tunnuksesi multimedian infovalikkoon.

Saat viestin multimedialaitteistosi näytölle 30 päivää ennen kolmevuotisen kautesi päättymistä. 15 päivää ennen kauden päättymistä saat huomautusviestin päivittäin. Päättymisen jälkeen huomautusviesti ilmestyy näkyviin joka kerta, kun yrität käyttää palvelua.