1. Toyota Way
 2. Autot ja varusteet
 3. Toyota Hiluxiin sporttivarustelu
Toyota palvelee

Toyota Hiluxiin sporttivarustelu

Toyota Hilux GR Sport
Uuteen Toyota Hiluxiin on pian tarjolla TOYOTA GAZOO Racingin innoittama GR Sport -varustetaso. Urheilullisuutta on alleviivattu muotoilulla ja muun muassa jousituksen parantelulla.
 • Teksti: Johanna Lätti
 • Kuvat: Toyota
 • 10.2.2022
 • Toyotan Hilux on saanut uutta sporttista näköä ja vääntöä GR Sport -varustetasosta. Innoittajana on toiminut poikkeuksellisesta maastostaan tunnettu Dakar Rally, jossa Toyota Hilux on pärjännyt hyvin.

  Uusi varustetaso tuo Hiluxiin muun muassa uudistuneen jousituksen, jolla pyritään nostamaan auton suorituskykyä ja tuomaan lisätarkkuutta ohjaukseen. Jousituksen uudet iskunvaimentimet ja edessä olevat kierrejouset on maalattu punaisiksi korostamaan GR Sport -mallin ulkonäköä.

  Hilux GR Sport -varustetason voimanlähteenä on 2,8-litrainen dieselmoottori, joka tuottaa 204 hevosvoiman tehon ja 500 Nm väännön. Moottorin kaverina toimii kuusivaihteinen automaattivaihteisto. Autossa on tuhannen kilon kantavuus ja 3,5 tonnin vetomassa jarrulliselle perävaunulle.

   

  Muotoilu korostaa auton vääntötehoja

  Auton ulkoasulla on haluttu alleviivata toimintakykyä. Auton etuosan katseenvangitsijana on musta etusäleikkö ja näyttävät sumuvalot. Musta teema jatkuu 17-tuumaisissa kevytmetallivanteissa, peilinkuorissa, astinlaudoissa, lokasuojissa ja takaluukun kahvassa.

  Auton sisätiloissa urheilulliset, mustat nahkaistuimet on viimeistelty punaisilla yksityiskohdilla ja ovivalaistus on sininen. Vaihteita voi halutessaan vaihtaa manuaalisesti ohjauspyörään sijoitetuista ohjaimista. Alumiiniset polkimet tuovat lisää urheilullista tunnelmaa.

  Vakiovarusteluun sisältyy myös LED-ajovalot, kaksialueinen automaatti-ilmastointi, alamäkiavustin ja sähköinen takatasauspyörästön luistonrajoitin.

  Hilux GR Sport -varustetaso on saatavilla syksystä 2022.

Kiihdytä mukaan Toyota-maailmaan

Tilaa Toyota Way -uutiskirje

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua