Toyota palvelee

Nyt ensiesittelyssä uusi Corolla Hybrid

Toyotan näyttelyviikolla

Entistäkin tyylikkäämpi, tehokkaampi ja turvallisempi, uusi Corolla Hybrid on nyt ensiesittelyssä Toyotan näyttelyviikolla. Tervetuloa vaikuttumaan uudesta, viidennen sukupolven hybridivoimalinjasta, älykkäistä digitaalisista ratkaisuista, helppokäyttöisestä multimediajärjestelmästä sekä viimeisimmistä turvavarusteista omalle Toyota-jälleenmyyjällesi.

Viimeistele uusi Toyota Corolla Hybridisi, näyttävä crossover Toyota C-HR tai ladattava hybridi RAV4 Plug-in Hybrid Winter Packilla. Winter Pack sisältää talvirenkaat kevytmetallivantein.

Toyotan näyttelyviikolla

Kymmenen syytä rakastua uudistuneeseen Corollaan

Uuden Corollan kanssa elät aina täyttä elämää. Monipuolinen malli on mukana elämäsi jokaisessa käänteessä ja saa sinut rakastumaan siihen aina uudestaan. Listasimme kymmenen syytä hullaantua uudistuneeseen Toyota Corollaan:

 • 1. Suomessa vähäpäästöisten autojen, kuten Corolla Hybridin, vuosittainen ajoneuvovero on pienempi. Säästät siis vuosittain huomattavan summan rahaa.

  2. Toyotan täyshybridillä ajat jopa puolet ajasta sähköllä, joten polttoainetta kuluu selvästi vähemmän.

  3. Sähköajon aikana ei synny lainkaan hiilidioksidipäästöjä. Toyotan täyshybridiautot ovat siis paitsi kevyempiä kukkarolle, myös parempia luonnolle.

  4. Suomen suosituin automalli* on nyt myös turvallisempi kuin koskaan ennen entistä kattavampien Toyota T-Mate -avustin- ja turvallisuusjärjestelmien ansiosta.

  5. Ajaminen uudella Corollalla on palkitsevaa tehokkaan ja herkästi reagoivan viidennen sukupolven hybriditeknologian ansiosta. Sähkömoottorin tuottama vääntö on välittömästi käytössäsi liikkeellelähdöissä ja kiihdytyksissä, ja kovemmilla nopeuksilla tai esimerkiksi ohitustilanteissa moottorit tuottavat voimaa saumattomassa yhteistyössä.

 • 6. TOYOTA GAZOO Racingin innoittama GR Sport -varustetaso tuo ripauksen vauhdin hurmaa ja rutkasti ajamisen hauskuutta päivittäiseen ajoon.

  7. Sähköajon äänettömyys on ylellisyyttä, jota ei voi ymmärtää, ennen kuin sen on kokenut.

  8. Maksuttoman MyT-mobiilisovelluksen avulla voit hyödyntää moderneja Connected-palveluita, kuten hybridiajovalmentajaa, joka auttaa sinua tulemaan oman elämäsi parhaaksi hybridiautoilijaksi.

  9. Hybridiakkumme on suunniteltu kestämään koko auton käyttöiän, ja Toyota myöntääkin säännöllisesti tarkastetuille akuilleen 10 vuoden / 350 000 km hybridiakkuturvan.

  10. Moderni ja tarkoituksenmukainen teknologia, kuten Toyota Smart Connect -multimediajärjestemän 10,5-tuumainen** kosketusnäyttö, pilvipohjainen navigointi, äänikomennot, reaaliaikaiset liikennetiedot ja älykäs matkapuhelimen integraatio tekevät matkanteosta helppoa, varmaa ja miellyttävää.

*Tietolähde: Henkilöautojen ensirekisteröinnit 2021 & 2022, Netwheels Oy, Mittaristo & Liikenne- ja viestintävirasto Traficom, liikenneasioiden rekisteri.
 **Varustetasosta riippuen

Corolla mediassa

"Uusinta Corollaa ajaessa on hieno todeta, että sitä kannatti odottaa."

Kari Pitkänen, autotoimittaja

Winter Pack 390 € uuteen Corolla Hybridiin

 • Uusi Toyota Corolla Hybrid on nyt koeajettavissa ja saatavilla kolmella eri korimallilla sekä kahdella tehokkaalla ja taloudellisella hybridivoimalinjalla. Ja mikäli haluat varustella päivittäisen ajosi ripauksella rallihuumaa, valintasi on GR Sport -varustetaso, joka hurmaa ylellisillä yksityiskohdillaan.

  Tarjoamme kaikkiin uusiin Toyota Corolla Hybrid -malleihin Winter Packin hintaan 390 €

  Winter Pack sisältää talvirenkaat kevytmetallivantein*.

Winter Pack 890 € Toyota C-HR Hybrid ja RAV4 Plug-in Hybrid -malleihin

 • Näyttävä crossover Toyota C-HR Hybrid hivelee kaikkia aistejasi: katseet kääntävän ulkoasun ja ensiluokkaisen varustelun lisäksi se tarjoaa hiljaisen ja tehokkaan, uuden sukupolven hybridiajokokemuksen. 1,8-litraisen hybridivoimalinjan lisäksi saatavilla oleva 2,0-litrainen hybridivoimalinja tuottaa jopa 184 hevosvoiman tehon kulutuksen ja päästöjen pysyessä maltillisina. Ja mikäli haluat varustella päivittäisen ajosi ripauksella rallihuumaa, valintasi on GR Sport -varustetaso, joka hurmaa ylellisillä yksityiskohdillaan.

  Winter Pack kaikkiin uusiin Toyota C-HR Hybrid -malleihin hintaan 890 €

  Winter Pack sisältää talvirenkaat kevytmetallivantein*.

 • Toyotan hybridimalliston huipulle asettuva ladattava hybridi RAV4 Plug-in Hybrid -malli edustaa Toyotan näkemystä kaikkien tarpeet täyttävästä ladattavasta hybridiautosta, jossa huikea suorituskyky ja pieni energiankulutus kohtaavat kaikissa tilanteissa. Se tarjoaa kaiken sen, mitä RAV4-malleilta on totuttu odottamaan - ja vielä paljon enemmän: yli 300 hevosvoiman tehon, erinomaisen kiihtyvyyden, pienen kulutuksen, äärimmäisen alhaiset päästöt sekä jopa 74 km:n ajomatkan ladatulla sähköllä**.

  Winter Pack kaikkiin uusiin RAV4 Plug-in Hybrid -malleihin hintaan 890 €

  Winter Pack sisältää talvirenkaat kevytmetallivantein*.

Kampanjaehdot
*Winter Pack -etu voimassa uusiin yksityisasiakastilauksiin toistaiseksi. Koskee malleja Toyota C-HR, RAV4 Plug-in Hybrid sekä uusi Corolla. Ei koske muita RAV4-malleja eikä Corolla Crossia. Winter Packin alin hinta viimeisen 30 päivän aikana 390 € (uusi Corolla) / 890 € (Toyota C-HR ja RAV4 Plug-in Hybrid). Winter Packin ohjevähittäishinta 1 916 € (uusi Corolla), 2 456 € (Toyota C-HR), 3 052 € (RAV4 Plug-in Hybrid).

Toyota C-HR 1.8 Hybrid Active Plus
kokonaishinta 34 737,50 € (mv 2023, sis. toim.kulut 600 €), WLTP CO₂-päästöt 110 g/km, WLTP EU-yhd. kulutus 4,9 l/100 km.

Corolla Touring Sports 1.8 Hybrid Launch Edition
kokonaishinta 35 864,15 €* (sis. toim.kulut 600 €), WLTP CO₂-päästöt 102 g/km, WLTP EU-yhd. kulutus 4,5 l/100 km.
*Kampanjahinta, voimassa toistaiseksi.

RAV4 2.5 Plug-in Hybrid AWD-i Active Edition
kokonaishinta 57 975,91 € (mv 2023, sis. toim.kulut 600 €). WLTP CO₂-päästöt 22 g/km ja EU-yhd. kulutus 1,0 l/100 km. RAV4 Plug-in Hybridin akun bruttokapasiteetti 17,8 kWh.

Lopullinen CO₂-arvo ja keskikulutus määräytyvät COC-todistuksen arvojen mukaan.

**Kulutus ja toimintamatka on testattu laboratoriossa keskivertoajoa jäljittelevällä WLTP-mittauksella. Tulokset on tarkoitettu automallien väliseen vertailuun, eivätkä päde tarkasti liikennekäytössä. Kulutukseen ja toimintamatkaan vaikuttavat mm. sähköajon osuus, ajotapa, nopeus, lämpötila, sää- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus.

Takuu 
3 v / 100 000 km, korin puhkiruostumattomuustakuu 12 v. Hybridijärjestelmän takuu 5 v / 100 000 km.

Turva
Toyota Hybridiakkuturva 10 v / 350 000 km.

Kuvien autot erikoisvarustein.

Toyota Easy - helpoin tapa hankkia Toyota

Osamaksu tai yksityisleasing - sinä päätät
 • Toyota Easy Osamaksu mahdollistaa elämäntilanteeseesi parhaiten sopivan auton hankinnan joustavalla ja huolettomalla tavalla. Sopimukseen kuuluu aina taattu hyvityshinta sekä halutessasi Toyota Huoltosopimus. Ne takaavat mielenrauhan ja järkevän kuukausierän – ilman huolta arvon alenemisesta.
 • Toyota Easy Yksityisleasing on auton pitkäaikaista vuokraamista ilman omistamisen huolia. Palvelu on suunnattu sinulle, joka haluat uuden auton 2–4 vuodeksi käyttöösi ennalta sovitulla kuukausierällä, joka sisältää mm. huollot, korjaukset ja kahdet renkaat. Sopimuksen lopussa vain palautat auton myyjäliikkeeseen.